• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ...

Kırgınlığınıda çözdüm düğün sabahı bunun evinde kahvaltı yapmışlar ondan düşündükçe kötü oluyormuş millet uzak yerden gelmiş kızda ki tavra bak aıleye cıdden acıdım ya
Elektra bunu ispat edemedin
Etsen eline ne gecicekki biraz gereksiz uzatmiyormusun. Zira ayni kişi deģilse ne yapcan :)
Yani boşverin yahu isinizmi yok 😉😄

O konu bu üyeye ait değil, hatırlıyorum o konuyu açan üyeyi.
Benden önce kaç kişi bu kişi olduğunu söyledi ilk söyleyen ben degilim zaten benım ilk söylediğim şu kan vermede nazlı oluşu ama öyle bi bana taktı ki ama konuşma tarzı da o bence silme düzeltme yaptı çoğu kişi yanlış hatırlamaz

Benden önce kaç kişi bu kişi olduğunu söyledi ilk söyleyen ben degilim zaten benım ilk söylediğim şu kan vermede nazlı oluşu ama öyle bi bana taktı ki ama konuşma tarzı da o bence silme düzeltme yaptı çoğu kişi yanlış hatırlamaz
Hala dusüncenin arkasindasin :D
Yanlis hatirladilar belki.

O Konu burda üye başka biri

Hamile olan tek siz değilsiniz hanımefendi 5 aylık hamilelikte gayet gidilebilir doktorunuzla konuşursanız herhangi bi sorun olmadığını kendinizde duyarsınız. Eşimin ailesini hiç sevmem hiçç. Ama eşim şöyle bişey istese ağzımı açmam bayram der giderim fazla abartıyosunuz. Muhtemelen hamileliğin başında olduğunuz için bu kadar sinirlenip sorun çıkartmışsınız o hormonlar bi toparlansın daha sağlıklı düşünürsünüz.

Bahsettiğiniz konu bu ve konu sahibi değil konuyu açan kişi. Keşke emin olunmadan kimse hakkında konuşulmasa

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım buraya bakmanız gerekiyo galiba. Konu sahibi sınırı aşıyo.
Bence konu sahibi hakkinda israrla yanliş iddiada bulunan birine hakli olarak savunma yapiyor. Şuan mevzu bu da deģil..
Yani gereksiz israr var.konu sahibide ispatlasin istedi bunda kotu birsey gormedim.
Kufürmu etti onuda gormedim gozumdenmi kacti:)

Benim bi teyzem var onun oğlu sizin gibi biriyle evlendi. Aralarında sorun olmamasına rağmen karşısındaki insanlar cidden etliye sütlüye karışmayan insanlar olmalarına rağmen(2 senedir gitmediğinize ve o insanlardan ses gelmediğine göre sizinkilerde öyle) kadın aileyi bi türlü istemedi. Kp ev yaptırdı bunlara villa baban bu eve girmicek dedi. Bahçeye ektiği çiçekleri söktürdü onun bi söz hakkı olamaz diye. Çocuk doğurdu ellerine vermedi sevdirmedi. Sonunda noldu biliyo musunuz ? Adam boşadı bu kadını. O evde oturamadı bile. Kadın yalvardı yakardı yapmicam bi daha diye bana mısın demedi. Sonra başka biriyle tekrar evlendi. Bu karısı ailesini el üstünde tutuyo mutlu Mesut yaşıyolar. Bence bi kendinize gelin. İnsanların size bi zararı olmamış ki bu kadar düşman kesilmişsiniz. Eşiniz de bıkacak bi süre sonra. Ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum çünkü neler yaptılar anlatsam herkesin ağzı açık kalır. Bunlara rağmen o kadar üzülüyorum ki eşim arada kalmasın diye.

