Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Nasıl yani hesaplama
Ya şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..
Bazı harfler zor ve tabi bazi isimler de zor
Mesela

Duru Yıldırım
Bu harfler ebced değerine gore hesaplanıyor 35 cıktı diyelim 3+5=8 oluyor çocuğun kader sayısı 8 oluyor
Bir de doğum tarihi de hesaplanıyor. Bazı isimler cocuga dogum tarihi ve Soyisimle uyumsuzlugu olduğundan ötürü hastalık sıkıntı zorluk veriyor . Yani tabi inanma meselesi ben inanıyorum.
Mesela O harfi enerjisini dönüyor yine kendine veriyor. Dışarıya veremiyor.
Bu harf birinin isminin bas harfiyse Oya,Orhan gibi inatçı olup bazı seyleri inadına yaparmis. Okul hayatında mesela

Benim arkadaşlarım var iki isimli ben çoğunun ikinci ismini söylüyorum onlarda ikinci isimlerini kullanıyor okulda, ailede fark etmez çocuk ikinci isminin de söylenmesini isterse zaten uyarıyor etrafındakileri bu ismimi de söyle diye mesela sorun yok yani hangisini kullanmak istiyorsa onu kullanıyor. Siz dediniz ya yinede ilk sıraya kendi istediklerini koymuş eşiniz neden sizin istedikleriniz ikinci sırada diye ne fark eder ? Yarış gibi geldi bana bu biraz. Kadın emzirecek, doğuracak illa benim dediğim olsun diyen erkekler bana saçma geliyor ama sonuçta eşlerimiz olmadan da çocuk olmuyor erkeğin ne istediği de önemli. Ben sadece kadının dediği ya da sadece erkeğin dediğinin olmaması taraftarıyım sizin istediğiniz durum bana yarış gibi geliyor konuşup güzelce birbirinize anlayış göstererek ortak karara varın böylesi daha iyi.

Evet harflerin enerjisi önemli onu biliyorum ama hesaplamayı bilmiyordum

Evet harflerin enerjisi önemli onu biliyorum ama hesaplamayı bilmiyordum
Evet canim hesaplanıyor ben kitapta okudum . Tablo var orada kitabın ismi bebegin ismi sıra mercan. Biz Nejat ismini beğenmiştik simdi bazı arkadaşlar gülecek Nejat ne yaaa dıye ama güzel bence
Çok fena çıktı sonuc yaramaz vs. Biz de vazgectik

Ben iki cocugumda da hesaplamadim , sayilarin enerjisini sonradan ogrenmistim ama ikisine de sahane isimler koymusum harika cikiyor rakamlar ve ikisinin ki de ayni rakam , ben de arada esime soylerim ne yapmisim ama bravo bana diye , manyaksin sen diyo

Değişik,çok kullanılmamış bir isim düşünüyorsunuz galiba. Duru güzel bence. bizim akrabalardan birinin oğlunun adı duru erkeğe de koyabiliyorlar demek ki. etrafımda karşılaştığım isimlerden yazayım fikir olur belki erva, masal, kumsal, neva, berra, beril, ömür, arya.... Ben, klasik isimleri seviyorum kızım olsa zeynep, zehra, fatma, elif gibi bir ismin yanına da naz, ela, ece, su gibi kısacık bir isim koyarım sanırım. Erkekde de ali, mustafa, ahmet gibi isimleri seviyorum yine yanına alp, han,mert gibi kısa bir isimle koymak isterdim.

Durunaz koyabilirsiniz, bir arkadaşım koymuştu bu ismi, hem farklı bir isim çıkıyor aynı anda söyleyince, söylemesi de kolay...ama sizi çok iyi anlıyorum bu yollardan geçen biri olarak, bizde de tek ben karar vermedim, ortak oldu, iki isim koyduk ama tekini kullanıyoruz, 2.yi ilerde şu anki adını beğenmez ya da farklılık isterse diye koyduk..

Çocuklara iki isim konulması kişiliklerinide etkileyebiliyormus bence bununla ilgilide bir araştırma yapın evde başka okulda başka isim kullaninca çocuk bocalayabiliyormus

Bende hangi ismi beğensem bir bakıyorum ki çevremde önceden koyan olmuş. Yok o arkadaşımın çocuğunun ismi, yok bu görümcemin çocuğunun ismi, yok o teyzemin kızının çocuğunun ismi. Sinir oluyorum artık olursa fadime koyucam en sonunda o da kesin eltimin ninesinin ismi falan çıkar...

Buğlem Duru Asel Derin Alya vs vs bu aralar cok duydugum isimler. Simdi ogretmen olarak soyle bir durum gozlemliyorum mesela ayni isimde sinifta 3 -4 kisi oluyor. Bu da boyle bir durum.

asel ve buğlem değil de duru çok güzel isim. duru hem güzelliği hem temizliği çağrıştırıyor bence eşinizi ikna etmeye çalışın bir orta yol bulunur elbet.

Isım koymak önce annenin hakkıdır kimsenin gönlü kalmasın diye ortak karar verilse daha iyi tabii ama çocuklarımın isimlerini ben koydum eşim de hep bulduğum isimleri beğendi o kadar taşı karnında doğur acılar çek, bir isim koyama, böyle bir dünya yok kimseyi böyle alıştırmayın.

nasi yapiliyo bu yaa ben de bakiyim kesin babam bana bok gibi bisey koymustur hajzhsjshsjshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…