• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayriyiz ama bosanmayida dusunmuyo

Dini nikah 2. es kismindan sonrasini okumadim bile. Cahil misiniz siz? Hangi devirde yasiyoruz? Bir ulkeye gidiyorsunuz karanlik donemlerde ki gibi yasamaya devam ediyorsunuz. O es denen haysiyetsiz adama ne desem hic bilemiyorum. O bebegin ne sucu gunahi vardi?

Bence bosanmalisin ve kendine temiz bir sayfa acmalisin. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun

Eşinin istemediğini bile bile hamile kalmışsın, eşim dediğin adam sen evi terk eder etmez gitmiş kendisine metres tutmuş, çocuğunu arayıp sormamış ve sen hala laf arasında "biz iyiydik, anneleri etkiliyordu" diyerek o karakter yoksunu adamı aklamaya çalışıyorsun....Adam olsaydı, eşiyle ailesi arasında dengeyi nasıl kurması gerektiğini bilirdi. Yaşlarınız kaç merak ettim.

Adam sizi aldatıyor suan. Onun dava açmazı sizin maddi zarar yaşamanız demek. Açın zinaya dayalı boşanma davası. Düğün fotoğrafları vardır illa ki bir yerlerde, ekleyin dosyaya o istemese de boşanır normalde alacağınızdan da fazlasını alırsınız.

Sen bence eşini seviyorsun halen ,ona sadece kızgın sın ,bir anlık öfkeyle terk ettin eşini pişman gibisin onun dönüp ,sana yalvarmasinimı istiyorsun dönmen için !
eğer cevabın hayır sa
Avukata başvur çocuğunu alamazlar , tüm haklarını savun
Evet benim canımı ne kadar acitmis olsada biteremedim içim de ama uzun zmn lazım bitircem artık.. Benim ailemin yanına gelme eye onlar teşvik etti ben orda canımın derdindeyim guya guzel guzel konusup isi tatliya baglayacaklar diye sannediodum onlar ise eskide kınada ve düğünde ne olmuş ne bitmisse çember gibi dizilmisler ( eski kaynana eski kaynata eski görümce ve korkuluk gibi oturan eski esim) biri susuo biri başlıo maşallah birbirlerinin sırasını hiç bozmadan içlerini bosalltdilar ben orda o kadar çaresizdim ki eski kaynataminbi sözüne dayanamayıp aglaya aglaya lavaboya gittim ama arkamdan eski eşimi bekledim ama gelmedi şerefsiz. O gunler ölmek istemistim çok bunalıma girmiştim bide alayci alayci konuşmaları insani hepten sinir etmişlerdi. Boşanmaya kararsız deilim avukatim da nafakadan başlayalım dedi sonra isterseniz boşanma davası açılır tmm dedik şuan sadece rahatsız olduğum durum onun soyadını taşımış olmam ve tabi ki ileri de kızımın karşısına çıkıp babacilik roluyle kizimin hayatını mahvetmesi en korktuğum şey.

Adam sizi aldatıyor suan. Onun dava açmazı sizin maddi zarar yaşamanız demek. Açın zinaya dayalı boşanma davası. Düğün fotoğrafları vardır illa ki bir yerlerde, ekleyin dosyaya o istemese de boşanır normalde alacağınızdan da fazlasını alırsınız.
Bazen o evliliğe bile inanmıyorum çünkü sadece bi kaç fotoğraf gördüm amkendilerinin sadece belden aşağısı var pasta keserken, kardeşlerinin suslenlenmeleri filan neyse artik ,boşanmayla birlikte açmayı düşünüyorum zina davası ama dini nikahları vardır illa ki bide bu kadın hem kaplten hasta adama, çocuklu ve daha bosanmamis adamla nasıl evlilik fikrinde bulunup herşeyi kabul etmiş hiç anlamadik eski esimden tek kazancı maddi konularda sıfır sıkıntıda olması

Eşinin istemediğini bile bile hamile kalmışsın, eşim dediğin adam sen evi terk eder etmez gitmiş kendisine metres tutmuş, çocuğunu arayıp sormamış ve sen hala laf arasında "biz iyiydik, anneleri etkiliyordu" diyerek o karakter yoksunu adamı aklamaya çalışıyorsun....Adam olsaydı, eşiyle ailesi arasında dengeyi nasıl kurması gerektiğini bilirdi. Yaşlarınız kaç merak ettim.

dediklerinizin hepsine katılıyorum. yalnız kadın isteyerek hamile kalmamış ki hap kullanıyormuş. o s.lak adam da korunsaymış madem..
bir de sanırım siz avukattınız çocuğunu bir kez görmemiş, hiçbir emeği olmamış, hatta üstüne üstlük anne karnında terk edip üzmeye başlamış bir adama mahkeme çocuk verir mi??
konu sahibi çocuğumu alırlarsa diye korkmuş ya merak etim.

