Eşimle bahçe konuları için kaynanam tartıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O parayı bankada gösterdi mi ama
Satış işlemi nerede yapılıyor orada gösterilmiştir detayını bilmiyorum aslında karışmakta istemiyorum sadece kayınvalidemin bu tepkileri beni buna dahil etti yoksa benim malım değil sonuçta eşimin benden önce edindiği bi mal

Taşı atıp kolumu yormak için zaten böyle bi istemde bulundum hayatım ben de eşime yardım edip gelirini eşimin kesesine kazandırmak istediğimden.
İşiniz dolayısı ile yardım da bile bulunamadığınızı belirtip, arkasından taş atıp kolunuzu yoracağınızı eşinizin kesesine kazandiracaginizi söylüyorsunuz . Herşey iyi güzel de siz niye karışıyorsunuz? Bu iş onların arasında, eşiniz hallederse elbette karı koca planlarınızı hayata geçirirsiniz. Size söylemek istediğim şey bu sürecin sonuç kısmındasınız, ne girişte ne gelişme kısmında olmak size düşmez, umarım sorunsuz geçer ve herkesin içine sinen bir sonuç çıkar ve geleceğiniz için güzel başlangıçlar yapabilirsiniz, iyi geceler

İyi geceler teşekkürler

İşte onu bozuyorlar bankada para akışı yoksa. Ne olursa olsun kul hakkına girerse ben rahatsız olurum. Mesela eşiniz çalışmıştır ama tarladaki üründen almıştır. Miras konusu hassas bence. Ki amca hala hakkı da vsrmış

İnanın detayını bilmiyorum ki dahil olmak istemediğimden ben mesela eşimin üzerine olduğunu evlendikten sonra öğrendim sormamıştım bile hatta dedesi tarlaya gidip geldikleri pikabı bile onun üstüne yapmış çünkü eli koluymuş dedesinin işte rahmetli ne düşündü bilemiyorum sadece kayınvalidemin yüksek tepkileri beni sürükledi dedim o zaman kullanalım bari ama bi yandanda dediğiniz gibi korkarım ben kul hakkından

Eski konularınıza baktım da ailecek siz de çok fenasınız ya.
Yörük ailesi,iş bilmezler,konuşma bilmezler,kabalar vs diye ezmişsiniz aileyi,eşiniz de çanak tutmuş size.
Merkezde evleri varmış eşiniz ve kız kardeşi kalıyormuş okuyorken ve babanız demiş ki evlenince orda oturmaya devam etsinler,kız kardeşi de arada gelip kalır demiş;kız kardeşi de okuyor,arada gelip kalmak ne yani.
Sizin eviniz olur orası,kız kardeş de misafir.
Anne de mantık yürütüp olmaz deyince o zaman oğlunuzun üzerine yapın o evi demiş;bu da şaka imiş ama hahahaha.
Eşiniz çok yardım etmiş ona bırakmışlar bir de her şeyi yörükleri bilirim kadını,erkeği olmaz hepsi yardım eder orası ayrı facia.
Siz aile çok ezikleniyor deyip durmuşsunuz ama yok öyle bir şey.
Siz ezmişsiniz maşallah yıllardır(!) yardım ediyor diye eşinize verilen arazi sorun olmuyorken birden altı aydır sizle evlenince sorun olmaya başlamış.
Burda kendince ezilen bir kişi varsa o da eşiniz.
Nasıl bir psikolojiye girdiyse adam artık ailemi görmem,arsamı alırım,üstüne evimi koyarıma gelmiş.
Gelsin bence sorun değil ama kendi aklıyla gelseydi iyiydi kulağına fısıldananlar ile değil.
Siz eşinize dikkat edin baya dikkat edin baya uydumakıl sanki.
Oh ne iyi demeyin dikkat edin sizden çok konuşanı olabilir çünkü

Ben sizin yerinizde olsam bu konuya hiç karışmam.Kendi miras davamda olursa eşimi karistirtmam.Daha altı aylık evliymissiniz parapul mevzuları için evliliginizi tüketmeyin zamanı geldiğinde hepsi tekrar konuşulur.

Tatlım okumak öğrenmek istemiş olabilirsin ilgilendiğin için teşekkür ediyorum vakit ayırmışın onca derdin arasında :) lakin seçici okuma yaptığın aşikâr neyi seçtiğinde. Kayınvalidem gelip babamdan araba isterse daha nişan döneminde babamda o zaman ev der :) ki babam beni okutmuş belli yerlere getirmiş kendisi kimseye muhtaç etmemiş lakin karşımızdaki insan bundan anlamayan insan. Ezilen bir ailede büyüdüğünü kendisi söyler benden duymasıda normal. Bildiğin o zaman yanlışmış bak demek ki eşim yardım etmiş ki ona hediye edilmiş :) salata yaparken elimden çengelköy salatalığın iki tanesi fazla ver onu ben gece tek tek yiyorum diyip elimden alan insanlar yani neyin kafası çocuğuna kıymet veren anne böyle midir ? :) eşim her şeyin farkında ki maalesef ki onun kuzenleri teyzeleri halaları amcaları hepsi farkında nasıl bir pinti kaba ve üzgünüm ki görgüsüz olduğunun bunları bana kendileri anlattı. Kayınbabam biraz durumu dengeliyor yoksa senin demenle facia :)

"Ben karışmam, kızları daha değerli ama beni ilgilendirmez neyse" diyip her şeye karışan, her şeyin içinde olan birisiniz, çok belli. Kafayı eş ailesine takmamış olsanız, iyi niyetli olsanız "yardım etsin ORANIN GELİRİ BİZE OLSUN, yapmazsa kalsın (yani baya arazi durduk yere boş kalsın, onlar da dokunmasın)" gibi cümleler kurmazsınız. Eşimin hakkını koruyorum ayağına haddinizi aşmayın bence.

Tamam beybi karışmam
Benzer durum başka bir kardeşe yapılsa hoplar zıplar haksızlık var, mahkemeye versek ispat edilir mi, payımızı alabilir miyiz derdiniz.
Kesin yapardım

Tamam beybi karışmam

Kesin yapardım
Size siz diye hitap eden birine karşı üslubunuz ortada, bir de eş ailesini görgüsüzlük ile suçluyorsunuz, asaletiniz göz yaşartıcı. Hiç şaşırmadım gerçi, kafa yapısı ortada, bir de işinize gelmedi tabii gerçekleri duymak. Hadsizliğe, sürekli sorun aramaya ve eli belinde dolanmaya devam edin böyle.

Mal kalırmak için torunun üzerine vermişler çok belli. Muhtemelen dede ölürse ya da öldüyse de amcalar halalar dava açsa orayı alırlar zaten. Bu arada tapu normal! Yollarla eşinin üzerine olsa bile evlilik öncesi olduğu için senlik birşey yok

Ah bu bilgi için teşekkür ederim

Dedeye bak gitmeden hem evlatlarin hem torunlarin arasina nifak tohumu ekmis. Yardim ettiyse ucretini verseydi gunluk. Bag bahce vermek ne demek 2 bağ için olanlara bak. Veren kadar kabul edende haksiz. 2 baga karsilik aile iliskileri ve kardeslik iliskileri nasil bitirilir iste boyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…