- 20 Ocak 2010
- 46.628
- 170.632
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
aaaa hakkaten benim de 3 tane Aslı tanıdığım var üçü de pehlivan gibi sahidenBen aslı ismini çok severim. İşin ilginç kısmı tanıdığım bütün aslılar çok güçlü kadınlar. Kızımın ismini koyarken hiç aklıma gelmedi. İkinci çocuk düşünmüyorum ama olurda bir kızım daha olursa adını aslı koyacağım. ❤
Duru diğer iki isimden daha güzel geliyor kulağaNormalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Kızımın adı duru. Ama o kadar asi bi yapısı var ki anlatamam :) 1buçuk yaşında tüm aileyi parmağında oynatıyo:))buğlem çok zor bir isim hem söyleniş açısından hem de kullanış açısından , bir arkadaşımın kardeşinin adı buğlem ama çocuk lisede şimdi liseyi de böyle tamamlasın değiştirecekler hatta 2. bi ismi de yok kullanamıyo.Asel de çok unisex (unisex isim kullananlar çok zorlanıyo) ve gerçekten doğan bebeklerin yarısının adıDuru çok hoş çok tatlı bir isim, gördüğüm bütün duru'lar çok uysal ve güzel oluyo.ben de annenin ya da babanın kendi başına isim koymasını doğru bulmayanlardanım , çocuk ortak sonuçta, br şey olduğunda nasıl ben bu çocuğu tek başıma yapmadım deniyorsa isimde de bu geçerli bence.ya iki isim konulmalı birisini baba birisini anne seçsin ya da bi a4 asın buzdolabına beğendiğiniz isimleri gide gele yazın, oraya isim eklendikçe karşı taraf kesin beğenmediğinin üzerini çizsin, olabilir seçenekler kalsın, eninde sonunda ortak beğenilen çıkıcak.
Bir tanıdığın kocası kadından habersiz kızının ismini BÖRTEÇİNE yazdırmış nüfustaNormalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Sizin isminizi merak eden tek kişi ben miyimBen Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).
yaa minnoşKızımın adı duru. Ama o kadar asi bi yapısı var ki anlatamam :) 1buçuk yaşında tüm aileyi parmağında oynatıyo:))
Bu benYa 2 isim koymayın bencesonra evlenince insan rahatca kızlık soyadını kullanamıyor. 2 ismim var. Istesemde evlenmeden önceki soyadımı kullanamam. Acayip uzun bir isim oluyor şaka bi yana bence zaten sadece annenin veya babanın isim koyması yanlış. Birlikte karar vermeniz daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?