- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Sizin isminizi merak eden tek kişi ben miyim
Duru ya benzeyen ne var ki diye düşünüyorum bulamadım.
Cuburalpten sonra ikinci oldu buBir tanıdığın kocası kadından habersiz kızının ismini BÖRTEÇİNE yazdırmış nüfustao geldi aklıma
Neden, baba ebeveyn değil mi?Ana ne isterse o olur.
Anladım canım ben de kendi ismimi çok beğeniyorum bir çiçek adı aslında ama çok hoş bir söylenişi var, değişik de biraz. İsterseniz özelden yazayım belki düşünürsünüzYani evet enerji diye bir şey var ama
Tamam oluyor. Bu arada benimde oğlumun isminin sayisi 11. 11 sayılar arasında en geniş vizyona sahip en özel en güzelmiş.56 yani 11 canım
Sen dua et babamın dedemin ismi olacak demiyor bazı kadınlar istemiyorNormalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?