• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayriyiz ama bosanmayida dusunmuyo

Merabalar 3 buçuk senelik evliyim ama sadece 1 senemi eşimle geçirdim ta ki kizama 2,5 aylık hamile olana kadardı. Dogum kontrl habi kullaniyodum.Eşime en başta günümün geçtiğini söyledim ve bana sırtını döndü çocuğu istemedi sonu ne olursa olsun o çocuk alınacak dedi aldırmaya yöneldi dedim tmm gunahida senin boynuna oyle diosan bende ailemin yanina giderim ,2 gün sonra hastaneye gittik tabi kararından vazgeçmiş ama bana bisey demedi muyane oldum ve Dr ilk çatal muyanesi etti ve canım yandı ve ağlamaya basladim dedim tmm kesin bisey oldu Dr da alman bisey soramiyosun almancam yoktu eşim bana cocugun gelişimi durduruldu Diye sôz söyledi ama oyle bisey yok benim dünyam başıma yıkılmış gibiydi eve gittik annemlerle konuştum Onlarda şok oldular kaynanami kaynatami ario ailem hiç cevap vermiolar ve sonra çocuğa hiç bir şekilde müdahale edilmediğini söyledi eşim ondan o olaydan dolayı o.kadar sogumustum ki hatta annesine dedim nie oğlun öyle bi cümle kullandı ee oda senden öyle bi intikam almis dedi sinirli sinirli maşallah çok güzel şey yapmış dedim her neyse biz 2.5 ay tekrar evin huzurunu bozmamaya calistik ama eşim anneme karşı bi takıntısı vardı yaninda bisey demez dı ama arkadan sevmediği çok açık belliydi ben doğuma illaki annemi cagircaktim ama eşimin onayı ve mi yok mu diye sorayim dedim ve sordum bana verdiği cvp benim evimde misafirlik 3 günlük ve tabi ben almanyada annem turkiyede nasıl 3 günlüğe gel diyebilirim ve annem geldi farzettim ona nasıl davranacakdi ya eve gelmeyecedi annesigile gidcekdi ya da ece geç gelecekti ve bnm moralimi bozacakti tai kendi dayanamadı akşam üzeri babamı aramış ben kaynanami istemiom demiş tabi zar zor ablamdan aldım haberi sinirlenirimi yine ziplatdi çıkmaz bi yola girmiş gibiydim dedim sen annemi şimdi isyemiosan bende giderim artık tmm dedi ve ailemin de Sabri tükenmişti biletimi aldılar kaynanam ve eşim beni bindirdiler uçağa geldim, hamileligim boyunca bi tlfla aramadı sormadi beni geçtim çocuğu dahi merak etmedi, çocuk doğdu yine aramadilar sonra kızımin 40 ini okutacagimiz gün oda kalpden ameliyat olacakmış Yasin dağitdi yakini onun adını vermeden alıp okumuştum ve tam ben ordan geleli tam 1 sene olduktan 6 günü sonra nişan yaptı sonra düğün yaptı o sure zarfında boşanmayla ilgili msjlar oldu ama hiçbir geçerliliği yok ve asıl sorun her iki nikahimiz da duruyo o kadınla sadece dini nikahları var nikahimi ver diyorum cvp vermio o kendi halinden memnun dio :))) şimdi bende nafaka davası açtım öylece bekliyoruz. Kışın gelecekti kızımı görmeye eve gel dedim sonuçta ona güven nasıl durabilirim tek başıma çocukla onun dediği yere nasıl gideyim gelmedi eve de ne işim var bnm orda gibi sözler etti. Dedim zaten bi parça merhamet olsa bi parça vicdan olsa çocuğu için insanlar neleri göze alıo ama sende o vicdan yok dedim. Tek sahiplendiği yer msjlarda sadece.. Ama şu var ben bu adama çok ofkeliydim sinirliydim evlendi bide beni boşamadan ( beni boşamamasının sebebi ben giderim başkasıyla evlenirim korkusu var)[[[Arkadaşlar net kopuklugundan dolayı tam bitirememistim konuyu devamı]]]=== ama ondan çok annesi ile babasına öfkem oğullarını dolduruşa getirdiler o ikinci evliliği onlar onaylamasa o parmagini kipirdatamaz, basbasayken çok iyiyiz ama annesigiln yanına giderken değişio erkeklik taslio evde makarnayi yapan adam orda kalkıp bi su bile almıyo onlar çoğu şeyi idare ediyordum çünkü evlilik hayatında olur bazı anlaşmazlıklar. Ben ordan gelmişim diye benim mehrim de düşmüş diye mehrimide vermediler ama onlara hiç bir malımı birakmiycam bu dünya da alamasam bile ahirtde gorusecez... Boşanmayı benim nie açmadığımi soran arkadaşlar var ben ona kaç kez dedim bosanalim DİE işlemler başlasın ne olacaksa hatta Kendi dedi anlaşmalı bosanalim ama sadece kagitda.. ben ve ailem de şuan o bana gebe o bana muhtaç o bana yalvaracak bosanalim diyecek kanaatindeyim, ben şuan ona deil kizimla kendi hayatıma bakiyirom Avukatim var ama bayagi bi arastirdim secmekte zorlandim çünkü eşim ve ailesi parayla herşeyi yaptırabilir tuttuğum avukat olsun mahkemeden birilerine olsun sırf benin canım yansın diye istemedigi cocugunu alir elimden aslına bakarsanız kaynatam ve kaynanm kaç kez umre hac yapmışlar ama insanlıktan nasibini almamış bedbaht insanlar. Hatta benden 15 gun sonra kaynatam hariç hepsi umreye gitmişlerdi, güya kaynatam bana umre hediye etmişti benim yerime ailesini gönderdi. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum ama aldıkları yeni tam onlara göre çok konusomus ve çok kiskancmis ve eski eşimden yasida 2 3 yaş buyukmüş :))) ona da yazmıştım tam layığını buldun diye.
Sen aç davanı hatta ikinci kadını ispat edebilirsen ikisinden bir güzel tazminat iste.Senin nikahını taşıdığı sürece sadık olmak zorunda .Hatta bir yasa mı varmı Eşler birbirlerine karşı sadakat yükümlülüğünü yerine getirmek zorundadır diye.Büyüzden senin o kadından ve eşinden tazminat hakkın doğıyor.Nafaka hakkında var.Bebeğini hiç bir şekilde senden alamaz.

