Eşimle ayriyiz ama bosanmayida dusunmuyo

Sen aç davanı hatta ikinci kadını ispat edebilirsen ikisinden bir güzel tazminat iste.Senin nikahını taşıdığı sürece sadık olmak zorunda .Hatta bir yasa mı varmı Eşler birbirlerine karşı sadakat yükümlülüğünü yerine getirmek zorundadır diye.Büyüzden senin o kadından ve eşinden tazminat hakkın doğıyor.Nafaka hakkında var.Bebeğini hiç bir şekilde senden alamaz.

Allah aşkına noktalama işaretleri kullanınca parmaklariniza bişey mi oluyor ya .
Neyse.
Çok bişey anlamadım ama hakkinizda hayırlısı olsun.

Dini nikah ne allah askina.resmi nikah olmadigi surece dini nikahin da bi hukmu yok.artik imamlar resmi nikah olmadan dini nikah kiymiyolar.hangi devirde yasiyoruz Allah askina.

Adam dupeduz zina yapio ama.sanki hersey cok normalmis gibi isin zina kismina mi takildin.ortada gunahsiz bir cocuk var.neyi bekliyosun daha bosanmak icin.

Okurken yorumlari pes dedim.yok kv kp hac sozu vermis baskasini gondermis,yok mehr vermemisler yok dini nikah var zina olmaz vs derdindesin.yazik o masum yavruya ki sizler gibi bi ebeveyne sahip.biri cocuk istemez digeri israrla dogurur.ikinizde hatalisiniz.artik kendine gel silkelen ac bosanma davasini ve onune bak.annesin sen yavrunu dusun artik olan olmus biten bitmis

Yurtdisinda o kadar cok var ki orta cag karanliginda yasayan.1 gram ilerleme yok malesef

Oncelikle adami bosa.resmen ac davani.
Dini nikah imama sor onu bilemicem
O adaminda boyu devrilsin evladina baba olamayan baskasinami koca olacak

Olan cocuklara oluyor yazik
Yurtdisindaki bicok insanda var bu ipeqbojuqu.illa kendi istedikleri kisiyle evlensin diye baski yapiolar.ne cok var burda bilsen.cocuklarini gerdege bile cinsel guc artirici ilaclari zorla verip sokanlar var.sonuc kadin evde 3-5cocuk doguruyo.kocam eve baglansin diye her sene hamile kaliyo adam da disarda o sarisin benim bu esmer senin gununu gun ediyo.olan cocuklara oluyo

benzeri bizim komşuda var abim sayılır. Eşi aldattı bunu bi ton olay başka şehire gitti abim kadın kardeşine. Hala evliler ama boşamadı abim bunu aldatan karısı tehdit etmiş boşanmak kolay değil seni süründürürüm diye ona inat boşanmıyo sigortasız işlerde çalışıyor. Ama kadında boşanmıyor nerden baksak 3 yıl felan oldu.

Ee madem öyle sen aç davanı boşan ?

Yurtdisinda o kadar cok var ki orta cag karanliginda yasayan.1 gram ilerleme yok malesef
Neye uzuluyorum..evet modernlik nedir neyi gerektirir? Her iyi insan cok mu moderndir asla bu tarz tartismalara girmem ama kabul ettirilmeye calisilan Turkiye gercegide bu degil yani. Yeni Turkiye safsatasinida kabullenemem ama kim daha zor sartlarda yasiyor ve bundan gurur duyuyor yarisina girdi insanlar.

Toparalayacak olursam elin ulkesine gidip bizim caaaaaanim ulkemizi rezil ediyorlar. Yani vodafone reklam yapiyor Almanya'da fabrikada gece bekcisi Turk..simdi cok ifade edemedim kendimi ama insan yasadigi ortamada biraz ayak uydurur yani..

Aynen katiliyorum.

eee kendım yazdım unutuyormuşsun hapı..:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…