Eşimle beni yakıştırmıyorlar..

Eşinle boylar kilolar kaç

Bu tarz terbıyesızlık yapıpta yaa ben şaka yaptım sende ciddiye mi aldın diye normalleştiren herkese koy mesafeni ve bu sevıyesız patavatsızlarla görüşme insan içinden geçirse bile dışardan eşine karşı söyleyemez bu cesareti nerden buluyorlar biraz yumusak baslı birisiniz herhalde çekinmeden yüZ bulabılıyorlar

Ayy bide aile yanında olsa kalpten giderdim heralde gerçekten çok sevıyesiz însanlar var

Sadece çevre değil kendisi de rahatsız oluyor ki bunu kafaya takmış. Kendi kilosuyla derdi olsa ona derdim diyetisyene gitmesi gerektiğini.

İçten sevecen biriyim ama bu demek olmuyor ki her istediğini söylesin. O an ortamdayız buluşmuşuz suratsız bir seklde durmak ıstemedim onu söyledikten sonra zaten gün benım ıcın bitti orda.

Bu herseyi ölçen tartı var ya onlardan aldım kendim için eşimde tartıldı ve sağlıklı çıktı cidden.

Ben de seni sevgilinle , eşinle yakıştırmıyorum de geç. Sonuçta birbirinizden hoşlanıp sevip evlenmişsiniz. Ne değişik insanlar var ya

Ayyy salla gereksizleri yaaa benim eşim de kel yerli yersiz gereksiz her insan Burdan dem vurmaya çalışıyor bende yeri gelince daha onlar lafını söylemeden aaa benim kocam bitane kel karizmatikligi var maşallah,maden olan yerde ot bitmez zeki adam diyorum (ki cidden zeki ) ahhshs ya da e gülüm senin de kocanın saçları açılmaya başlamış 3-5 seneye benimkine yetişir diyorum daha cümlesi bitmeden tıkiyorum lafı ağzlarına
ayy salla gitsin gereksizleri yaaa benim eşimde kel genelde ordan dem vurmaya çalışırlar çünkü işi maddi durumu iyi Allah’ıma bin şükür öyle sakin patırtısız efendi bir adamdır. Bundan mıdır bilmem insanlarda bir kusur bulma çabası oluyor bende onlar lafa başladığı an ee ama benim kocam da yakışıklı şimdi Allah var kel karizmatikligi var diyorum ki benim gözümde gerçekten öyle işte maden olan yerde ot bitmez zeki adam diyorum ahahaha laf söyletmiyorum söyletmem de onlar kim ki ben sevmişim gönül vermişim kime ne zaten insanların çoğu böyle zayıf olmasa başka bi mana bulurlar amaaan öteki zayıf beriki kel şurdaki kısa kendileri kusursuz sanki boşver sen mutluysan gerisine takılma