• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .

Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Eşiniz hakli yani. Senede 1 esinizin hatrina gitmeniz gerekir. Uçakla gitmek de zor değil hamile hamile ülke değiştiren var. Abartmayi gecip sacmalamissiniz.

Ne demek.
Böyle bi dünya var mı Allah aşkına...
Ben evladımı ne zorluklarla dünyaya getirdim, yaşadıklarıma annem şahit ben böyle bişey görmedim kızım deyip durdu.
Ve bir gün bir kız gelecek evladımı bana iki sene getirmeyecek, oğlum gidelim dediğinde bir sürü martaval okuyacak.
Ya da oğlumu boynu bükük tek başına gönderecek.
He benim evladım bana kanadı kırık gelsin, anne eşim gelmedi işte cümlesini sesi üzgün söylesin yeminle yıkarım ortalığı.
Ben bı kv olarak tabi ki gelinime kotu anlayışsız davranmayacağım haddini hududunu bilirim.
Burda hak verdiğim üye zibilyon tane, ama bu konu nedir böyle ailenle tatillere git şimdiden yap planını bide deki çok haklı gibi ama ailem benim için tatil programlarını değiştirdi para çok harcayacak....
Eşi nereden çıkmış bir ağaç kavuğundan mı yoksa bı anne karnından ciğeri kopa kopa doğurmuştur o evladı.
Bu kadar olmaz ya.
Hak var adalet var.

Valla ben burda ki haksız konuları gördükçe ilerde bu durumları yaşarsam o geline papuç bırakmam.
He okuduğum haklı konularda da olmaması gereken her durum için şimdiden ders çıkarıyorum.

Merak etmeyin zaten konu sahibi gibi cadı gelinler genelde aman yuvalar bozulmasın diye sessiz kalan ailelerin başında oluyor. Lanet bir kaynana olsa şimdiye çoktan oğlunu doldururdı şimdiye bin kere boşanma aşamasına gelmişlerdi yada gelin hanı pısıp tamam kocacım derdi.
Yumuşak ses çıkmayan aile gördüler mi böyle yapıyorlar genelinde.
Konu sahibi iki senedir gitmemiş, aile de iki yılda bir kere sadece bir kere gelmesine dayanamıyor. Bu kadın siz gelmediniz özledim diyr her ay gelseydi böyle terbiyesizlikler de yapmazdı. Aman biz gidelim yeter ki gelmesin derdi.
Dediğiniz gibi ben de dersimi alıyorum bu konulardan. Gün geldiğinde böyle benim oğlumla arama mesafe koymamı isteyen geline ben ara bozmak neymiş gösteririm.
Kimse de evladın 30 sene derdini başka aileye çocuğu hibe etmek için çekmiyor. Üç
Yıldır adam akıllı uyku uyumadım. Sendromuydı, dişiydi, atak haftasıydı, iştahsızlığıydı canıma okundu, daha bunun okulu, eğitimi, ergenliği var.

Son düzenleme:
Tatile ailenizle gidiyorsunuz,eşiniz aileme gidelim deyince bahane uyduruyorsunuz. 5 aylık hamilelik uçağa binmeye engel değil ki.
Ayrıca en kötü ihtimalle araba kiralar gidersiniz.
Adam görmesin mi ailesini?
Şu eşlerinizin ağaç kovuğundan cıktığını mı yoksa saksıda büyüdüklerini mi sanıyorsunuz bilemem ama size kötü birşey yapmadılarsa bir zahmet eşinizin hatrına görüşün.

Konuyu okuyunca şoka girdim. Bizim ki olsa daha ailemin yüzüne bakmaz gitmez gelmez asla .Çünkü ortada bariz bir adaletsizlik var .Çoğumuza eş ailesi ne vicdansızlıklar yapıyor da eş için yuva için gidiyoruz .Böyle eşlerin kıymeti bilinsin .Insan ister istemez sorguluyor ya biz çok enayiyiz,ya da millet şanslı.

Aşırı saçma yani.. Hani geçerli sebeplerin olur cikar dobra dobra yüzüne soylersin esine de dersin ki bak olan biten ortada ben görüşmek istemiyorum dersin oturursun yerine. Uçak vs fasa fiso şeylerle sudan bahanelere siginman sacma. Simdi esin kendisi gitse bi de dersin ki hamile halimle beni birakti gitti... Buldumcuk olmussun konu sahibi.

İnsanlarda bu aile meseleleri yuzunden huzur kalmiyor. Bence herkes kendi ailesiyle bireysel vakit gecirsin mesele cozulsun. Eger esin ailesiyle problem ve sogukluk varsa gorusmek isi daha da kotu hale getiriyor.

