- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Güzel degil ip markası ismi gibi sanki bu ismi duyunca aklima ip geliyor. 2 isimde koymayın ya zor oluyor cocuk hastaneden randevu alacak bin dereden su getiriyor. Benim 2 ismim var mutlu degilim. Bazısı da inadına mesela siz duru dersiniz babaannesi asel der teyzesi duru der ee ne anladık . Asena koysana asel e benziyor hem de asena ismindeki insanlar havalı. Ama bu isim çoğu kişiye itici geliyor hahahahaYazdıklarınızı iki kere okudum ama ana düşüncesi ne çok anlayamadım.Evet sabun markası varof bilmiyorum Buğlem nasıl
Benim eşim de annesini küçükken kaybetti.Onun ismini koymak istermiş hep.Ama benim gönlüm yok diye koymadı.KıyamamAsel duru ismi çok güzel bence,bizdede ilk kızımda eşim annesinin ismini koymak istedi ben kabul etmeyince ortak isimde anlaştık koyduk ,ikinci cocugumdada iki üç tane isim sunduk ilk kızıma o seçti kardeşinin ismini
Ona bakarsanız her isim cok bence içinize sindiyse ismi bu olsun ,ayrıca ismi anne seçmeli karar vermeli baskın olun.Asel duruyu da çok sevdim ama çok kullandılar diyorlar ona takıldım
Bu çift isim sıkıntılı bence.Herkes kendi istediği gibi mi çağıracak☺Benim içim bir isme tam ısınamadı.Isınsa diretcem de ben de kararlı olamıyorum.Bu arada bana da Eylül daha güzel geldi.Eylül Hilal koymayın eşine katılıyorum cok L li olcak hoş gelmiyor
Siz tartışarak istediğinizi yaptırmışsınız yine sonundaBenim büyük kızımda doğum yaptığım güne kadar ismi belliydi birlikte karar vermiştik. Doğum yaptım hastanede yatıyorum gece aradı ben vazgeçtim dedi. Tartıştık vs herkes bu ismi biliyor diye. Mecbur kaldı istediğim oldu. Küçük kızımda da hep eski isimlere yöneldi ama büyüğünün ki yeni isim küçük eski isim olmaz yani. Benim aklımda hep bi isim vardı, doğum gideceğim gün saka değil vasiyet yazdım,buzdolabına yapıştırdım kağıdı. Ismi bu olacak vs diye. Doğum yaptım eve geldim. Başladı yine koymayacam diye. Tartıştık. Tamam dedi kimlik çıkarmaya gitti. Benim söylediğim ismin yanına Elif yazdırmış bide sanki Elif azmış gibi. Kardeşim elif. Kuzenin elif. Yeğenim elif. Şimdi küçük kızımın ikinci ismide Elif.
Öyle mi diyorsunuzOna bakarsanız her isim cok bence içinize sindiyse ismi bu olsun ,ayrıca ismi anne seçmeli karar vermeli baskın olun.
Yaa evet çok şükürSiz tartışarak istediğinizi yaptırmışsınız yine sonunda
Çok siyasetle alakalı isimler tercih etmiyorum.Evet iki isim de sıkıntıGüzel degil ip markası ismi gibi sanki bu ismi duyunca aklima ip geliyor. 2 isimde koymayın ya zor oluyor cocuk hastaneden randevu alacak bin dereden su getiriyor. Benim 2 ismim var mutlu degilim. Bazısı da inadına mesela siz duru dersiniz babaannesi asel der teyzesi duru der ee ne anladık . Asena koysana asel e benziyor hem de asena ismindeki insanlar havalı. Ama bu isim çoğu kişiye itici geliyor hahahaha
Yani bence de annenin sözü geçmeli doğruYaa evet çok şükürsizde tam karar verdiğiniz isim de ısrarcı olun, her türlü sıkıntıyı biz çekiyoruz. Anne babanın hakkı evet ama bence annenin daha fazla sözü geçmeli bu isim konusunda
O zaman firuze nasil senceÇok siyasetle alakalı isimler tercih etmiyorum.Evet iki isim de sıkıntı
Evet ama esin in de beğenmesi lazim benim esimin bulduğu isimleri duysanYani bence de annenin sözü geçmeli doğru
Benim kızım yok, ama kızım olsaydı masal, bilgi, defne, deniz, nilsu, nilseli (iki yeşil su samuru kitabını çok severim çünkü sevdiğiniz masal kahramanları da olur) aylin, derin, ferah gibi isimlere yönelirdim. Açık net. Anlamı belli. Telaffuzu sıkıntılı değil. Hiç duyulmamış bir isim koyacağım derken zor söylenen, anlamı belirsi isimler koymak da çocuğa uzun vadede zararlı.Çok siyasetle alakalı isimler tercih etmiyorum.Evet iki isim de sıkıntı
Yazdıklarınızı iki kere okudum ama ana düşüncesi ne çok anlayamadım.Evet sabun markası varof bilmiyorum Buğlem nasıl
Sezen aksunun anlattığı firuzeyse yazık firuzeyeO zaman firuze nasil sence
Neden ki Alin Duru bebek ismi mi?Yetişkinler de Duru ismini kullanıyorbir tanidigim kizinin adini alin duru koymus herkes de cok begenmis aaa cok seker falan diye. bana komik geldi sahsen yani bu cocuk hic buyumeyecek mi? alin duru bebek icin okey ama buyuyup yetiskin olunca sahsen ben adimin alin duru olmasini istemezdim. bunlari da goz onunde bulundurmak lazim. isim zamansiz olmali.
Neden ki Alin Duru bebek ismi mi?Yetişkinler de Duru ismini kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?