Eşimle babam çok büyük kavga yaptı. Ne yapabilirim?

Babaniz ne hakla özür bekliyor

Eşinizle konuşsanız? "Moralinin bozulduğunu anlıyorum, babamın yaptığı kabul edilebilir değil, ama ben seni savunduğum halde neden bana karşı soğuksun, ben bunu haketmiyorum" diye açık açık söyleseniz? Hediye alıp geçiştirilecek bir durum değil bence, burada sizin bir hatanız yok ki siz hediye alasınız. Aslında eşinizle aynı taraftasınız, ama eşiniz babanıza yapamadığı suratı size yapıyor.

Eşiniz babanızla eşit haklara sahip olduğunda daha başarılı olmuş ve babanız hazmedemediği için bel altı vurmuş. Babanız haksız ve içten bir özür dilemesi gerekiyor.

Onu bir daha görürsem kafasını kopartırım diyecek kadar ne söyledi babanız ? Olayın bu noktaya nasıl geldiğini merak ettim açıkçası.

Edit: Gördüm şimdi. Çift terapistine gitmek veya bireysel olarak bir terapistle görüşmek süreçte durumu daha rahat toparlayıp atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Tamda esini hakli buluyorken son satiriniz beni derinden hayretlere düsürdü babanin kafasini koartirim diye senin yüzüne karsi konusma cesaretini senden buluyor sende tmm haklisinmi diyorsun peki bu cok kiymetli esinle aran bozulursa insaAllah bozulmasin nasil babanin yüzüne bakacaksin tüm baglari koparttiktan sonra hic kimse ana babadan degerli olamaz bu benim düsüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…