Allah aşkına noktalama işaretleri kullanınca parmaklariniza bişey mi oluyor ya .
Neyse.
Çok bişey anlamadım ama hakkinizda hayırlısı olsun.

Bazen o evliliğe bile inanmıyorum çünkü sadece bi kaç fotoğraf gördüm amkendilerinin sadece belden aşağısı var pasta keserken, kardeşlerinin suslenlenmeleri filan neyse artik ,boşanmayla birlikte açmayı düşünüyorum zina davası ama dini nikahları vardır illa ki bide bu kadın hem kaplten hasta adama, çocuklu ve daha bosanmamis adamla nasıl evlilik fikrinde bulunup herşeyi kabul etmiş hiç anlamadik eski esimden tek kazancı maddi konularda sıfır sıkıntıda olması
Dini nikah ne allah askina.resmi nikah olmadigi surece dini nikahin da bi hukmu yok.artik imamlar resmi nikah olmadan dini nikah kiymiyolar.hangi devirde yasiyoruz Allah askina.

Adam dupeduz zina yapio ama.sanki hersey cok normalmis gibi isin zina kismina mi takildin.ortada gunahsiz bir cocuk var.neyi bekliyosun daha bosanmak icin.

Okurken yorumlari pes dedim.yok kv kp hac sozu vermis baskasini gondermis,yok mehr vermemisler yok dini nikah var zina olmaz vs derdindesin.yazik o masum yavruya ki sizler gibi bi ebeveyne sahip.biri cocuk istemez digeri israrla dogurur.ikinizde hatalisiniz.artik kendine gel silkelen ac bosanma davasini ve onune bak.annesin sen yavrunu dusun artik olan olmus biten bitmis

Dini nikah 2. es kismindan sonrasini okumadim bile. Cahil misiniz siz? Hangi devirde yasiyoruz? Bir ulkeye gidiyorsunuz karanlik donemlerde ki gibi yasamaya devam ediyorsunuz. O es denen haysiyetsiz adama ne desem hic bilemiyorum. O bebegin ne sucu gunahi vardi?

