• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayriyiz ama bosanmayida dusunmuyo

DalGa kiran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
17
4
1
Merabalar 3 buçuk senelik evliyim ama sadece 1 senemi eşimle geçirdim ta ki kizama 2,5 aylık hamile olana kadardı. Dogum kontrl habi kullaniyodum.Eşime en başta günümün geçtiğini söyledim ve bana sırtını döndü çocuğu istemedi sonu ne olursa olsun o çocuk alınacak dedi aldırmaya yöneldi dedim tmm gunahida senin boynuna oyle diosan bende ailemin yanina giderim ,2 gün sonra hastaneye gittik tabi kararından vazgeçmiş ama bana bisey demedi muyane oldum ve Dr ilk çatal muyanesi etti ve canım yandı ve ağlamaya basladim dedim tmm kesin bisey oldu Dr da alman bisey soramiyosun almancam yoktu eşim bana cocugun gelişimi durduruldu Diye sôz söyledi ama oyle bisey yok benim dünyam başıma yıkılmış gibiydi eve gittik annemlerle konuştum Onlarda şok oldular kaynanami kaynatami ario ailem hiç cevap vermiolar ve sonra çocuğa hiç bir şekilde müdahale edilmediğini söyledi eşim ondan o olaydan dolayı o.kadar sogumustum ki hatta annesine dedim nie oğlun öyle bi cümle kullandı ee oda senden öyle bi intikam almis dedi sinirli sinirli maşallah çok güzel şey yapmış dedim her neyse biz 2.5 ay tekrar evin huzurunu bozmamaya calistik ama eşim anneme karşı bi takıntısı vardı yaninda bisey demez dı ama arkadan sevmediği çok açık belliydi ben doğuma illaki annemi cagircaktim ama eşimin onayı ve mi yok mu diye sorayim dedim ve sordum bana verdiği cvp benim evimde misafirlik 3 günlük ve tabi ben almanyada annem turkiyede nasıl 3 günlüğe gel diyebilirim ve annem geldi farzettim ona nasıl davranacakdi ya eve gelmeyecedi annesigile gidcekdi ya da ece geç gelecekti ve bnm moralimi bozacakti tai kendi dayanamadı akşam üzeri babamı aramış ben kaynanami istemiom demiş tabi zar zor ablamdan aldım haberi sinirlenirimi yine ziplatdi çıkmaz bi yola girmiş gibiydim dedim sen annemi şimdi isyemiosan bende giderim artık tmm dedi ve ailemin de Sabri tükenmişti biletimi aldılar kaynanam ve eşim beni bindirdiler uçağa geldim, hamileligim boyunca bi tlfla aramadı sormadi beni geçtim çocuğu dahi merak etmedi, çocuk doğdu yine aramadilar sonra kızımin 40 ini okutacagimiz gün oda kalpden ameliyat olacakmış Yasin dağitdi yakini onun adını vermeden alıp okumuştum ve tam ben ordan geleli tam 1 sene olduktan 6 günü sonra nişan yaptı