- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Hamilesiniz hasta değilsiniz ben 5 aylık hamileyken yurt dışına tatile gittim. Üstelik bir sürü hamile vardı gittiğimiz otelde. O kadar da abartılacak bir şey değil. 8. Aydan itibaren zorluyor epeyce. Bir de doğum sonrası. Bana biraz bahane gibi geldi. Eşiniz haklı benceBen hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
siz tatile birde kendi ailenize gidiyorsunuz ohhhhhh ne ala adamda salak degil benim aileme niye gitmiyoruz diyor cocuk dogunca gelecekler torunu daha sık gormek isteyecekler hazir olunTatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Canım sana çok kızdım ama ya.Bak evlendiğinizden beri ki 2 sene diyorsun aileye nasıl gitmezsiniz?Düşünsene aynı şeyi eşin yapsa.Düşün ki hamilesin doğuracaksın o kadar emek vereceksin yarın birgün ziyaretine gelmezse için parçalanmaz mı canım?Lütfen makul ol eşine çok üzüldüm.Ne kadar sabırlı ne kadar iyi bir adam.Ben olsam derim yani eşime tamam evlendik de beni bu yaşıma sen getirmedin derdim restimi çekerdim.Eşinin sabrının kıymetini bil.Bir de akşam açtığın konu ne alaka?adam artık gülmüş canım ya tavırlarına.Hamilelikten diyelim akşamki konuya onu geçelim.Ama bak evladın olacak vicdan sahibiysen o anneyi böyle üzmezsin.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Eski konular nasıl bulunuyor ya merak ettim ben de okuyayım.Bulmaya çalışacağım merak ettim
tövbe estağfurullahTatile gitmek istiyorum çünkü tatili benim kendi ailemle planladık . Ve onlar sırf bizim için planlarını değiştirdiler ekstra bizim tarihe uydurmak için bi sürü maliyete katlandılar .
Gitmeye giderim ama dayatma olunca benim cinlerim tepeme cikiyo işte.
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum .
Canım sana çok kızdım ama ya.Bak evlendiğinizden beri ki 2 sene diyorsun aileye nasıl gitmezsiniz?Düşünsene aynı şeyi eşin yapsa.Düşün ki hamilesin doğuracaksın o kadar emek vereceksin yarın birgün ziyaretine gelmezse için parçalanmaz mı canım?Lütfen makul ol eşine çok üzüldüm.Ne kadar sabırlı ne kadar iyi bir adam.Ben olsam derim yani eşime tamam evlendik de beni bu yaşıma sen getirmedin derdim restimi çekerdim.Eşinin sabrının kıymetini bil.Bir de akşam açtığın konu ne alaka?adam artık gülmüş canım ya tavırlarına.Hamilelikten diyelim akşamki konuya onu geçelim.Ama bak evladın olacak vicdan sahibiysen o anneyi böyle üzmezsin.
Eski konular nasıl bulunuyor ya merak ettim ben de okuyayım.
2 3 sayfa oncesi var ama konu sahibiyle alakali degilEski konular nasıl bulunuyor ya merak ettim ben de okuyayım.
tatlış biz seninle konuşmuşuz ekim annelerinde meğerse:)eşinin ailesine git olur mu yazıkBugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Evet okudum şimdi o da en az bu konu kadar bombaymışş...bazen burdan sosyal deney mi yapılıyor diye düşünmüyor değilim.Bazı konular gerçek olamayacak kadar ironik.2 3 sayfa oncesi var ama konu sahibiyle alakali degil
Ben de bulamamıştım da link paylaşmışlar 3 4 sayfa öncesinde.Eski konular nasıl bulunuyor ya merak ettim ben de okuyayım.
Ne demek.Ağzınıza sağlık. Oğlum büyüyünce evlenecek diye ödüm kopuyor. 2 yaşında daha
Ne demek.
Böyle bi dünya var mı Allah aşkına...
Ben evladımı ne zorluklarla dünyaya getirdim, yaşadıklarıma annem şahit ben böyle bişey görmedim kızım deyip durdu.
Ve bir gün bir kız gelecek evladımı bana iki sene getirmeyecek, oğlum gidelim dediğinde bir sürü martaval okuyacak.
Ya da oğlumu boynu bükük tek başına gönderecek.
He benim evladım bana kanadı kırık gelsin, anne eşim gelmedi işte cümlesini sesi üzgün söylesin yeminle yıkarım ortalığı.
Ben bı kv olarak tabi ki gelinime kotu anlayışsız davranmayacağım haddini hududunu bilirim.
Burda hak verdiğim üye zibilyon tane, ama bu konu nedir böyle ailenle tatillere git şimdiden yap planını bide deki çok haklı gibi ama ailem benim için tatil programlarını değiştirdi para çok harcayacak....
Eşi nereden çıkmış bir ağaç kavuğundan mı yoksa bı anne karnından ciğeri kopa kopa doğurmuştur o evladı.
Bu kadar olmaz ya.
Hak var adalet var.
Valla ben burda ki haksız konuları gördükçe ilerde bu durumları yaşarsam o geline papuç bırakmam.
He okuduğum haklı konularda da olmaması gereken her durum için şimdiden ders çıkarıyorum.
Yoo yapmıyorum.
Ben öğretmenim akrabalar bana adımla hitap ediyor diye konu açan siz değil miydiniz geçenlerde?
Kusura bakmayin haksizsiniz.5 aylik hamilelikte her yere cok rahar gidebilirsiniz.Adamin ailesime gitmemek icon bahane ariyorsunuz.Ama kendi ailenize gelince cozumleriniz hazir.Nen esinizin yerinde olsam sizin ailenize de gitmem.ayroca lutfen hamile arkadaslar artik bu beni nasil uzmeyi goze alabilir ben gebeyim laflarini bir birakin.Siz hamilesiniz tedavusi olmayan bir hastalikla ugrasmiyorsunuz.Adam gayet normal konusmus siz olayi alevlendirmissiniz.Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?