- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Nasıl yani hesaplamaEbrar kız ismi miymiş? Erkek ismi duruyor ve evet güzel degil. Ela güzel. Ama ondan da cok var. Ben kitaptan hesaplama yapıp koydum
Ya şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..Nasıl yani hesaplama
Yok ben yarış anlamında demedim.Siz eşiyle isim kavgası eden erkekleri anlamıyorum sonuçta kadın emzirecek edecek falan demişsiniz ya ben de diyorum ki eşiniz de kendi istediği isimleri koymuş hem erkeğe hem kıza.Çocuğa aile nasıl çağırırsa ismini öyle öğreniyor çook sonradan isterse okulda farklısını söyler tabi.Okulda da birinci isim çağrılır genelde.Ben eşimle yarışmıyorum zaten neden saçmalamayın dediniz anlamadım
Evet harflerin enerjisi önemli onu biliyorum ama hesaplamayı bilmiyordumYa şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..
Bazı harfler zor ve tabi bazi isimler de zor
Mesela
Duru Yıldırım
Bu harfler ebced değerine gore hesaplanıyor 35 cıktı diyelim 3+5=8 oluyor çocuğun kader sayısı 8 oluyor
Bir de doğum tarihi de hesaplanıyor. Bazı isimler cocuga dogum tarihi ve Soyisimle uyumsuzlugu olduğundan ötürü hastalık sıkıntı zorluk veriyor . Yani tabi inanma meselesi ben inanıyorum.
Mesela O harfi enerjisini dönüyor yine kendine veriyor. Dışarıya veremiyor.
Bu harf birinin isminin bas harfiyse Oya,Orhan gibi inatçı olup bazı seyleri inadına yaparmis. Okul hayatında mesela
Evet canim hesaplanıyor ben kitapta okudum . Tablo var orada kitabın ismi bebegin ismi sıra mercan. Biz Nejat ismini beğenmiştikEvet harflerin enerjisi önemli onu biliyorum ama hesaplamayı bilmiyordum
Ben iki cocugumda da hesaplamadim , sayilarin enerjisini sonradan ogrenmistim ama ikisine de sahane isimler koymusum harika cikiyor rakamlarYa şimdi mesela her harfin bir enerjisi var. Evrende..
Bazı harfler zor ve tabi bazi isimler de zor
Mesela
Duru Yıldırım
Bu harfler ebced değerine gore hesaplanıyor 35 cıktı diyelim 3+5=8 oluyor çocuğun kader sayısı 8 oluyor
Bir de doğum tarihi de hesaplanıyor. Bazı isimler cocuga dogum tarihi ve Soyisimle uyumsuzlugu olduğundan ötürü hastalık sıkıntı zorluk veriyor . Yani tabi inanma meselesi ben inanıyorum.
Mesela O harfi enerjisini dönüyor yine kendine veriyor. Dışarıya veremiyor.
Bu harf birinin isminin bas harfiyse Oya,Orhan gibi inatçı olup bazı seyleri inadına yaparmis. Okul hayatında mesela
Sordum tabiki o antik kuntik isimler beğendi ben beğenmedim benim dediğim oldu tabikiEşine sormadın mı peki işte beğeniyor musun bu ismi falan diye.İşte benim eşimde o jest yapma olayı yok.
Ben iki cocugumda da hesaplamadim , sayilarin enerjisini sonradan ogrenmistim ama ikisine de sahane isimler koymusum harika cikiyor rakamlarve ikisinin ki de ayni rakam , ben de arada esime soylerim ne yapmisim ama bravo bana diye , manyaksin sen diyo
Dur bi link var atim sananasi yapiliyo bu yaa ben de bakiyim kesin babam bana bok gibi bisey koymustur hajzhsjshsjshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?