- 22 Ağustos 2015
- 29.618
- 1
- 86.358
- 598
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Elektra bunu ispat edemedinKırgınlığınıda çözdüm düğün sabahı bunun evinde kahvaltı yapmışlar ondan düşündükçe kötü oluyormuş millet uzak yerden gelmiş kızda ki tavra bak aıleye cıdden acıdım ya
Benden önce kaç kişi bu kişi olduğunu söyledi ilk söyleyen ben degilim zaten benım ilk söylediğim şu kan vermede nazlı oluşu ama öyle bi bana taktı ki ama konuşma tarzı da o bence silme düzeltme yaptı çoğu kişi yanlış hatırlamazO konu bu üyeye ait değil, hatırlıyorum o konuyu açan üyeyi.
Oooo öğretmen hanıma bakŞey ya 9 bin liralık kontroluydü mıllet galıba bır sey demiş burda ki gibi herkese ateş püskürmüştü dedikleride niye o kadar tuttu demeleri hee
Elektra az önce konuları karıştırdın rezil oldun hala konuşuyor musun hadi elektra hadi canım
Hala dusüncenin arkasindasinBenden önce kaç kişi bu kişi olduğunu söyledi ilk söyleyen ben degilim zaten benım ilk söylediğim şu kan vermede nazlı oluşu ama öyle bi bana taktı ki ama konuşma tarzı da o bence silme düzeltme yaptı çoğu kişi yanlış hatırlamaz
Yok artıkYoo yapmıyorum.
Ben öğretmenim akrabalar bana adımla hitap ediyor diye konu açan siz değil miydiniz geçenlerde?
Negoo cum yok konu sahibi deģilmis. Millet corba yaptiYok artıköğretmen hanım mı demeleri gerekiyormuş
Evet şimdi baktım böyle bir konusu yokmuşNegoo cum yok konu sahibi deģilmis. Millet corba yapti
Bence konu sahibi hakkinda israrla yanliş iddiada bulunan birine hakli olarak savunma yapiyor. Şuan mevzu bu da deģil..Mune hanım buraya bakmanız gerekiyo galiba. Konu sahibi sınırı aşıyo.
Kusura bakma ama çok haksızsın. 2 yıldır aile yanına gitmemek hiç doğru değil. Yani birine zararları mı dokundu da bu kadar kin ettin? Düğün mevzusu falan demişsin. Kim evlendiğinde gerilip sıkıntı yaşamıyor ki? Ben neler yaşadım. 5 yıllık da evliyim. Ama düğünden sonra kin etmedim. Bende sinirleniyorum hala dha hareketlerine ama beni eşim alakadar eder. 500 km demişsiniz. Belli ki ayda bir falan gideceğiniz bir yer. Yani eşinizi bu kadar kırmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. Bir de uçakla götürecek. Bende hamileyken. Çok uçağa bindim. Gayet rahat. Otobüsle tatil planı yapıp uçağa itiraz etmek saçma geldi. Kusura bakmayın ama o eşinizin ailesi. Bu kadar abartmaya gerek yok.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Hamilelik öncesi de var tabiŞahsen adama hak verdim. Hamilelikte bir sıkıntı yoksa uçakla da gidebilirsiniz. Ama siz gitmek istemiyorsunuz ve esiniz bunu anlıyor tabi.
Neden nefret ediyorsun cidden anlayamıyorum. Bence sen eşini ailesinden kıskanıyorsun. Bunca zaman gitmemenin sebebi soğukluk olamaz. Eşin de değişik. Sizi bırakıp gitsin bari. Yazık adama. Neden anne olmaya hazırken eşinizin annesini göz önüne almıyorsunuz? Nasıl özlemiştir oğlunu. Çok ayıp yaptığınız.Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?