Esimle birbirimize girdik ...

Ben hamileyken böyle bir beklentiye girmesine şaşırıyorum onlarin
Hamilesiniz hasta değilsiniz ben 5 aylık hamileyken yurt dışına tatile gittim. Üstelik bir sürü hamile vardı gittiğimiz otelde. O kadar da abartılacak bir şey değil. 8. Aydan itibaren zorluyor epeyce. Bir de doğum sonrası. Bana biraz bahane gibi geldi. Eşiniz haklı bence

Hamileyken ucak yolculugu arabadan daha guvenli olur. Zaten kisa da surer. Bayramda gidebilirsiniz esinizin ailesine. Bana da biraz bahane etmis gibi geldiniz

siz tatile birde kendi ailenize gidiyorsunuz ohhhhhh ne ala adamda salak degil benim aileme niye gitmiyoruz diyor cocuk dogunca gelecekler torunu daha sık gormek isteyecekler hazir olun

Canım sana çok kızdım ama ya.Bak evlendiğinizden beri ki 2 sene diyorsun aileye nasıl gitmezsiniz?Düşünsene aynı şeyi eşin yapsa.Düşün ki hamilesin doğuracaksın o kadar emek vereceksin yarın birgün ziyaretine gelmezse için parçalanmaz mı canım?Lütfen makul ol eşine çok üzüldüm.Ne kadar sabırlı ne kadar iyi bir adam.Ben olsam derim yani eşime tamam evlendik de beni bu yaşıma sen getirmedin derdim restimi çekerdim.Eşinin sabrının kıymetini bil.Bir de akşam açtığın konu ne alaka?adam artık gülmüş canım ya tavırlarına.Hamilelikten diyelim akşamki konuya onu geçelim.Ama bak evladın olacak vicdan sahibiysen o anneyi böyle üzmezsin.

tövbe estağfurullah eşin de gitsin ailesine ya sen de ailenle tatil yap.eşinin yerine olsam ne vakit geçircem sürekli eşimin ailesiyle kendi aileme giderdim.seni bıraksın gitsin valla

Çok Tatlısınız
Eski konular nasıl bulunuyor ya merak ettim ben de okuyayım.

Ben mesajımda link vermiştim bakabilirsiniz

Farkında mısınız ya açtığınız bütün konular hamilelikle alakalı. 5 haftalıktan başladiniz :)) Allah aşkına daha 7 haftalık hamilesiniz bebeğiniz nokta kadar, nokta. Yani bu kadar yeniyken neden aylar sonrasında yaşayacağınız sorunları düşünüyorsunuz, zorlanirim diyorsunuz, bilmem ne. Bakın benim bebeğim de iki aylıkken kalbi durdu karnımda. Ve o zamana kadar da ne bir plan yaptım ne net konuştum, hiçbir şey. Zorlanirsam gitmeyiz, aksi takdirde gideriz deyin mesela. Ailenizle tatile gidiyorsunuz neticede.
Allah sabır versin eşinize. Adamı hamilelikten sogutuyorsunuz, üzgünüm

tatlış biz seninle konuşmuşuz ekim annelerinde meğerse:)eşinin ailesine git olur mu yazık

Arkadaşlar gece gece konuları karıştırmışım başka üyeymiş o. Ama aynı şeyin laciverdi değil mi?
Bu konunun sahibi de aynı kulvarda bence..
Neyse hala gerçek olamayacak kadar garip geliyor bana konuları

Ben esinizin yerinde olsam hiçbir sekilde sizin ailenizle gorusmezdim. 2 yillik evlisin esinin ailesine gitmemissin boyle cifte standart olmaz. Mukemmel bir esin varmis yine iyi dayanmis. Burda ne konular goruyoruz kvalideleri ile ne kavgakar oluyor ama eslerinin hatirina gidiyorlar. Cocugun olscak hic bilmeyecek mi babannesini dedesini.Gerci esinde de hata bu kadar taviz vermemeliydi.

Ağzınıza sağlık. Oğlum büyüyünce evlenecek diye ödüm kopuyor. 2 yaşında daha
Ne demek.
Böyle bi dünya var mı Allah aşkına...
Ben evladımı ne zorluklarla dünyaya getirdim, yaşadıklarıma annem şahit ben böyle bişey görmedim kızım deyip durdu.
Ve bir gün bir kız gelecek evladımı bana iki sene getirmeyecek, oğlum gidelim dediğinde bir sürü martaval okuyacak.
Ya da oğlumu boynu bükük tek başına gönderecek.
He benim evladım bana kanadı kırık gelsin, anne eşim gelmedi işte cümlesini sesi üzgün söylesin yeminle yıkarım ortalığı.
Ben bı kv olarak tabi ki gelinime kotu anlayışsız davranmayacağım haddini hududunu bilirim.
Burda hak verdiğim üye zibilyon tane, ama bu konu nedir böyle ailenle tatillere git şimdiden yap planını bide deki çok haklı gibi ama ailem benim için tatil programlarını değiştirdi para çok harcayacak....
Eşi nereden çıkmış bir ağaç kavuğundan mı yoksa bı anne karnından ciğeri kopa kopa doğurmuştur o evladı.
Bu kadar olmaz ya.
Hak var adalet var.

Valla ben burda ki haksız konuları gördükçe ilerde bu durumları yaşarsam o geline papuç bırakmam.
He okuduğum haklı konularda da olmaması gereken her durum için şimdiden ders çıkarıyorum.

Valla şimdiki gençlik hep bana diyor. Kendi annesi kıymetli ama eşinin ailesini ya bankamatik görüyor oda olmuyor ama yok sayıyor. Ama bilmiyorlar ki eşinin ailesine kıymet verdikçe kıymetin artıyor. Normal ruh sağlığı yerinde ailelerden bahsediyorum. Diyorum ya iki yaşında oğlum büyüyip evlenecek diye korkuyorum. Allah herkese kendi gibi gelin damat versin.

Reactions: H M
Ay şaka gibi. Hamileliği piremses sendromu ile eşdeğer gören hamileleri bir Kadınlar Kulübü'nde bu kadar fazla gördüm. Benim annem 8 aylık hamileyken eğilerek yer silermiş Tamam size kendinizi paralayın demiyorum da işinize gelmeyen şeylerde de hamileliğinizi kullanmayın. Ölüm döşeğinde hastasınız sanki.

Son düzenleme:
Kusura bakmayin haksizsiniz.5 aylik hamilelikte her yere cok rahar gidebilirsiniz.Adamin ailesime gitmemek icon bahane ariyorsunuz.Ama kendi ailenize gelince cozumleriniz hazir.Nen esinizin yerinde olsam sizin ailenize de gitmem.ayroca lutfen hamile arkadaslar artik bu beni nasil uzmeyi goze alabilir ben gebeyim laflarini bir birakin.Siz hamilesiniz tedavusi olmayan bir hastalikla ugrasmiyorsunuz.Adam gayet normal konusmus siz olayi alevlendirmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…