Eşimle boşanma aşamasına geldik

Bunu söylemek hadsizce bencilce hatta vicdansızca coğunuza gelebilir ama eşin 99 derece dönmesi hiç hayra alamet değil. Evliliği senden saklamasıyla başlıyo baştan yapmış sana yapacağını mümkünse aldır ve o adamdan kurtul bebeği istemiyosa doğurmanın ne anlamı var o cocuk sevgisiz bir aileye gelmesi kadar üzücü bişey olamaz baba sevgisi göremeyecek iki evladı varmış alsın başına calsın gerçekten olaylar mide bulandırıcı kesinlikle devam etmemelisin
Sadece çok üzgünüm..

Ben oyumu bosanincdan yana kullanıyorum fark yaparmi bilmem ben çocuk da istemezdim bundan çöpü süz kurtulmak isterdim bağım olmadan.Tek başımada büyütmeyi göze almazdım.Bu benim fikrim günahı benim beni ilgilendirir Sizi bilemem.Yani hamile iken bilseydim.Ben sonradan bilip gidenlerdenim mesela.Ve herseyim yerli yerinde maddi manevi iş sülale genede zor bu zor yanı
Öyle tabiki bekar çocuk büyütmek kolay mı. Babasız şekilde. Kim bunu göze alabilir.

Ben sana hem çok kızdım hem çok üzüldüm resmen dolandırılmissin. Adam belli ki eski eşiyle önce iletişimi kesti sonra tekrar başladı arada seni hamile bıraktı gitme diye şimdi pişman oldu ona döndü . Seni hamile bıraktığı için pişman . Evliyken metres durumuna dusmussun . Ailen seni okumuş avukat yapmış istemedikleri şeyleri yapmışsin . Etrafta pompalanan özgür kız şeylerine inanmayın bacım Orta Doğu ülkesi burası . Adamlar doğru olsa ailesi anormal çıkıyor . Ailenizin gönlü olmadığı bu ülkenin geleneksel adetlerini yapamayan kişiyi hayatınızda tutmayın .

Kusura bakma da kuzeniyle evli olduğunu bilmeden evlenmek için salak olmanız lazım. Yedi kat yabancı da olsa eski eş 2cocuk olduğu için sürekli iletişim halinde olacaklar.
Söylemezse nereden aklıma gelsin siz söyleyin? Annesini kardeşlerini gördüm tanıştım. Evlenmeden önce iki senedir tanıyordum eşimi. Ağzını açıp söylemedi ben de güvendim. Ha salaklık doğru ama nereden aklıma gelirdi çevremde hiç böyle bir şey görmedim yaşamadım.

Bir kere evlilik, amca ve teyze evli. Onun kızıyla evlenmiş. Malesef özel olarak araştırmadıkça hiçbir yerden görmem mümkün değildi. Hata üstüne hata yaptım
hem amca hem teyze kızı nasıl görüşmeyecekler? Resmi nikah varsa evlenirken vukuatlı nüfus mu ne bi örnek var orda çıkıyor sizde resmi nikah yok mu önceki mi resmi nikahsız

Sende eski karısıyla baş edebilirim sonuçta benim kocam çocuk doğurup mutlu bir hayat surecegim sandın değil mi ? Başka aşkım hayatımın anlamı gençtim ailem ısrar etti onların zoruyla evlendim seni kaybetmemek için söyledim dedi

Ben sana hem çok kızdım hem çok üzüldüm resmen dolandırılmissin. Adam belli ki eski eşiyle önce iletişimi kesti sonra tekrar başladı arada seni hamile bıraktı gitme diye şimdi pişman oldu ona döndü . Seni hamile bıraktığı için pişman . Evliyken metres durumuna dusmussun . Ailen seni okumuş avukat yapmış istemedikleri şeyleri yapmışsin . Etrafta pompalanan özgür kız şeylerine inanmayın bacım Orta Doğu ülkesi burası . Adamlar doğru olsa ailesi anormal çıkıyor . Ailenizin gönlü olmadığı bu ülkenin geleneksel adetlerini yapamayan kişiyi hayatınızda tutmayın .
Zaten bundan şüphelendim ben de. Çünkü esli eşiyle resmi nikahı bile yok. Hiç resmi nikah yapmamışlar. Belki hiç ayrılmadı. Annem bile söylüyor bu adam değişmiş iki üç haftada die.

Sende eski karısıyla baş edebilirim sonuçta benim kocam çocuk doğurup mutlu bir hayat surecegim sandın değil mi ? Başka aşkım hayatımın anlamı gençtim ailem ısrar etti onların zoruyla evlendim seni kaybetmemek için söyledim dedi
Aynen böyle söyledi zorla evlendim babam beni dövdü. Ben de çocuktum kabul ettim dedi.

Söylemezse nereden aklıma gelsin siz söyleyin? Annesini kardeşlerini gördüm tanıştım. Evlenmeden önce iki senedir tanıyordum eşimi. Ağzını açıp söylemedi ben de güvendim. Ha salaklık doğru ama nereden aklıma gelirdi çevremde hiç böyle bir şey görmedim yaşamadım.
Karın kimdir nedir niye ayrıldınız demedin mi ? Benim abim evlenirken kocamdan TC istedi yedi sulalesine baktı 🙄

Ben size hiç üzülemedim nedense. Hatta mümkünse beni konunuzdan engelleyin, çünkü yazmamak için zor tutuyorum kendimi.
Bu hikayede tek üzüldüğüm karnınızdaki çocuk. Geri kalan kimseye empati bile yapamıyorum.

Aynen böyle söyledi zorla evlendim babam beni dövdü. Ben de çocuktum kabul ettim dedi.
Babanin eline sağlık . Haketmişsin .
Yani gerçekten hiç mi etrafına bakmadın hiç mi hayatta tecrüben yok ? Bu adam bu kadınla boşandı diye ayrı kalacaklar zannetme . O kadıni amcası ve teyzesi bırakmaz . İki çocukları var .

Yani gerçekten hiç mi etrafına bakmadın hiç mi hayatta tecrüben yok ? Bu adam bu kadınla boşandı diye ayrı kalacaklar zannetme . O kadıni amcası ve teyzesi bırakmaz . İki çocukları var .
Benim babam beni dövmedi, babam rahmetli benim. Eşim eski evliliğini anlatırken bunu söyledi babası dövmüş evlensin die

Sadece büyütmek degilki babalık yapacakmi dört dortluk bir zıbın la sadece maddiyatla da olmuyoki bunun ergenligi var asiligi var o adamla bağ oluyor sinir olması var.Tekrar sil baştan hayata baslayamamak var Çocukla ayrılmak çocuksuz ayrilmaktan çok farklı.Hem anne hem baba olmak var tolumla uğraşması var iyi yetiştirmesi var o adamın müdahale edip durması var büyük sorumluluk.Birde coxugun madem ayrilacaktiniz beni niye dogurdun sorgulaması yapması var Yani rizk dedigimiz kisnet dediğiniz cabalamadan olmaz.Bu yolda engel sorun diken cok bunu bilerek karar versin insanlar.Herkesin hayatı sonra konuşanlar yardım etmiyor sen kalıyorsun başbaşa bunlarla .Evlatlarımız iyiki var fakat iyi baba seçmek çok hayati bir karar çok çok önemli

X