Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Bebeğe isim koyma konusunda anne bir adım daha önde olmalı bence.
Bebeğime kendi adımı koydum,eşim de kabul etti yanıma bir isim daha ekledik.İkisini birlikte kullanıyoruz

Benim de ismimin anlami en belirgin ozelligimdir
Hifa idi galiba isim , hatırlamıyorum simdi

Yok canım bakmadım nasıl bakıcam9 ekimde doğacak dedi doktor
Sezeryan mi olacaksın. Ben sezeryan olacağım için onu hesaplamıştım ona gore tarih seçtim hahahahaha

Mesela 15.06.2020 bunu hesapliyorsun
16 etti. 1+6 =7
Bu çocuğun hayat yolu sayısı

Dogum günü sayısı 15 ya
1+5=6 kişilik enerji sayısı

7+6=13 1+3=4

Hayat dersi sayısı 4 oldu bak.
Eğer soyisim ve isim atıyorum Almila Demir de 4 se olmaz
2 si ayni olmayacak

Kuzum asel cennetteki bal ırmağı demek değil
Arapça da bal demek
Yediğimiz bal var ya o.
Ben arapça biliyorum biraz.
Ben de kızım olursa gerci 2.yi düşünmüyorum şimdilik ama Asel ya da Asena koycam galiba

Yoo oluyor ben kullanıyorum

Asel buğul koymayında değişik olacak diye de bu isimlerden bana gına geldi ne soylenebiliyor ne bişey duru güzel

Kuzum asel cennetteki bal ırmağı demek değil
Arapça da bal demek
Yediğimiz bal var ya o.
Ben arapça biliyorum biraz.
Ben de kızım olursa gerci 2.yi düşünmüyorum şimdilik ama Asel ya da Asena koycam galiba
Asena güzel isim.Dansözden sonra soğuduk o isimdenbi de siyasi isimleri vermek biraz tehlikeli bunun mülakatı oluyo sınavı oluyo zorluk çıkmasın yarın birgün

Asena güzel isim.Dansözden sonra soğuduk o isimdenbi de siyasi isimleri vermek biraz tehlikeli bunun mülakatı oluyo sınavı oluyo zorluk çıkmasın yarın birgün
Evet ya biraz siyasi gercekten sen söyleyince farkettim desem yani o açıdan bakmamıştım. Hesapladın mi 9 ekim i

İki ismi hic sevmiyorum.
Duru tek basına sade ve çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…