- 20 Şubat 2020
- 8
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ne lohusalikmis yaa. Biz de lohusa olduk lohusa demek kalp kiracagin ortada sinirli sinirli gezecegin ama herkesin senin arkanda dolasacagi bir şey değildir. Cem yılmaz gerçekten doğru demiş gelgitlerim var benim yok her yerim sis sis. Kendi ailene gelince oh ne ala! Bir gidip bayramlaşmak senden bir şey götürmez. Ben de kv ye bayilmam ama bayramda giderim arada da gormeye giderim o kadar. Piremses.Daha önce geldiklerinde çok güzel davranmıştım. Misafir sonuçta diye ama şu an lohusa olacağım için kestiremiyorum
Evet tam bu piremses.Siz bence trollsünüz. Sizin hiç bir konunuz normal değil. Pembiş premses gelin rolünü oynuyorsunuz burada.
Hadi ya ahahahahahwwYoo yapmıyorum.
Ben öğretmenim akrabalar bana adımla hitap ediyor diye konu açan siz değil miydiniz geçenlerde?
Bulmaya çalışacağım merak ettimYalnız, o "statü ve akraba ilişkileri" konusu da bombaymış. Okurken koptum
Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünmeyi deneyin. Herkes için öncelikli olan kendi ailesidir ama evlilik orta yolu bulma isidir.Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
Bulmaya çalışacağım merak ettimYalnız, o "statü ve akraba ilişkileri" konusu da bombaymış. Okurken koptum
Öyle bi konusu görünmüyorYalnız, o "statü ve akraba ilişkileri" konusu da bombaymış. Okurken koptum
Başka bir üyenin konusu. Bir kaç sayfa öncesinde link var.Öyle bi konusu görünmüyor
benim ki bir gun var bir gun yok mutlaka görecekMillette ne kocalar var :) bizimki bir ay görmese kahroluyo buda iki sene görmemiş zaten adam ana baba hala gostermeyede niyeti yok yazık o adama da anne babasına da Allah hayırlı gelin damat versin herkese..Amin
Anne baba olarak evladıma sorumluluğu, sevgiyi, ilgiyi, alakayı sonsuza ve ölümümüze kadar gösterdik ve gösteriyor isek!!!
Oğlum evlenecek gelin iki sene evimize gelmeyecek, oğlum gelmek istedigin de bahane bulacak ama kendi ailesi ile tatile gidecek.
Oğlum üzülecek boşan oğlum derim.
Sakın kendini üzme ve üzdürtme derim.
O geline de iyi bı had bildiririm.
Oğlum sen tek gel bize madem karın gelmek istemiyor derim, ama sakın ola onlarla da tatile gitme derim.
Evladım için canımı ortaya koyucam anne baba olarak onun iyi olması için elimizden geleni yapıcam neymiş efendim oğlum evlenecek gelin hanım şöyle böylesinden oğlumdan mı olucam!!!
Bira had bilin hudud bilin.
Kendi ailenizle tatile çıkarken iyi ama...
Anne baba olarak görevlerimi yerine getirmedi isem zaten ağzımı açmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?