sonra düğün yaptı o sure zarfında boşanmayla ilgili msjlar oldu ama hiçbir geçerliliği yok ve asıl sorun her iki nikahimiz da duruyo o kadınla sadece dini nikahları var nikahimi ver diyorum cvp vermio o kendi halinden memnun dio :))) şimdi bende nafaka davası açtım öylece bekliyoruz. Kışın gelecekti kızımı görmeye eve gel dedim sonuçta ona güven nasıl durabilirim tek başıma çocukla onun dediği yere nasıl gideyim gelmedi eve de ne işim var bnm orda gibi sözler etti. Dedim zaten bi parça merhamet olsa bi parça vicdan olsa çocuğu için insanlar neleri göze alıo ama sende o vicdan yok dedim. Tek sahiplendiği yer msjlarda sadece.. Ama şu var ben bu adama çok ofkeliydim sinirliydim evlendi bide beni boşamadan ( beni boşamamasının sebebi ben giderim başkasıyla evlenirim korkusu var)[[[Arkadaşlar net kopuklugundan dolayı tam bitirememistim konuyu devamı]]]=== ama ondan çok annesi ile babasına öfkem oğullarını dolduruşa getirdiler o ikinci evliliği onlar onaylamasa o parmagini kipirdatamaz, basbasayken çok iyiyiz ama annesigiln yanına giderken değişio erkeklik taslio evde makarnayi yapan adam orda kalkıp bi su bile almıyo onlar çoğu şeyi idare ediyordum çünkü evlilik hayatında olur bazı anlaşmazlıklar. Ben ordan gelmişim diye benim mehrim de düşmüş diye mehrimide vermediler ama onlara hiç bir malımı birakmiycam bu dünya da alamasam bile ahirtde gorusecez... Boşanmayı benim nie açmadığımi soran arkadaşlar var ben ona kaç kez dedim bosanalim DİE işlemler başlasın ne olacaksa hatta Kendi dedi anlaşmalı bosanalim ama sadece kagitda.. ben ve ailem de şuan o bana gebe o bana muhtaç o bana yalvaracak bosanalim diyecek kanaatindeyim, ben şuan ona deil kizimla kendi hayatıma bakiyirom Avukatim var ama bayagi bi arastirdim secmekte zorlandim çünkü eşim ve ailesi parayla herşeyi yaptırabilir tuttuğum avukat olsun mahkemeden birilerine olsun sırf benin canım yansın diye istemedigi cocugunu alir elimden aslına bakarsanız kaynatam ve kaynanm kaç kez umre hac yapmışlar ama insanlıktan nasibini almamış bedbaht insanlar. Hatta benden 15 gun sonra kaynatam hariç hepsi umreye gitmişlerdi, güya kaynatam bana umre hediye etmişti benim yerime ailesini gönderdi. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum ama aldıkları yeni tam onlara göre çok konusomus ve çok kiskancmis ve eski eşimden yasida 2 3 yaş buyukmüş :))) ona da yazmıştım tam layığını buldun diye.

