• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Yanlış yapmışsınız bir skntiniz yoksa araba ile kv ye gidebilirsiniz dinlene dinlene bu kadar büyütmeye gerek yok bu kadar strese gireceginize esiniz hatri icin 1 2 gün idare edin bebeğinize yazık

Anne baba olarak evladıma sorumluluğu, sevgiyi, ilgiyi, alakayı sonsuza ve ölümümüze kadar gösterdik ve gösteriyor isek!!!
Oğlum evlenecek gelin iki sene evimize gelmeyecek, oğlum gelmek istedigin de bahane bulacak ama kendi ailesi ile tatile gidecek.
Oğlum üzülecek boşan oğlum derim.
Sakın kendini üzme ve üzdürtme derim.
O geline de iyi bı had bildiririm.
Oğlum sen tek gel bize madem karın gelmek istemiyor derim, ama sakın ola onlarla da tatile gitme derim.
Evladım için canımı ortaya koyucam anne baba olarak onun iyi olması için elimizden geleni yapıcam neymiş efendim oğlum evlenecek gelin hanım şöyle böylesinden oğlumdan mı olucam!!!
Bira had bilin hudud bilin.
Kendi ailenizle tatile çıkarken iyi ama...

Anne baba olarak görevlerimi yerine getirmedi isem zaten ağzımı açmam.

Daha önce geldiklerinde çok güzel davranmıştım. Misafir sonuçta diye ama şu an lohusa olacağım için kestiremiyorum
Ne lohusalikmis yaa. Biz de lohusa olduk lohusa demek kalp kiracagin ortada sinirli sinirli gezecegin ama herkesin senin arkanda dolasacagi bir şey değildir. Cem yılmaz gerçekten doğru demiş gelgitlerim var benim yok her yerim sis sis. Kendi ailene gelince oh ne ala! Bir gidip bayramlaşmak senden bir şey götürmez. Ben de kv ye bayilmam ama bayramda giderim arada da gormeye giderim o kadar. Piremses.

ikiniz de hatalisiniz,
bu kadar hasta olacak kadar tartismaya ne gerek var.

Esiniz ailesini ziyaret etmek istiyor, ve o sizin ailenizi ziyaret ettigi icin sizden de beklenti icinde, olmasi da cok normal.
Sizin bahaneniz de gecerli.
Hal boyle iken bir cok cozum bulunabilir, 500 km dediginiz nedir allasen, illa bayramda mi gidilmeli, oncesindeki herhangi bir izninizde gidiverin, o zaman zorlanmazsiniz, veyahut arac kiralayin bayramda kendi araciniz yoksa, yine dura kalka gidin, ucaga binin. Olmadi esiniz tek gitsin.

Bunca cozum varken bu kadar tartismanin sebebi nedir, ben hic anlamadim.

Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünmeyi deneyin. Herkes için öncelikli olan kendi ailesidir ama evlilik orta yolu bulma isidir.
Çözüm oraya gitmeniz ve eşinizi kirmamanizdir. Aynı zamanda kendinizi de strese sokmamanizdir. Altı ustu birkaç gün. Zaman cabuk geçiyor zaten. İdare ediverin. Hem eşiniz hem sizin hem de bebeğinizin iyiliği için.
Nacizane fikrim.

Millette ne kocalar var :) bizimki bir ay görmese kahroluyo buda iki sene görmemiş zaten adam ana baba hala gostermeyede niyeti yok yazık o adama da anne babasına da Allah hayırlı gelin damat versin herkese..Amin
benim ki bir gun var bir gun yok mutlaka görecek 😁 eğer iki gun görüşmezlerse hemen sitemler 😂

Vay arkadaş herkesin canı kıymetli bir benimki değilmiş yanarım halime😊😬😬
6 aylık ikinci bebeğe hamile ve 3.5 yaşındaki oğlumla 700 km uzaktaki KV Nisan ayında ziyarete gidicez dedi esim özledim dedi sesini çıkarmadım gittim...bebeğim 19 gunluktu kurban bayramında anneme gidelim beraber olalım kardeşlerim gelecek dedi tamam dedim gittim ...evde 6 çocuk ve 13 büyük kişi olmasına rağmen lohusa demedi kimse et temizliği yaptım 2 saat o halde ...kimse eşinin ailesine bayilmiyor ama benimde oğlum var beni ozleyip gelmek istese eşi gelmese bende üzülürdüm diye düşünüyorum hep...esin çok sabirliymus bence nasıl hiç götürmeniz şaşırdım...yada siz nasıl ben gitmicem dediğinizde tamam diyor...anlatırsanız bende yararlanmsk isterim acikcasi

Anne baba olarak evladıma sorumluluğu, sevgiyi, ilgiyi, alakayı sonsuza ve ölümümüze kadar gösterdik ve gösteriyor isek!!!
Oğlum evlenecek gelin iki sene evimize gelmeyecek, oğlum gelmek istedigin de bahane bulacak ama kendi ailesi ile tatile gidecek.
Oğlum üzülecek boşan oğlum derim.
Sakın kendini üzme ve üzdürtme derim.
O geline de iyi bı had bildiririm.
Oğlum sen tek gel bize madem karın gelmek istemiyor derim, ama sakın ola onlarla da tatile gitme derim.
Evladım için canımı ortaya koyucam anne baba olarak onun iyi olması için elimizden geleni yapıcam neymiş efendim oğlum evlenecek gelin hanım şöyle böylesinden oğlumdan mı olucam!!!
Bira had bilin hudud bilin.
Kendi ailenizle tatile çıkarken iyi ama...

Anne baba olarak görevlerimi yerine getirmedi isem zaten ağzımı açmam.

Ağzınıza sağlık. Oğlum büyüyünce evlenecek diye ödüm kopuyor. 2 yaşında daha

bana nedense gitmemek icin hamileleginizi bahane ediyormussunuz gibi geldi.
hamile degilkende gitmemissiniz
bir yorumda mizacim soguk demissiniz mizacinizin soguklugu ailesine gitmemek icin bir sebep degilki
haziranda tatile giderken esim benim mizacim soguk ailenle tatile gelmek istemiyorum dese ne dusunursunuz?

bu kadar yorumu okuyamayacağım ama eminim pek çok kişi benim gibi düşünüyordur.
5 aylık hamilelik en rahat gidilebilecek dönem. kusma bulantı olmaz, fazla ağırlık da olmaz.
kesinlikle araba çok daha yorucu olur.
haklı olduğunuz bir durum göremedim.

Back