• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
Nasıl acımasısıznız hamilelik ile gitmesiniz doğrusu kesinlikle doktor izin vermez zaten ama siz eşinizin ailesine resmen boykot uyguluyosunuz onlarda ana baba eşinizde evlat unutmayın sizde anne olucaksınız siznde gelin /damadınız böyle yapsa yada ailenize eşiniz yada kardeşlerinizin eşi empati yapın biraz 👥

Arkadaşlar ispat istiyorsanız eğer eski konusunu hatırlarsanız nickinide hatırlarsınız zira öğretmen hanım denilmesini isteyen üye ve nicki önünüzde 😂😂😂😂😂

Kusura bakma silersen tabi kimse görmez bu bir ikincisi kendini çok akıllı sanıyorsun ama bunu ilk söyleyenlerde ben değilim başkalarıda bu o dediler yani ben yalancıyım onlarda mı yalancı bir tek sen doğrusun. Ya azcık beynin olsa nickin ele verdiğini bile anlardın pes
Sen birazdan göreceksin silmiş miyim silmemiş miyim yalancı

ben de konularını okuduğuma eminim ama ne gerek var tartışmaya can sıkmaya he deyin geçin. küçük dünyasında var olmaya ve kocasını yönetmeye devam etsin. banlanmaya değmez
Kırgınlığınıda çözdüm düğün sabahı bunun evinde kahvaltı yapmışlar ondan düşündükçe kötü oluyormuş millet uzak yerden gelmiş kızda ki tavra bak aıleye cıdden acıdım ya

Hanımlar, sakin.

Öğretmen hanım demiyorlar konusu dün gibi aklımda. Kullanıcı başka biri. Konusunun başlığı da Statü ve akrabalık ilişkileri idi.
Kırgınlığınıda çözdüm düğün sabahı bunun evinde kahvaltı yapmışlar ondan düşündükçe kötü oluyormuş millet uzak yerden gelmiş kızda ki tavra bak aıleye cıdden acıdım ya

Valla bravo bütün konuları mi okudun helal olsun sanaaaaaaa :D birazdan kadın programları da başlar hadi canım

Kusura bakma silersen tabi kimse görmez bu bir ikincisi kendini çok akıllı sanıyorsun ama bunu ilk söyleyenlerde ben değilim başkalarıda bu o dediler yani ben yalancıyım onlarda mı yalancı bir tek sen doğrusun. Ya azcık beynin olsa nickin ele verdiğini bile anlardın pes
O konu bu üyeye ait değil, hatırlıyorum o konuyu açan üyeyi.

Elektra az önce konuları karıştırdın rezil oldun hala konuşuyor musun hadi elektra hadi canım

Back