Ilk konuda tamamen eşiniz haklı bahane buluyorsunuz ama siz konusu kendi ailenizle arabayla gideceginiz bir tatil olsa bile sorun olmuyor.zaten 2 yıl gitmemiş olmanızı da anlamadım.ki hamileliğin gezme acısından en risksiz olduğu dönem 2.dönemidir.hele ki uçak en rahatı ve sonuçta kanadaya uçmayacaksınız altı üstü uçakla 500 km. Ikinci konuda da eşiniz haklı siz haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz evet küfür konusunda uyarmanız çok normal ama siz nasıl hamile halinizle bela okursunuz? Bir de uzattıkça uzatmışsınız galiba hastane dönüşü bayramda gitme konusunda anlaştığiniz için kinlendiniz eşinize. Eşinizinne kadar iyi biri olduğunu anlatıyorsunuz ama sizin gözünüzde belli ki hiç kıymeti yok.malesef böyle uzun sürmez bu ilişki bir taraf hep fedakar olamaz bir yerde patlar.fazla naz aşık usandirir

Bugün yorgun argın okuldan geldim . Yemek yedikten sonra eşim" bayramda annemlere gidecek miyiz ? Evlendigimizden beri hiç gitmedik ayıp oluyor" dedi 500 km uzak bir yerde yaşıyorlar . Bende 5 aylık hamile olacağım zor olur ucakla deyince haziranda tatile nasıl gideceğiz dedi. Tatile arabayla gidecegiz ailece arabayi babam kullanacak ben durmak istedigimizde durabileceğim araba görece daha rahat olacak dedim gitmek istemediğimi söyledim . Sonra birbirimize girdik bu sebepten . Ben onu dinlemiyormuşum. Gitmemeye bahane arıyormuşum ailesinin konusu her açıldığında isteksizmisim suratım değişiyormuş . Bu konuda hakli çünkü biz doğru dürüst hiç gorusmedik ailesiyle aramızda çok sıkı bir bağ yok. Ben 1 ay aramasam asla aklıma gelmez mesela . Sonra sinirlendim kavga ettik . kanamam oldu apar topar doktora gittik doktordan gelince 1 2 saat iyiydik tekrar saçma sapan bir sebepten birbirimize girdik . 2 senelik evliyim ilk kez altı yorgani salona gitti .

Bu kadar küçük bir mesele nasıl bu hale gelir ben anlamıyorum ya . Beni bu şekilde nasıl uzmeyi göze alıyor .
Akşam fitili ateşleyen eşim maç ve survivor gibi programlar izlerken sinirlendiğinde küfür ediyo bende bunu istemiyorum . Tam yaticaz bunu konuştum . Baktım dalgaya aliyo aklınca şaka yapiyo sen bir daha küfür edersen bende o tv yi kapatmazsam allah belami versin dedim. Karnimda çocukla nasıl bela okurmuşum . Sonra olay 2.kez koptu
Kusura bakma ama çok haksızsın. 2 yıldır aile yanına gitmemek hiç doğru değil. Yani birine zararları mı dokundu da bu kadar kin ettin? Düğün mevzusu falan demişsin. Kim evlendiğinde gerilip sıkıntı yaşamıyor ki? Ben neler yaşadım. 5 yıllık da evliyim. Ama düğünden sonra kin etmedim. Bende sinirleniyorum hala dha hareketlerine ama beni eşim alakadar eder. 500 km demişsiniz. Belli ki ayda bir falan gideceğiniz bir yer. Yani eşinizi bu kadar kırmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. Bir de uçakla götürecek. Bende hamileyken. Çok uçağa bindim. Gayet rahat. Otobüsle tatil planı yapıp uçağa itiraz etmek saçma geldi. Kusura bakmayın ama o eşinizin ailesi. Bu kadar abartmaya gerek yok.

Şahsen adama hak verdim. Hamilelikte bir sıkıntı yoksa uçakla da gidebilirsiniz. Ama siz gitmek istemiyorsunuz ve esiniz bunu anlıyor tabi.
Hamilelik öncesi de var tabi
Malesef .. Zaten 3 ay sonra onlar gelecek . Ben böyle nefret ede ede gittigim yerden ne hayır gorucem acaba
Neden nefret ediyorsun cidden anlayamıyorum. Bence sen eşini ailesinden kıskanıyorsun. Bunca zaman gitmemenin sebebi soğukluk olamaz. Eşin de değişik. Sizi bırakıp gitsin bari. Yazık adama. Neden anne olmaya hazırken eşinizin annesini göz önüne almıyorsunuz? Nasıl özlemiştir oğlunu. Çok ayıp yaptığınız.

Back