Sanırım sonum öyle olacak.Valla benim beğenip evlendiğim kocama biri fiziksel özelliği hakkında kötü yorum yapacak ağzına o lafı sokar sokar çıkarırım. Bu kadar net.
Eşinizi onun olmadığı ortamlarda da koruyun. Siz tepki vermezseniz devam ederler çünkü.Sanırım sonum öyle olacak.
Evlenmeden önce söyleseydi eşi de kendini kötü hissedebilir, beğenmiyorsan evlenmeseydin bile diyebilirTersini düşünen, değiştirmeye çalışmak doğru değil diyenler olacaktır illaki saygı duyuyorum ama benim fikrim eşinin biraz kendine özen göstermesi. Ben gösteriyorsam ve çevre birbirimize olan zıtlığımızı bu kadar belli ediyorsa spora gitmesini, diyetisyen desteği almasını istediğimi güzellikle söylerdim.
Öyle yapıyorum yapmayada çalışıyorum.Eşinizi onun olmadığı ortamlarda da koruyun. Siz tepki vermezseniz devam ederler çünkü.
Adam sağlıklı bir zayıflıktadır belki. Kemik yapısı ve metabolizmasına göre ideal ölçülerde dahi olabilir.Tersini düşünen, değiştirmeye çalışmak doğru değil diyenler olacaktır illaki saygı duyuyorum ama benim fikrim eşinin biraz kendine özen göstermesi. Ben gösteriyorsam ve çevre birbirimize olan zıtlığımızı bu kadar belli ediyorsa spora gitmesini, diyetisyen desteği almasını istediğimi güzellikle söylerdim.
Hadi ya aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.. ya bende kilo aldım bunun farkındayım ama surat olarak falan daha ciddi ağar başlı duruyorum. Elim uzunda değil 1-2 cm uzun benden.İşte bu ikilem değil mi insanları zora sokan.
Aslında sen sınırları olan birisin bu konuda konışmadığın halde insanlar bişetler söyleme hakkı buluyor kendinde.
Çıkışıp terslesen bi daha o insanla görüşmemen lazım ama nereye kadar insan çıkaracaksın hayatından ben aynısını çocuk mevzusunda yaşıyorum ve o kadar kısıtlı bi hayatım kaldı ki evden çıkmak kimseyi görmek istemiyorum bi topluluğa girmek istemiyorum.
Çözüm ya diyeceksin ben onu beğendim evlendim lütfen bana bi daha bu konu hakkında konuşma üsteliyorsa da tersleyeceksin hayatından çıkaracaksın.
Yada eşin spora yazılıp diyetisyene gidecek.
Ben evlenirken eşim 54 ben 65 kiloydum aynı şeyleri duydum
Allahtan uzun boylu benden birazcık toparladı 67 filan oldu bu defa ben 70 lere çıktım ama eşim toparladığı için böyle bişe duymadım hiç o normal duruyor bana kilo almışsın diyolar sadece
Ya sen iyice zayıfla 40 kara 50 lere düş ya kocana cicibebeler içine bissürü bişetler katıp bişeyler içir geceleri filan benim eşim içmez mesela iştahsız senin kocan da öyle mi
Haklısınız. İşte şuan kafam da bir ton seneryo kuruyorum . Eğer bi daha böyle konuşursa söyle dicem böyle dicem diye aşırı kafaya taktımKarakteri zayıf olmasın ..
eşim hakkında biri kötü konuşsa o anda orayı terk eder bidaha o kişiye de aynı samimiyeti asla göstermezdim . Tavrınız net olsun size konuşacak olan 2 tartsın 1 konussun bu her konu ıcın geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?