Hamilesiniz tutun ki cinsiyeti erkek oldu ve tutun ki evlendi vee 500 km uzağınıza taşındı ve evlendi bebeği olucak karısı olucak kşşi de 500 km uzağa gidemem diyip sizin yanınıza gelmicek.NE HİSSEDERDİNİZ?oğlunuzu görememek??bu düpedüz bencillik kendi ailenizle tatile gidin eşinizin ailesini 2 yıldır görmeyin,hamileyken ülke dışına gitmiştim uçakla kmlerin ne önemi var

Benim eşim olsa inadından haziranda babamlarla birlikte çıkacagım tatile gelmez... gebeliğiniz riskli ise tabi ki gitmeyin sizde 500 km yol ama aynı durumda tatile gitmekte absürd.....

Merak etmeyin zaten konu sahibi gibi cadı gelinler genelde aman yuvalar bozulmasın diye sessiz kalan ailelerin başında oluyor. Lanet bir kaynana olsa şimdiye çoktan oğlunu doldururdı şimdiye bin kere boşanma aşamasına gelmişlerdi yada gelin hanı pısıp tamam kocacım derdi.
Konu sahibi iki senedir gitmemiş, aile de iki yılda bir kere sadece bir kere gelmesine dayanamıyor. Bu kadın siz gelmediniz özledim diyr her ay gelseydi böyle terbiyesizlikler de yapmazdı. Aman biz gidelim yeter ki gelmesin derdi.
Dediğiniz gibi ben de dersimi alıyorum bu konulardan. Gün geldiğinde böyle benim oğlumla arama mesafe koymamı isteyen geline ben ara bozmak neymiş gösteririm.
Kimse de evladın 30 sene derdini başka aileye çocuğu hibe etmek için çekmiyor. Üç
Yıldır adam akıllı uyku uyumadım. Sendromuydı, dişiydi, atak haftasıydı, iştahsızlığıydı canıma okundu, daha bunun okulu, eğitimi, ergenliği var.
Valla 7 aylık hamileyim.. oğlum olacak.. 8. Haftadan beri kusuyorum 1 aydr mide yanmasından mahvoldum.. Kabirgamın altına giriyor hareketimi nefesimi kesiyor.. Doğumu, emzirmesi, bakımı, hastalandığında başında durması, okulu, ergenliği vb.. Herşeyi ... mutlu bir hayatı olması için elimden geleni yapıp sonunda böyle bir muamele görürsem çok üzülürüm.. Oğlumun evliliğini falan düşünüp eşimin ailesine elimden gelen hürmeti gösteriyorum ki cok şükür onlarda öyle gelin değil kzları yerine koyuyorlar beni ve eltimi.. Korkuyorum yani bir kz gelecek ben sussam da.oğlumu benden uzaklaştıracak diye.. 😒😒 Ki bide benim abim.de evli yani aralarında huzursuzluk çıkmasın diye biz ailecek genelde uzak duruyoruz gelin kendisi istediği zaman arar gelir gider.. Bilmiyorum böyle yorumları okuyunca bende korkuyorum.. Ya oğlum böyle bir durumla anne babasını unutursa ? .. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi diyorum..

Adam kibar kibar sormuş. Nice adamlar var bayramda annemlere gidiyoruz diyip işin içinden çıkan. Sana değer verip soru sormuş. İşi bu hale getirmeye gerek var mıydı? Yazık değil mi bi de kanama yaşamışsın. 5 aylık hamile olucam diyosun 6. Ayında tatile gidiyorsun. Kendini kandırma bence. Yuvanın , kendinin ve doğacak evladının selameti için akrabalık bağlarını sıcak tutmalısın. Ben soğuk bi insanım diyip işin içinden çıkamazsın.

Valla şimdiki gençlik hep bana diyor. Kendi annesi kıymetli ama eşinin ailesini ya bankamatik görüyor oda olmuyor ama yok sayıyor. Ama bilmiyorlar ki eşinin ailesine kıymet verdikçe kıymetin artıyor. Normal ruh sağlığı yerinde ailelerden bahsediyorum. Diyorum ya iki yaşında oğlum büyüyip evlenecek diye korkuyorum. Allah herkese kendi gibi gelin damat versin.
Amin.
Madem böyle eşlerinin annesi babasını istemi
Aynen dediğiniz gibi!!!
Çok çok doğru.
Ben evladımı 700% ölüm riski ile doğurdum.
Perinatoloji doktoru kibarca çok riskli aldır dedi.
Ben neler neler çektim. Ve inanır mısınız benim evladım karnında uslu duruyordu dönerken bile yavaştı. Eğer ki hızlı dönüş yapsaymış ben ölürdüm.
Yavrum doğdu.
İlerde yanlız kalmasın bı kardeşi olsun diye gene riski göze alıp hamileyim.
Ve şu an ağrılardan dayanamadım eşim geldi yemek yedim, ben yatağa uzandım eşim bakıyor evladımıza.
Kim bunlar ya böyle bişey var mı Allah aşkına, evladı ailesinden kimse soğutamaz...
Begenmediyse ailesini, evlenmeseydi.
Kendisi de anne olacak ama bu dünya da yaşattığını yaşamadan kimse gitmiyor.
Ve birgün bı kız gelecek oğlumu benden koparacak.
Valla ben onun ciğerini koparırım evladımdan kopmam.