Son düzenleme:
şaka gibi cidden daha boşanmadan çocuğunu görmeden başkasıyla evlenme telaşı pes, allah yardımcınız olsun bence direk boşanmalısınız

Merabalar 3 buçuk senelik evliyim ama sadece 1 senemi eşimle geçirdim ta ki kizama 2,5 aylık hamile olana kadardı. Dogum kontrl habi kullaniyodum.Eşime en başta günümün geçtiğini söyledim ve bana sırtını döndü çocuğu istemedi sonu ne olursa olsun o çocuk alınacak dedi aldırmaya yöneldi dedim tmm gunahida senin boynuna oyle diosan bende ailemin yanina giderim ,2 gün sonra hastaneye gittik tabi kararından vazgeçmiş ama bana bisey demedi muyane oldum ve Dr ilk çatal muyanesi etti ve canım yandı ve ağlamaya basladim dedim tmm kesin bisey oldu Dr da alman bisey soramiyosun almancam yoktu eşim bana cocugun gelişimi durduruldu Diye sôz söyledi ama oyle bisey yok benim dünyam başıma yıkılmış gibiydi eve gittik annemlerle konuştum Onlarda şok oldular kaynanami kaynatami ario ailem hiç cevap vermiolar ve sonra çocuğa hiç bir şekilde müdahale edilmediğini söyledi eşim ondan o olaydan dolayı o.kadar sogumustum ki hatta annesine dedim nie oğlun öyle bi cümle kullandı ee oda senden öyle bi intikam almis dedi sinirli sinirli maşallah çok güzel şey yapmış dedim her neyse biz 2.5 ay tekrar evin huzurunu bozmamaya calistik ama eşim anneme karşı bi takıntısı vardı yaninda bisey demez dı ama arkadan sevmediği çok açık belliydi ben doğuma illaki annemi cagircaktim ama eşimin onayı ve mi yok mu diye sorayim dedim ve sordum bana verdiği cvp benim evimde misafirlik 3 günlük ve tabi ben almanyada annem turkiyede nasıl 3 günlüğe gel diyebilirim ve annem geldi farzettim ona nasıl davranacakdi ya eve gelmeyecedi annesigile gidcekdi ya da ece geç gelecekti ve bnm moralimi bozacakti tai kendi dayanamadı akşam üzeri babamı aramış ben kaynanami istemiom demiş tabi zar zor ablamdan aldım haberi sinirlenirimi yine ziplatdi çıkmaz bi yola girmiş gibiydim dedim sen annemi şimdi isyemiosan bende giderim artık tmm dedi ve ailemin de Sabri tükenmişti biletimi aldılar kaynanam ve eşim beni bindirdiler uçağa geldim, hamileligim boyunca bi tlfla aramadı sormadi beni geçtim çocuğu dahi merak etmedi, çocuk doğdu yine aramadilar sonra kızımin 40 ini okutacagimiz gün oda kalpden ameliyat olacakmış Yasin dağitdi yakini onun adını vermeden alıp okumuştum ve tam ben ordan geleli tam 1 sene olduktan 6 günü sonra nişan yaptı sonra düğün yaptı o sure zarfında boşanmayla ilgili msjlar oldu ama hiçbir geçerliliği yok ve asıl sorun her iki nikahimiz da duruyo o kadınla sadece dini nikahları var nikahimi ver diyorum cvp vermio o kendi halinden memnun dio :))) şimdi bende nafaka davası açtım öylece bekliyoruz. Kışın gelecekti kızımı görmeye eve gel dedim sonuçta ona güven nasıl durabilirim tek başıma çocukla onun dediği yere nasıl gideyim gelmedi eve de ne işim var bnm orda gibi sözler etti. Dedim zaten bi parça merhamet olsa bi parça vicdan olsa çocuğu için insanlar neleri göze alıo ama sende o vicdan yok dedim. Tek sahiplendiği yer msjlarda sadece.. Ama şu var ben bu adama çok ofkeliydim sinirliydim evlendi bide beni boşamadan ( beni boşamamasının sebebi ben giderim başkasıyla evlenirim korkusu var)
kusura bakmayinda bende istenmeden yapilan bebege karsiyim adam istememis o nedenle ne kadar yanlisda olsa yok sayiyor allah size guc versin evladinizin basindan eksik etmesin bu adam allah korusun birsey olsa sahip cikmaz davani ac bosan kurtul rezil ederim seni bosanmazsan tvye cikacagim gorursun sen vs. uydur gitsin gozu korksun acsin davayi

