- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Eşim Duruyu istemiyor işte ancak ikinci isim olarak koyabilirim.Bir de aksi gibi herkes Duruyu beğeniyor benim adamda sıkıntıbenim bir arkadaşım duru sare koymuştu, aslında eş anlamlı gibiler :) ama bence kulağa hoş geliyor. bir de ikisi de kısa isimler, yorucu değil :)
belki fikir olur size de diye yazayım dedim..
Eşim Duruyu istemiyor işte ancak ikinci isim olarak koyabilirim.Bir de aksi gibi herkes Duruyu beğeniyor benim adamda sıkıntı
Valla herkes Duru demiş.Eşim istemiyor ilk isim olarak Duruyu maalesef.Asel cenneteki bal ırmağı demek kuranda geçiyorasel ne demek? hic guzel bir isim diil bence. yeni moda oldu. asel mila liya falan bu tarz sözcukler isim degil bence, komik duruyor. koymayın yani :/ duru bin basar. en azından bir anlamı var ve duzgun bir isim.
Son zamanda bastırmam lazım kararlı kalırsam şuan kabul etse de değişebilir son anlarda nazımı geçiririmişte sare yi sever belki, ikisi yanyana uyumlu da olur :)
Almila nasılasel ne demek? hic guzel bir isim diil bence. yeni moda oldu. asel mila liya falan bu tarz sözcukler isim degil bence, komik duruyor. koymayın yani :/ duru bin basar. en azından bir anlamı var ve duzgun bir isim.
ayşe duru falan olabilir. daha hos durur. ben eski ve biraz daha alısılmıs isimleri seviyorum ondanValla herkes Duru demiş.Eşim istemiyor ilk isim olarak Duruyu maalesef.Asel cenneteki bal ırmağı demek kuranda geçiyor
almira daha guzel bence :)Almila nasıl
Adenin anlamı kötüydü sanırım
Yok Almira sevmedim Almila daha kibar geliyoralmira daha guzel bence :)
Önemli olan içinize sinmesiSiyasi amaçla koyana bir şey diyemem tabi ama tek isteğim ilerde önüne çıkmaması meslek konusunda.Yoksa önemli değil ama bu ismin ona sıkıntı yaratcağını düşünmüyorum
Yok durduSoru
Konu
Doru
Bende bunları buldum
Benim kızımın adı da Duru.Ben birkaç seçenek sunmuştum ikimiz en çok hangisini begendiysek onu koyduk zorluk çıkarmadı AllahtanNormalde isim koyma konusunda bayanları daha baskın görürdüm.Bizde öyle değil...İşte arkadaşlar diyor kızıma şu ismi koydum...Bizde öyle bir şey yok.Ama eşim öyle çok da baskın değil.Ben işte isim çıkarıyorum liste halinde eşim seçiyor.Asel koyacaktık millet herkeste duyuyoruz dedi.Ben Duru istedim(kendi ismime benzetiyorum diye).Ve çok beğeniyorum ismi.Asel Duru koyalım dedik.Ama zaten ilk ismiyle çağrılır.Sonra Aselden vazgeçip Buğlem beğendik.İntten okudum onla da dalga geçenler olmuş.Eşime sadece Duru koyalım dedim istemedi sadece Duru olmasın iki isim koyalım dedi.Belki kendi ismime benziyor diye bunu güç geçirme diye mi algılıyor anlamadım ama bence çok güzel bir isim.Sizce bu konularda nasıl davranılmalı?Nasıl orta yol bulunulmalı?Zormuş bu işler.Allahtan başka karışan eden yok...
Aaa doğru vallahi duygu - duruDuygu olabilir gibime geliyor
Öyle bir şey yok ben de çift isimliyim. Ilk ismimin esamesi okunmuyor. Herkes ikinci adımla biliyor beni hatta ben bile ilk ismim söylediğinde dönüp bakmıyorum öyle uzak. Asel Duru harika bir isim benceAma zaten ilk ismiyle çağrılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?