Bence bosanmalisin ve kendine temiz bir sayfa acmalisin. Hakkinda herseyin hayirlisi olsun
Yurtdisinda o kadar cok var ki orta cag karanliginda yasayan.1 gram ilerleme yok malesef

Oncelikle adami bosa.resmen ac davani.
Dini nikah imama sor onu bilemicem
O adaminda boyu devrilsin evladina baba olamayan baskasinami koca olacak

Olan cocuklara oluyor yazik
Yurtdisindaki bicok insanda var bu ipeqbojuqu.illa kendi istedikleri kisiyle evlensin diye baski yapiolar.ne cok var burda bilsen.cocuklarini gerdege bile cinsel guc artirici ilaclari zorla verip sokanlar var.sonuc kadin evde 3-5cocuk doguruyo.kocam eve baglansin diye her sene hamile kaliyo adam da disarda o sarisin benim bu esmer senin gununu gun ediyo.olan cocuklara oluyo

benzeri bizim komşuda var abim sayılır. Eşi aldattı bunu bi ton olay başka şehire gitti abim kadın kardeşine. Hala evliler ama boşamadı abim bunu aldatan karısı tehdit etmiş boşanmak kolay değil seni süründürürüm diye ona inat boşanmıyo sigortasız işlerde çalışıyor. Ama kadında boşanmıyor nerden baksak 3 yıl felan oldu.

Ee madem öyle sen aç davanı boşan ?

Yurtdisinda o kadar cok var ki orta cag karanliginda yasayan.1 gram ilerleme yok malesef
Neye uzuluyorum..evet modernlik nedir neyi gerektirir? Her iyi insan cok mu moderndir asla bu tarz tartismalara girmem ama kabul ettirilmeye calisilan Turkiye gercegide bu degil yani. Yeni Turkiye safsatasinida kabullenemem ama kim daha zor sartlarda yasiyor ve bundan gurur duyuyor yarisina girdi insanlar.

Toparalayacak olursam elin ulkesine gidip bizim caaaaaanim ulkemizi rezil ediyorlar. Yani vodafone reklam yapiyor Almanya'da fabrikada gece bekcisi Turk..simdi cok ifade edemedim kendimi ama insan yasadigi ortamada biraz ayak uydurur yani..

Neye uzuluyorum..evet modernlik nedir neyi gerektirir? Her iyi insan cok mu moderndir asla bu tarz tartismalara girmem ama kabul ettirilmeye calisilan Turkiye gercegide bu degil yani. Yeni Turkiye safsatasinida kabullenemem ama kim daha zor sartlarda yasiyor ve bundan gurur duyuyor yarisina girdi insanlar.

Toparalayacak olursam elin ulkesine gidip bizim caaaaaanim ulkemizi rezil ediyorlar. Yani vodafone reklam yapiyor Almanya'da fabrikada gece bekcisi Turk..simdi cok ifade edemedim kendimi ama insan yasadigi ortamada biraz ayak uydurur yani..
Aynen katiliyorum.

İlaç kullaniodum ama son zamanlarda unutuodum Allah da dilemese olmazdı ben o kadar ilaç kullanmayım ki kordonlari bağlı insanların çocukları oluyo bu demek herşey Allahın elinde o çocukla ordan gelmeseydim hem kendimi hem de çocuğumu kaybederdim manevi olarak almanyaya gelin gitmisim hiç kimse yok eski eşimin ailesinden başka ve Rabbim o çocukla beni onların elinden kurtardi. Ben onu adam yerine koydum
ama o yerini yadirgamis hayatta nasıl olaylarla karşılaşacağımızi Allah bilir o şahsiyetsiz benim kaderimdi ve şimdi her kul gibi bnde imtihandayim...ben 25 o 27
eee kendım yazdım unutuyormuşsun hapı..:

Back
X