Merabalar 3 buçuk senelik evliyim ama sadece 1 senemi eşimle geçirdim ta ki kizama 2,5 aylık hamile olana kadardı. Dogum kontrl habi kullaniyodum.Eşime en başta günümün geçtiğini söyledim ve bana sırtını döndü çocuğu istemedi sonu ne olursa olsun o çocuk alınacak dedi aldırmaya yöneldi dedim tmm gunahida senin boynuna oyle diosan bende ailemin yanina giderim ,2 gün sonra hastaneye gittik tabi kararından vazgeçmiş ama bana bisey demedi muyane oldum ve Dr ilk çatal muyanesi etti ve canım yandı ve ağlamaya basladim dedim tmm kesin bisey oldu Dr da alman bisey soramiyosun almancam yoktu eşim bana cocugun gelişimi durduruldu Diye sôz söyledi ama oyle bisey yok benim dünyam başıma yıkılmış gibiydi eve gittik annemlerle konuştum Onlarda şok oldular kaynanami kaynatami ario ailem hiç cevap vermiolar ve sonra çocuğa hiç bir şekilde müdahale edilmediğini söyledi eşim ondan o olaydan dolayı o.kadar sogumustum ki hatta annesine dedim nie oğlun öyle bi cümle kullandı ee oda senden öyle bi intikam almis dedi sinirli sinirli maşallah çok güzel şey yapmış dedim her neyse biz 2.5 ay tekrar evin huzurunu bozmamaya calistik ama eşim anneme karşı bi takıntısı vardı yaninda bisey demez dı ama arkadan sevmediği çok açık belliydi ben doğuma illaki annemi cagircaktim ama eşimin onayı ve mi yok mu diye sorayim dedim ve sordum bana verdiği cvp benim evimde misafirlik 3 günlük ve tabi ben almanyada annem turkiyede nasıl 3 günlüğe gel diyebilirim ve annem geldi farzettim ona nasıl davranacakdi ya eve gelmeyecedi annesigile gidcekdi ya da ece geç gelecekti ve bnm moralimi bozacakti tai kendi dayanamadı akşam üzeri babamı aramış ben kaynanami istemiom demiş tabi zar zor ablamdan aldım haberi sinirlenirimi yine ziplatdi çıkmaz bi yola girmiş gibiydim dedim sen annemi şimdi isyemiosan bende giderim artık tmm dedi ve ailemin de Sabri tükenmişti biletimi aldılar kaynanam ve eşim beni bindirdiler uçağa geldim, hamileligim boyunca bi tlfla aramadı sormadi beni geçtim çocuğu dahi merak etmedi, çocuk doğdu yine aramadilar sonra kızımin 40 ini okutacagimiz gün oda kalpden ameliyat olacakmış Yasin dağitdi yakini onun adını vermeden alıp okumuştum ve tam ben ordan geleli tam 1 sene olduktan 6 günü sonra nişan yaptı sonra düğün yaptı o sure zarfında boşanmayla ilgili msjlar oldu ama hiçbir geçerliliği yok ve asıl sorun her iki nikahimiz da duruyo o kadınla sadece dini nikahları var nikahimi ver diyorum cvp vermio o kendi halinden memnun dio :))) şimdi bende nafaka davası açtım öylece bekliyoruz. Kışın gelecekti kızımı görmeye eve gel dedim sonuçta ona güven nasıl durabilirim tek başıma çocukla onun dediği yere nasıl gideyim gelmedi eve de ne işim var bnm orda gibi sözler etti. Dedim zaten bi parça merhamet olsa bi parça vicdan olsa çocuğu için insanlar neleri göze alıo ama sende o vicdan yok dedim. Tek sahiplendiği yer msjlarda sadece.. Ama şu var ben bu adama çok ofkeliydim sinirliydim evlendi bide beni boşamadan ( beni boşamamasının sebebi ben giderim başkasıyla evlenirim korkusu var)
Onun boşamasına ne ihtiyacınız var ki sizin, siz boşayın. Kadınsınız diye böyle bir hakkınız yok mu sanıyorsunuz? Normal boşanma davası açın, sonuçta TC vatandaşı değil misiniz? Hakim anında boşar bunların yarısını dinlese, çocuğunu bile görmemiş adam, hamile kadını yollamış, nafaka da bağlar hakim merak etmeyin, davaya nafakayı da dahil edin baştan yeterli.

Yani adamdan ne diye boşamasını bekliyorsunuz ki? Hadi siz toysunuz diyelim, aileniz neden bekletti bugüne kadar? Hemen bir avukat bulup açın davanızı, nafakanızı da alın. Burası Türkiye Cumhuriyeti, Arabistan değil, kadının da hakkı hukuku var. Lütfen kadın olarak hakkınızı arayın ve alın. Derdiniz imam nikahınızın durumuysa da, inanç meselesi sonuçta bir şey diyemem ama onu da sonra düşünürsünüz, zaten kaç yıldır ayrıymışsınız, önce hukuken haklarınıza kavuşun lütfen, gerisi kolay.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen mahkemeye başvurup hakim sizi bosarsa dini nikah da düşer ve boşanmış olursunuz. Onun nikahı vermesine gerek yok ki. Ne diye hala bu insan dışı adamın soyadını tasiyorsun ver mahkemeye olsun bitsin

kusura bakmayinda bende istenmeden yapilan bebege karsiyim adam istememis o nedenle ne kadar yanlisda olsa yok sayiyor allah size guc versin evladinizin basindan eksik etmesin bu adam allah korusun birsey olsa sahip cikmaz davani ac bosan kurtul rezil ederim seni bosanmazsan tvye cikacagim gorursun sen vs. uydur gitsin gozu korksun acsin davayi