Bazen o evliliğe bile inanmıyorum çünkü sadece bi kaç fotoğraf gördüm amkendilerinin sadece belden aşağısı var pasta keserken, kardeşlerinin suslenlenmeleri filan neyse artik ,boşanmayla birlikte açmayı düşünüyorum zina davası ama dini nikahları vardır illa ki bide bu kadın hem kaplten hasta adama, çocuklu ve daha bosanmamis adamla nasıl evlilik fikrinde bulunup herşeyi kabul etmiş hiç anlamadik eski esimden tek kazancı maddi konularda sıfır sıkıntıda olması
Şu durumda bunlarla ilgilenmek yerine kendi hayatınıza odaklanın. Bırakın kadın neden eşinizle birlikteyse birlikte boşverin. Açın davanızı hayatınızı kurun.

İlaç kullaniodum ama son zamanlarda unutuodum Allah da dilemese olmazdı ben o kadar ilaç kullanmayım ki kordonlari bağlı insanların çocukları oluyo bu demek herşey Allahın elinde o çocukla ordan gelmeseydim hem kendimi hem de çocuğumu kaybederdim manevi olarak almanyaya gelin gitmisim hiç kimse yok eski eşimin ailesinden başka ve Rabbim o çocukla beni onların elinden kurtardi. Ben onu adam yerine koydum
ama o yerini yadirgamis hayatta nasıl olaylarla karşılaşacağımızi Allah bilir o şahsiyetsiz benim kaderimdi ve şimdi her kul gibi bnde imtihandayim...ben 25 o 27

Onun boşamasına ne ihtiyacınız var ki sizin, siz boşayın. Kadınsınız diye böyle bir hakkınız yok mu sanıyorsunuz? Normal boşanma davası açın, sonuçta TC vatandaşı değil misiniz? Hakim anında boşar bunların yarısını dinlese, çocuğunu bile görmemiş adam, hamile kadını yollamış, nafaka da bağlar hakim merak etmeyin, davaya nafakayı da dahil edin baştan yeterli.

Yani adamdan ne diye boşamasını bekliyorsunuz ki? Hadi siz toysunuz diyelim, aileniz neden bekletti bugüne kadar? Hemen bir avukat bulup açın davanızı, nafakanızı da alın. Burası Türkiye Cumhuriyeti, Arabistan değil, kadının da hakkı hukuku var. Lütfen kadın olarak hakkınızı arayın ve alın. Derdiniz imam nikahınızın durumuysa da, inanç meselesi sonuçta bir şey diyemem ama onu da sonra düşünürsünüz, zaten kaç yıldır ayrıymışsınız, önce hukuken haklarınıza kavuşun lütfen, gerisi kolay.
zey_tin zey_tin cim arabistan da boşanma oranı % 50 en az ve emin ol kadınlar için birçok şey sandığımızdan daha kolaylaştırıcı:)

İlaç kullanıyodum ama son zamanlarda unutuyodum'da gelmiş.
Korunurken oldu demeyin bari. Korunma falan yok çünkü ortada.
Olanlar evet çok kötü ama sorumluluk tek tarafta değil.
Diğer tarafı Allaha havale edip davanızı açın.

Ayrı yaşadığın eşin , dost hayatı yaşıyor düğün yapmış resmi nikah yok metresi var
çoçuk istemeyen bir koca dan bebek yapıyorsun, hadi kendi geleceğini düşünmedin , yavrum o bebeğin geleceği nolcak yazık günah ona,şimdiki gençlerin herşeyden haberi var, medya var ,internet var, elinizden telefon düşmüyor, şuan çocuğa üzüldüm hemde çoķkkk
Allaha şükür ailem var teyzelerim var anne yarisi derler aynen öyle çok emekleri oldu hem kızıma hem bana onlardan o kadar raziyim ki rabbim de razi olsun. maddi imkanimiz iyi kızım biraz büyüdükten sonra bnde işe girerim maddi sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum Allah verio rızkını zaten. Ben oraya gittikten 3 ay sonra tlf elime geçti ve internet almiodu bana kendi evlerinde wiles var ama izin yok gorumceme sorsam bilmiyorum ki dio. ( zaten o görumcede ayri bi dert bana çok garazi vardı) bu ayrılık en çok onu mutlu etmiştir.

dediklerinizin hepsine katılıyorum. yalnız kadın isteyerek hamile kalmamış ki hap kullanıyormuş. o s.lak adam da korunsaymış madem..
bir de sanırım siz avukattınız çocuğunu bir kez görmemiş, hiçbir emeği olmamış, hatta üstüne üstlük anne karnında terk edip üzmeye başlamış bir adama mahkeme çocuk verir mi??
konu sahibi çocuğumu alırlarsa diye korkmuş ya merak etim.

