Eşimle bebeğimize isim çekişmemiz...Acaba her eş böyle mi?

Kızlarımında çift ismi var, isimlerinden birini ben birini eşim koydu yinede birbirimizin fikrini sorduk. Duru ismi çok güzel, asel ve buğlem son zamanlarda çok duyuyorum ama buğlemin anlamı İçin iyi değil diyorlar.

Ben kızımı dogurdugumda kimse karışmadı.ben koydum ismini.
Sizde karıştırmayın kimseyi.tavrinizi koyun. Duru çok güzel bir isim.Hatta yanına Arya da koyabilirsiniz.

Öyle demediğimi nereden biliyorsunuz

Duruya duru yani diyo çok yalın geliyor sanırım.Ya da benim ismime benzer seçtiğim için istemiyordur bilmiyorum

Sizin isminizi merak eden tek kişi ben miyim
Duru ya benzeyen ne var ki diye düşünüyorum bulamadım.
Yok bende varım. Hatta netten duruya uyumlu isimler bile baktım

Konu sahibi ablamda duruyu önermişti eşi beğenmedi.(sabun markası diye) Ortak karar olsun diye vazgeçtiler. Bence ortak karar önemli babanın çocuğunu istemediği bir isimle çağırması da hoş değil..

Canım aslında iki isim güzel bir şey.Çünkü harfler ve enerjileri çok fazla

O ne kız kendimi yabancı ülkede sandım

Meğerse teyzem de Duru istemiş eşi beğenmemiş Ela koydular.Eşler beğenmiyor bu Duruyu ben anlamadım

İsim önerilerini ben yaptım, eşimle ortak noktada buluşabildik ben iki isim istiyordum kesinlikle karşı çıkınca tek isim oldu. Gökçe Ece istiyordum gökçe koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…