- 17 Şubat 2015
- 8.287
- 22.427
- 548
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Zorlama isimleri sevmiyorum. Bu nesil büyüyünce asel ayşe gibi yaygın olacak. Anlamlı, Türkçe ya da zeynep gibi bildiğimiz isim gibi isimler. Birlikte karar verin isme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam güzel. Almila ve soyismin kaç çıktıYok canım 9 ekimde olacagı kesin değil şuan 09.10.2020 14 oluyor yani 5
Siz bilirsiniz tabi ama bence böyle şeylere inanmayınCanım Durunun enerjisi biraz düşük geldi ben de istiyordum araştırınca.U harfleri ağır hareket etme işleri ağırdan almayken R harfi sertlik veriyormuş.Asel ise hem cennetteki bal ırmağı anlamında hem de harf olarak atılgan,enerjik,sanat enerjili,zorluklara karşı mücadeleci..O yüzden güzel bir isim
Yani evet enerji diye bir şey var amaSiz bilirsiniz tabi ama bence böyle şeylere inanmayınBilimsel bir şey değil sonuçta.
Söyle canım fikrin varsa listeme ekleyeyimAsel ,buğlem ,eslem, mina ...son zamanlarda sanki butun kizlarin ismi bunlar ..başka isim yok mu
yani evet Haklısınız siz de beğendiyseniz sıkıntı yokkızımın 2 ısmı var. hayal ettıgım bır ısım vardı, olmadı. ıkısını de babası seçtı koydu. ben onun sectıklerını begendım, ama o benım sectıklerımı begenemdıgı ıcın ısmılerını babası koymus oldu. olurda oglum olursa onunda ısmını o sectı sımdıden hazır.
ısım guzel olduktan sonra takılmıyorum oyle seylere.
56 yani 11 canımTamam güzel. Almila ve soyismin kaç çıktı
Kendi ismimi söleyim yeliz :) 40 yaşındayım hala ismim değişik ve cok kullanılan bi isim degilSöyle canım fikrin varsa listeme ekleyeyim
Kendi ismimi söleyim yeliz :) 40 yaşındayım hala ismim değişik ve cok kullanılan bi isim degil
Şaka bi yana saglikla kucagina alırsın bebeğini insalahh
Ben de çok severim Aysima isminiAysimayı da beğendim şuan
Ben de çok severim Asena adını da işte...Asena güzel isim.Dansözden sonra soğuduk o isimdenbi de siyasi isimleri vermek biraz tehlikeli bunun mülakatı oluyo sınavı oluyo zorluk çıkmasın yarın birgün