İsminiz olmadığından dolayı hanımefendi diyorum
Çocuğu istememelerinin tek sebebi benim almancayi öğrenmem sonra ehliyeti elime almak sonra mecburen Almanyaya gidecem diye biraktigim aöf üni. Devamini getirmem derken onlar böyle bi planin içinde bide Almanya da hemen evlenenler dogurmuo en az 5 6 yıl buluo demeleri çok çok abes Allahın takdiri hersey ,olmayanların ki niye olmuo onlarda sonucta ilaç icio olması için..
O süreç içerisinde zaten evlilik de biterse biter bide çocuk derdiyle ugrasmayalim kannatindeydiler. Ama bu sadece eşimin ailesinin düşüncesi tabi oda onlardan nem kapio haliyle.

Ayrı yaşadığın eşin , dost hayatı yaşıyor düğün yapmış resmi nikah yok metresi var
çoçuk istemeyen bir koca dan bebek yapıyorsun, hadi kendi geleceğini düşünmedin , yavrum o bebeğin geleceği nolcak yazık günah ona,şimdiki gençlerin herşeyden haberi var, medya var ,internet var, elinizden telefon düşmüyor, şuan çocuğa üzüldüm hemde çoķkkk

şaka gibi cidden daha boşanmadan çocuğunu görmeden başkasıyla evlenme telaşı pes, allah yardımcınız olsun bence direk boşanmalısınız
Gerçekten yakınlarımiza anlattığımız da bile sasiriolar millet çocuk olsun kırk takla atarken tabi bazı vicdansız ve cahil olan bireyler var çocuk doğar doğmaz hemen çöpe atılan onların durumu başka bizim durun daha da bi farklı o yüzden ben sadece kizim şuan yigenim babasına baba diye diye oda enisteme baba dio herkez şuan bu durumu gülüp gecio ve yaşı çok küçük amca de desem de yine bildiğini söylüyor. Sadece beni dusunduren buyudugun de babasıni nasıl bilsin???

İsminiz olmadığından dolayı hanımefendi diyorum
Çocuğu istememelerinin tek sebebi benim almancayi öğrenmem sonra ehliyeti elime almak sonra mecburen Almanyaya gidecem diye biraktigim aöf üni. Devamini getirmem derken onlar böyle bi planin içinde bide Almanya da hemen evlenenler dogurmuo en az 5 6 yıl buluo demeleri çok çok abes Allahın takdiri hersey ,olmayanların ki niye olmuo onlarda sonucta ilaç icio olması için..
O süreç içerisinde zaten evlilik de biterse biter bide çocuk derdiyle ugrasmayalim kannatindeydiler. Ama bu sadece eşimin ailesinin düşüncesi tabi oda onlardan nem kapio haliyle.
Onların bahaneleri ne kadar saçma olursa olsun istememişler belli. Hadi eşinizin ailesi zaten hiç mühim değil de, eşiniz isteseydi hiç size baştan o tavırlara girer miydi...? Neyse, artık olan olmuş diyelim de, başka okuyanlar için de yazıyorum ben işin çocuk kısmıyla ilgili yorumumu. Bari bundan sonra siz hakkınızı arayın. Beni boşamıyor, diye oturup beklemeyin adamın paşa gönlünün olmasını. Bir kadın olarak boşanmak en doğal hakkınız. Bir geliriniz yoksa da o çocuğa bakmak da onun yükümlülüğü, yani nafaka da hakkınız. Lütfen böyle bir zorbalığa daha fazla göz yummayın. Sizin sahibiniz değil kimse, onun her isteğine uymak zorunda değilsiniz, dediğim gibi bu ülkede hak hukuk var, kullanın haklarınızı lütfen.

