- 3 Ekim 2007
- 14.532
- 36.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Güvenilir bir kaynak varsa bana da gönderebilir misin merak ettim.Dur bi link var atim sana
Bana da atabilir misinizDur bi link var atim sana
Bu konu cok zor bende ilk ogrendigimizde kiz olursa ben koycam dedim erkekse sen dedim. Erkek olacağını ogrendik yan çizdimNormalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta erkekse yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Vallaa mi ay superBen iki cocugumda da hesaplamadim , sayilarin enerjisini sonradan ogrenmistim ama ikisine de sahane isimler koymusum harika cikiyor rakamlarve ikisinin ki de ayni rakam , ben de arada esime soylerim ne yapmisim ama bravo bana diye , manyaksin sen diyo
Güvenilir bir kaynak varsa bana da gönderebilir misin merak ettim.
Bana da atabilir misiniz
Bende inanirim cok , etrafimda da cok ornegi varVallaa mi ay superinsan pozitif düşününce kalbi iyi olunca böyle hersey guzel oluyor cidden. Tesadüf guzel olmuş bence. Ve bence doğru bu rakam işleri harf işleri
Ben de iki isim severim iki erkek kardesim var ikisi de iki isimli, ben de evlenince iki soyismim olur diyorum ama keşke iki ismim.olsaydi hem evlenince 4 isimli olmak da güzel geliyor bana :)Ya 2 isim koymayın bencesonra evlenince insan rahatca kızlık soyadını kullanamıyor. 2 ismim var. Istesemde evlenmeden önceki soyadımı kullanamam. Acayip uzun bir isim oluyor şaka bi yana bence zaten sadece annenin veya babanın isim koyması yanlış. Birlikte karar vermeniz daha güzel
Canım kaç saatimi aldı bu konuyu araştırdım sayendeYa şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..
Bazı harfler zor ve tabi bazi isimler de zor
Mesela
Duru Yıldırım
Bu harfler ebced değerine gore hesaplanıyor 35 cıktı diyelim 3+5=8 oluyor çocuğun kader sayısı 8 oluyor
Bir de doğum tarihi de hesaplanıyor. Bazı isimler cocuga dogum tarihi ve Soyisimle uyumsuzlugu olduğundan ötürü hastalık sıkıntı zorluk veriyor . Yani tabi inanma meselesi ben inanıyorum.
Mesela O harfi enerjisini dönüyor yine kendine veriyor. Dışarıya veremiyor.
Bu harf birinin isminin bas harfiyse Oya,Orhan gibi inatçı olup bazı seyleri inadına yaparmis. Okul hayatında mesela
Bu arada çok tşk ederimYa şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..
Bazı harfler zor ve tabi bazi isimler de zor
Mesela
Duru Yıldırım
Bu harfler ebced değerine gore hesaplanıyor 35 cıktı diyelim 3+5=8 oluyor çocuğun kader sayısı 8 oluyor
Bir de doğum tarihi de hesaplanıyor. Bazı isimler cocuga dogum tarihi ve Soyisimle uyumsuzlugu olduğundan ötürü hastalık sıkıntı zorluk veriyor . Yani tabi inanma meselesi ben inanıyorum.
Mesela O harfi enerjisini dönüyor yine kendine veriyor. Dışarıya veremiyor.
Bu harf birinin isminin bas harfiyse Oya,Orhan gibi inatçı olup bazı seyleri inadına yaparmis. Okul hayatında mesela
Neymiş ki sabreden kadin anlamına gelen isimBende inanirim cok , etrafimda da cok ornegi var
Cocuga isim koyarken herseyi dusunmek lazim , anlami, melodisi , ileride cocuk zorluk ceker mi , numerolojisi vs vs
Gecen burda bi konu vardi , cocuguna sabreden kadin anlamina gelen ismi koymayin dedim diye topa tutuldumhalbuki o kadar etkiliyor ki isim zavalli cocuk omru boyunca cekecek ismi yuzunden
Iyi yapmışsın canım. A harfi güçlü enerji A lı olsun bencedeCanım kaç saatimi aldı bu konuyu araştırdım sayendeBuğlem ve durudan vazgeçtim.Almila veya Asel düşünüyorum
Dediğim gibi yarış değil sizin işte sonucta annenin hakkı taşıyor ediyor diyip hem kızda hem de erkekde ikinci isim olarak koymanız garibime gitti.Hani birinde olsa belki öyle bir şey demezdim.Tabi ki anlayışlı olmak her zaman daha iyiBenim arkadaşlarım var iki isimli ben çoğunun ikinci ismini söylüyorum onlarda ikinci isimlerini kullanıyor okulda, ailede fark etmez çocuk ikinci isminin de söylenmesini isterse zaten uyarıyor etrafındakileri bu ismimi de söyle diye mesela sorun yok yani hangisini kullanmak istiyorsa onu kullanıyor. Siz dediniz ya yinede ilk sıraya kendi istediklerini koymuş eşiniz neden sizin istedikleriniz ikinci sırada diye ne fark eder ? Yarış gibi geldi bana bu biraz. Kadın emzirecek, doğuracak illa benim dediğim olsun diyen erkekler bana saçma geliyor ama sonuçta eşlerimiz olmadan da çocuk olmuyor erkeğin ne istediği de önemli. Ben sadece kadının dediği ya da sadece erkeğin dediğinin olmaması taraftarıyım sizin istediğiniz durum bana yarış gibi geliyor konuşup güzelce birbirinize anlayış göstererek ortak karara varın böylesi daha iyi.
Neydi isimler canımBen iki cocugumda da hesaplamadim , sayilarin enerjisini sonradan ogrenmistim ama ikisine de sahane isimler koymusum harika cikiyor rakamlarve ikisinin ki de ayni rakam , ben de arada esime soylerim ne yapmisim ama bravo bana diye , manyaksin sen diyo
Iyi yapmışsın canım. A harfi güçlü enerji A lı olsun bencedesevindim
Dogum tarihi seyi ne de baktin mi onun da uyuşması gerekiyorevet benim de içim rahat etti
Canım Durunun enerjisi biraz düşük geldi ben de istiyordum araştırınca.U harfleri ağır hareket etme işleri ağırdan almayken R harfi sertlik veriyormuş.Asel ise hem cennetteki bal ırmağı anlamında hem de harf olarak atılgan,enerjik,sanat enerjili,zorluklara karşı mücadeleci..O yüzden güzel bir isimBence tek başına Duru koyun, çok güzel bir isim bence. İki isim hem zor hem de Asel ismi saçma bir isim bana göre.
Yok canım bakmadım nasıl bakıcamDogum tarihi seyi ne de baktin mi onun da uyuşması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?