Gerçek anlamda çocuk istemeyen bir kadının hamile kalabileceğine inanmıyorum ben. Zaten kendiside belirtmiş, son zamanlarda unutuyordum diye. Net olarak çocuk istemeyen kadın "o hapı içmeyi unutmaz"..Neyse olan olmuş, sağlıklı bir bebeği olmuş konu sahibinin. Belki de hiç babasını tanıyamayacak bir çocuk dünyaya getirdi belki de konu sahibi.

Boşanma durumunda çocuğun velayetinin babaya verilmesi ,imkansız.

İlaç kullaniodum ama son zamanlarda unutuodum Allah da dilemese olmazdı ben o kadar ilaç kullanmayım ki kordonlari bağlı insanların çocukları oluyo bu demek herşey Allahın elinde o çocukla ordan gelmeseydim hem kendimi hem de çocuğumu kaybederdim manevi olarak almanyaya gelin gitmisim hiç kimse yok eski eşimin ailesinden başka ve Rabbim o çocukla beni onların elinden kurtardi. Ben onu adam yerine koydum
ama o yerini yadirgamis hayatta nasıl olaylarla karşılaşacağımızi Allah bilir o şahsiyetsiz benim kaderimdi ve şimdi her kul gibi bnde imtihandayim...ben 25 o 27

Hayatta her yaşadığınız şeye "imtihan" demek yanlış. Hayatımızı yaptığımız tercihler, verdiğimiz kararlar şekillendirir. Bu kadar kaderci olmayın...Siz hapı unuttunuz, hamile kaldınız, doğurmaya karar verdiniz,doğurdunuz ve belki de babasını hiç tanıma şansı olmayacak bir çocuk büyüteceksiniz.....Sizce çocuğunuzun babasız büyümesi gerçekten kader mi???

Gerçek anlamda çocuk istemeyen bir kadının hamile kalabileceğine inanmıyorum ben. Zaten kendiside belirtmiş, son zamanlarda unutuyordum diye. Net olarak çocuk istemeyen kadın "o hapı içmeyi unutmaz"..Neyse olan olmuş, sağlıklı bir bebeği olmuş konu sahibinin. Belki de hiç babasını tanıyamayacak bir çocuk dünyaya getirdi belki de konu sahibi.

Hayatta her yaşadığınız şeye "imtihan" demek yanlış. Hayatımızı yaptığımız tercihler, verdiğimiz kararlar şekillendirir. Bu kadar kaderci olmayın...Siz hapı unuttunuz, hamile kaldınız, doğurmaya karar verdiniz,doğurdunuz ve belki de babasını hiç tanıma şansı olmayacak bir çocuk büyüteceksiniz.....Sizce çocuğunuzun babasız büyümesi gerçekten kader mi???

ayy öyle demeyin. spiralle hamile kalıyordum ben. dr imkansız dedi kaymada yok. sonra testim yüksek çıktı. dr çok çok nadir olabiliyor dedi. neyse ki değerlerim düştü..

ama sorumun cevabına sevindim ;)

İlaç kullanıyodum ama son zamanlarda unutuyodum'da gelmiş.
Korunurken oldu demeyin bari. Korunma falan yok çünkü ortada.
Olanlar evet çok kötü ama sorumluluk tek tarafta değil.
Diğer tarafı Allaha havale edip davanızı açın.
Her gün almanca kursuna gidiodum aralarda hoca sinav yapiodu onun stresi vardı üzerimde hangi gün alıp almadığını unutuodum ama sonuç bu cocuk oldugu icin evliligim yikilmis olsada bu çocuğu dogurmaktan hiç pişman duymadim öyle bi söz aklıma bile gelmedi.. Kaybeden ben deil onlar oldu..

Hersy imtihan olmayabilir ama sonuç ben buraya gelmemiş olsaydım da orada hayatım kararacakti çünkü ailesine zıt gidecekdim veya hiç onlarla muhattao olmayacaktim ve kendi evimde huzur olmayacaktı Sonu yine hüsran gecimsizlikler baslayacak ve yine bu asamaya gelecektik ama suan yolu sectik kizim yanimda ve çocuk orda dogsaydi ordan buraya getiremezdim oranın vatandaşı olurdu ve daha zor olurdu eminim ki

Dini nikahları olsun olmasın, bu hukuku bağlamaz nihayetinde. Kanunen zina yapıyorlar ve size tazminat hakkı doğuyor. Sadece adama değil kadına bile tazminat davası açabilirsiniz. Haklarınızı iyi öğrenin.

Back
X