- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.660
- Konu Sahibi Eylulmucizesi
sakınnnn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim bu konuda bi sıkıntı çıkarmaz canım öyle yapmayı düşünüyorum iki ismi olur ben istediğimi kullanırım aslında onun böyle bi isteği bile yok ama ailesi ısrar ettikce o da bi yerden sonra bıkıyor. Koyalım gitsin nolucak falan umursamaz bi tavrı var. Ne zormuş yıpransanda bişeyleri güzellikle halletmeye çalışmak Rabbim yinede huzur versin yuvalarımıza, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın İnşallahOyy oyy . Aynı konudan bende açmıştım haftalar önce şu an son haftalarımdayım hemde ilk bebeğim. Bende istememiştim ama eşim babasının ismini koymak istiyor. Hemde yanına isim eklememe bile izin vermiyor. Çok çabaladım çok konuştum ama baktım eşimle aram kötü olacak ısrar etmedim. Aslına bakarsan onlar bizi kırmaya kırıyor biz kıyamıyoruz gibi ama esasında evliliğimizi yıpratmamak amaç . Analar çeker demişler ya yükü öyle bence. Eğer eşin çok sıkıntı çıkarmazsa küsmezse bence istediğin ismi koy ya da benim abimin ismi levent ama kimlikte yazmayan bir ismi daha var mustafa. Kimse kullanmıyor çoğunluk bilmiyor maksat doğumundan sonra başın ağrımasın öyle bişey de deneyebilirsin
Olsun isim boncuktur derler , Ayşe Fatma Ömer Mehmet :) sağlık olsun gerisi boş Hifacım , biz de çok direndik ama başaramadıkabla ya Allah iyiliğini versin bende kp ismi koycm oğluma çok kavga ettim ama siz gibi yenildim maalesef adam nerdeyse kendini yirtacakti babasının ismini koymuyom diye bende söylemem ben ismi ele güne karşı koy dedim bu arada diğer 2eltimde de var babasının ismi ama olsunmus bende bnm kp ile çok sorunum olmadığı için kabul ettim ama inadim inat söylemicem İnşallah yani
İnanın yüzlerini bile görmeye tahammülüm yok.Uzun bi süre konuşmadık yalvar yakar barışmaya çalıştılar insanlık bizde kalsın diyip barıştık ama gel gör ki eşim bu insanların isteklerine karşı tavrıma sen fazla abartıyorsun diyor. Çok sağolun ayrıca Allah razı olsun Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.O bedduadan sonra kapı ziline bile ismini yazmam terbiyesizler .. haklısınız tabi. Eşinizle güzelce konuşup istemediğinizi açıklayın . Bu arada Allah yardımcınız olsun eşinize görevinde güç kuvvet nasip etsin Rabbim Türk askerini korusun..
istesenizde istemesenizde çocuklarınız onların genlerini taşıyorAllah affetsin evlatlarımın onların saçının teline bile çekmesini istemiyorum
Evladını sevmediğini nereden çıkardınız ki? Evet kv sadece bize değil genel olarak saygısız bi insan. Ben değil eşim söyler bunu bana da hep dua eder senin yerinde başkası olsa farklı tepkileri olurdu diye.Az önce bi arkadaşa da yazmıştım uzun süredir konuşmuyorduk hatta ben değil eşim konuşup görüşmeme kararı aldı benim de konuşmamamı istedi ailesiyle. Anne baba sonuçta diyip ben ikna ettim gitmeye o şekilde barışıldı.Anlatmaya çalıştığım ben hiç bi zaman onlar kim ki kafasında biri olmadım ettikleri hakaretlere rağmen . Saçının telinin çekmesini istemem evet doğru herkes güzel huylu saygılı bi evladı olsun ister ve o şekilde yetiştirmeye çalışır. Bu onlara has bişey değil. Kendi babamdan çok çektik annem ve kardeşlerim ona da çekmesini istemem mesela. Evladının ölmesini istiyor demedim. Vahim olan durum sinirle bile olsa o bedduayı edebilmesiydi benim için.İnanma gibi bi durumunuz yok çünkü o zırvalama dediğiniz şeyleri siz hayal etmişsiniz. Öyle bi durum zaten yok. Yorumunuz için teşekkürler. Hayırlı akşamlaristesenizde istemesenizde çocuklarınız onların genlerini taşıyor
o gözünüzden sakındığınız insanda onların evladı
kimse bana (istisnalar kaideyi bozmaz) bir annenin evladını sevmediği ölümünü istediği zırvalığını anlatmasın
inanmıyorum çünkü
isim konusuna gelince sizin evladınız
kimse size benim ismimi koy deme hakkına sahip değil