Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Canım Durunun enerjisi biraz düşük geldi ben de istiyordum araştırınca.U harfleri ağır hareket etme işleri ağırdan almayken R harfi sertlik veriyormuş.Asel ise hem cennetteki bal ırmağı anlamında hem de harf olarak atılgan,enerjik,sanat enerjili,zorluklara karşı mücadeleci..O yüzden güzel bir isim
Siz bilirsiniz tabi ama bence böyle şeylere inanmayın😊 Bilimsel bir şey değil sonuçta.

kızımın 2 ısmı var. hayal ettıgım bır ısım vardı, olmadı. ıkısını de babası seçtı koydu. ben onun sectıklerını begendım, ama o benım sectıklerımı begenemdıgı ıcın ısmılerını babası koymus oldu. olurda oglum olursa onunda ısmını o sectı sımdıden hazır.

ısım guzel olduktan sonra takılmıyorum oyle seylere.

kızımın 2 ısmı var. hayal ettıgım bır ısım vardı, olmadı. ıkısını de babası seçtı koydu. ben onun sectıklerını begendım, ama o benım sectıklerımı begenemdıgı ıcın ısmılerını babası koymus oldu. olurda oglum olursa onunda ısmını o sectı sımdıden hazır.

ısım guzel olduktan sonra takılmıyorum oyle seylere.
yani evet Haklısınız siz de beğendiyseniz sıkıntı yok

Biz kurra çekmiştik ikimizde beğendiğimiz isimleri bir kâğıda yazıp kurra çektik. Benim begendigin isim çıktı eşim kabul etmedi ikinci kez çektik yine benim begendigin isim çıktı :KK53: eşim yan çizdi tabi sonuc olarak onun begendigi ismi taktik ama ilk çocuğumun ismini ben taktiğim için sorun etmedim. Beğendiğiniz ortak bir isim varsa onu takin.

Ben aslı ismini çok severim. İşin ilginç kısmı tanıdığım bütün aslılar çok güçlü kadınlar. Kızımın ismini koyarken hiç aklıma gelmedi. İkinci çocuk düşünmüyorum ama olurda bir kızım daha olursa adını aslı koyacağım. ❤️

Yelda ismi çok güzel hem kulağa hoş geliyor hem de çok yaygın değil. Efruz da bir öneri. Parlayan parıldayan demek. Gerçi isim önerisi istememişsiniz ama yine de yazayım.

Back
X