Valla 7 aylık hamileyim.. oğlum olacak.. 8. Haftadan beri kusuyorum 1 aydr mide yanmasından mahvoldum.. Kabirgamın altına giriyor hareketimi nefesimi kesiyor.. Doğumu, emzirmesi, bakımı, hastalandığında başında durması, okulu, ergenliği vb.. Herşeyi ... mutlu bir hayatı olması için elimden geleni yapıp sonunda böyle bir muamele görürsem çok üzülürüm.. Oğlumun evliliğini falan düşünüp eşimin ailesine elimden gelen hürmeti gösteriyorum ki cok şükür onlarda öyle gelin değil kzları yerine koyuyorlar beni ve eltimi.. Korkuyorum yani bir kz gelecek ben sussam da.oğlumu benden uzaklaştıracak diye.. 😒😒 Ki bide benim abim.de evli yani aralarında huzursuzluk çıkmasın diye biz ailecek genelde uzak duruyoruz gelin kendisi istediği zaman arar gelir gider.. Bilmiyorum böyle yorumları okuyunca bende korkuyorum.. Ya oğlum böyle bir durumla anne babasını unutursa ? .. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi diyorum..

Beni silmesi biraz sıkar valla. Zırt pırt gidip darlamam, beraber asla yaşamam, yazlığımfa kocamla gezip tozmak, korolara kurslara gitmek istiyorum zaten. Amaaaa kalkıp da özledim diye aramama, gelip gitmeme dırdır ederse, oğlum senede iki kere üç kere yanıma gelemeyecekse işte orda dişimi de tırnağımı da çıkarırım.
Hiç öyle evladım iyi olsun diye mıymıy içime atamam. Benim iyi niyetimi suistimal rdp tek ana benim anam onla tatile gider bayramda sana uğramam derse işte orada yolarım valla. Maşallah gördüğüm kadarıyla çünkü insanlar yumuşak görürse vuruyor.
Benden gelen mirası istiyorlarsa ona göre davrancaklar veririm valla hepsini löseve gözlerinin yaşına bakmam.

Beni silmesi biraz sıkar valla. Zırt pırt gidip darlamam, beraber asla yaşamam, yazlığımfa kocamla gezip tozmak, korolara kurslara gitmek istiyorum zaten. Amaaaa kalkıp da özledim diye aramama, gelip gitmeme dırdır ederse, oğlum senede iki kere üç kere yanıma gelemeyecekse işte orda dişimi de tırnağımı da çıkarırım.
Hiç öyle evladım iyi olsun diye mıymıy içime atamam. Benim iyi niyetimi suistimal rdp tek ana benim anam onla tatile gider bayramda sana uğramam derse işte orada yolarım valla. Maşallah gördüğüm kadarıyla çünkü insanlar yumuşak görürse vuruyor.
Benden gelen mirası istiyorlarsa ona göre davrancaklar veririm valla hepsini löseve gözlerinin yaşına bakmam.
Löseve verince de senden kötüsü olmaz.. 😡 İşte sessiz olmak bir dert konuşmak ayrı dert.. Benim kayınvalidem diyor bu zamanda kaynana olmak daha zor iyi olsan da gelin istemedimi kötü algılanıyıor diye.. 😒😒 (GERÇEKTEN KÖTÜ VE OĞLUNUN.YUVASINA KARIŞAN KAYNANALARI TENZİ EDİYORUM) 😁

Amin.
Madem böyle eşlerinin annesi babasını istemi
Aynen dediğiniz gibi!!!
Çok çok doğru.
Ben evladımı 700% ölüm riski ile doğurdum.
Perinatoloji doktoru kibarca çok riskli aldır dedi.
Ben neler neler çektim. Ve inanır mısınız benim evladım karnında uslu duruyordu dönerken bile yavaştı. Eğer ki hızlı dönüş yapsaymış ben ölürdüm.
Yavrum doğdu.
İlerde yanlız kalmasın bı kardeşi olsun diye gene riski göze alıp hamileyim.
Ve şu an ağrılardan dayanamadım eşim geldi yemek yedim, ben yatağa uzandım eşim bakıyor evladımıza.
Kim bunlar ya böyle bişey var mı Allah aşkına, evladı ailesinden kimse soğutamaz...
Begenmediyse ailesini, evlenmeseydi.
Kendisi de anne olacak ama bu dünya da yaşattığını yaşamadan kimse gitmiyor.
Ve birgün bı kız gelecek oğlumu benden koparacak.
Valla ben onun ciğerini koparırım evladımdan kopmam.

Dertli anneler klubu olduk. Bende oğlumun bı ay kuvezden çıkmasını bekledim. Hamilelikle sadece yattım buna rağmen erken doğdu. Kızımla bile ilgilenemedim. bı buçuk kilo doğdu ayyy neler çektim. Oğlumla aramı bozmaya çalışanı yolarim sanırım.

Back