Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

İki isim koyulunca çocuğun bocalamasına da hiç anlam veremedim.
kızımın iki ismi var, kimseye de ikisini birden söyleyin demedik ( bazı aileler bu konuda çok hassas ) isteyen birinciyi, isteyen ikinciyi söyledi. Kendimiz de hiç ikisini aynı anda kullanmadık. Bir kez olsun bocaladığını görmedim.

Bu konu cok zor bende ilk ogrendigimizde kiz olursa ben koycam dedim erkekse sen dedim. Erkek olacağını ogrendik yan çizdim simdi benim istediğim olsun istiyorum. 7.ayi bitircez hala bulamadik bi isim

Vallaa mi ay super insan pozitif düşününce kalbi iyi olunca böyle hersey guzel oluyor cidden. Tesadüf guzel olmuş bence. Ve bence doğru bu rakam işleri harf işleri

Bizde ben liste yaptım kendi çok begendiklerimi . Beğenmediklerini direk eledik . Son 5 isim kaldı topu bana atti.ben secicem
O kendi listesini yapsın sizde yapın. O sizin listenizden 1 tane siz onun listesinden 1 tane seçin. Herkesin gönlü olsun

Vallaa mi ay super insan pozitif düşününce kalbi iyi olunca böyle hersey guzel oluyor cidden. Tesadüf guzel olmuş bence. Ve bence doğru bu rakam işleri harf işleri
Bende inanirim cok , etrafimda da cok ornegi var
Cocuga isim koyarken herseyi dusunmek lazim , anlami, melodisi , ileride cocuk zorluk ceker mi , numerolojisi vs vs
Gecen burda bi konu vardi , cocuguna sabreden kadin anlamina gelen ismi koymayin dedim diye topa tutuldum halbuki o kadar etkiliyor ki isim zavalli cocuk omru boyunca cekecek ismi yuzunden

Ben de iki isim severim iki erkek kardesim var ikisi de iki isimli, ben de evlenince iki soyismim olur diyorum ama keşke iki ismim.olsaydi hem evlenince 4 isimli olmak da güzel geliyor bana :)

Canım kaç saatimi aldı bu konuyu araştırdım sayendeBuğlem ve durudan vazgeçtim.Almila veya Asel düşünüyorum

Bu arada çok tşk ederim

Neymiş ki sabreden kadin anlamına gelen isim eskiler aslinda bunu biliyordu ama bilimsel enerjisel olarak bilmiyorlar ifade edemiyorlardı cocuga isim ağır geldi ismini taşıyamıyor falan diyorlardı. Vee evet anlamı aşırı etkiliyor. Ben ismimin anlamıyla resmen bütünlesmişim mesela. Mesela celal isminde hic sakin sessiz biri görmedim

Dediğim gibi yarış değil sizin işte sonucta annenin hakkı taşıyor ediyor diyip hem kızda hem de erkekde ikinci isim olarak koymanız garibime gitti.Hani birinde olsa belki öyle bir şey demezdim.Tabi ki anlayışlı olmak her zaman daha iyi

Neydi isimler canım

Bence tek başına Duru koyun, çok güzel bir isim bence. İki isim hem zor hem de Asel ismi saçma bir isim bana göre.
Canım Durunun enerjisi biraz düşük geldi ben de istiyordum araştırınca.U harfleri ağır hareket etme işleri ağırdan almayken R harfi sertlik veriyormuş.Asel ise hem cennetteki bal ırmağı anlamında hem de harf olarak atılgan,enerjik,sanat enerjili,zorluklara karşı mücadeleci..O yüzden güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…