Ayrı yaşadığın eşin , dost hayatı yaşıyor düğün yapmış resmi nikah yok metresi var
çoçuk istemeyen bir koca dan bebek yapıyorsun, hadi kendi geleceğini düşünmedin , yavrum o bebeğin geleceği nolcak yazık günah ona,şimdiki gençlerin herşeyden haberi var, medya var ,internet var, elinizden telefon düşmüyor, şuan çocuğa üzüldüm hemde çoķkkk

Benim evlilik hayatım normaldi en son zamanlarda ben ayrı yatsam gelir beni götürürdü veya o ayrı yatsa ben dayanamaz kolundan tutar götürürdüm gorucu usulu olsda sevmistik birbirimizi
ve hala o zamanları seviyorduk yani hiç bir şiddet kaba bir harekt görmedim kötü yani sadece bazen arkadaşlarılarinin yanına giderdi 1 2 saat geç gelirdi ona da kısıtlama getiremem ki .

Onların bahaneleri ne kadar saçma olursa olsun istememişler belli. Hadi eşinizin ailesi zaten hiç mühim değil de, eşiniz isteseydi hiç size baştan o tavırlara girer miydi...? Neyse, artık olan olmuş diyelim de, başka okuyanlar için de yazıyorum ben işin çocuk kısmıyla ilgili yorumumu. Bari bundan sonra siz hakkınızı arayın. Beni boşamıyor, diye oturup beklemeyin adamın paşa gönlünün olmasını. Bir kadın olarak boşanmak en doğal hakkınız. Bir geliriniz yoksa da o çocuğa bakmak da onun yükümlülüğü, yani nafaka da hakkınız. Lütfen böyle bir zorbalığa daha fazla göz yummayın. Sizin sahibiniz değil kimse, onun canının istediğine uymak zorunda değilsiniz, dediğim gibi bu ülkede hak hukuk var, kullanın haklarınızı lütfen.

Oğullarına anca evlendikten sonra söz gecirebildiler fitneciler.. Neyse yorumunuz ve bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Olacak olan neyse olacak hem bu dünyada hem ahirette.

Benim evlilik hayatım normaldi en son zamanlarda ben ayrı yatsam gelir beni götürürdü veya o ayrı yatsa ben dayanamaz kolundan tutar götürürdüm gorucu usulu olsda sevmistik birbirimizi
ve hala o zamanları seviyorduk yani hiç bir şiddet kaba bir harekt görmedim kötü yani sadece bazen arkadaşlarılarinin yanına giderdi 1 2 saat geç gelirdi ona da kısıtlama getiremem ki .

Sen bence eşini seviyorsun halen ,ona sadece kızgın sın ,bir anlık öfkeyle terk ettin eşini pişman gibisin onun dönüp ,sana yalvarmasinimı istiyorsun dönmen için !
eğer cevabın hayır sa
Avukata başvur çocuğunu alamazlar , tüm haklarını savun

Oğullarına anca evlendikten sonra söz gecirebildiler fitneciler.. Neyse yorumunuz ve bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Olacak olan neyse olacak hem bu dünyada hem ahirette.
Mağduriyetinize cidden çok üzüldüm. Ama yine de verilmiş sadakanız varmış da kurtulmuşsunuz, böyle bir adamla yıllarınız geçseydi ne olurdu, şiddet ve alenen aldatma da başlardı, üzgünüm söylediğim için ama tutamayacağım kendimi, karakter yoksunu zorba bir adam söz konusu. Ailesi iyi olsaydı kaç yazardı. Hem adam olan da karısını ve evladını kimseye, ailesine bile feda etmezdi.. Neyse, en azından şimdi ailenizin yanındasınız. Hakkınızı da arayın lütfen, böylelerine bırakmayın meydanı. Sizin onun boşanmayışına boyun eğmeniz ona mükafat oluyor şu an.

Çocuğuna sahip çıkmamış üstüne gitmiş başka biri ile yaşayan bir adama nasıl hala eşim diyorsunuz anlamıyorum gerçekten

insanız başımıza herşeyler gelio Aallah yardımcın olsun bu adamdan babada olmaz kocada babalık duygusunu bilmio böle adamar ablamında ilk eşinden bir cocugu var adam cocugunu görürse baba oldunu hatrlıo kuzum 7 yasında adam hala aynı sana demek istediğim değişmiyorlar değisirler die bekleme

Back
X