Eşimle aylardır kavga ediyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte nasıl oldu o umursamama işi? By işin taktiği var mı? Bozuk şeylerle mi yaşıyorsunuz?
Mesela salonda 2 yerde avize var. Yemek masası ve koltukların üstünde. Koltukta oturacağımız zaman yemek masasının ampulünü söküp oraya takıyoruz. Yemek masasına geçince tekrar söküp masanın oraya takıyoryz. Çünkü ampüllerin biri patladı. Yani umursamayayım böyle yaşamaya devam mı edelim diyorsunuz?

Ay çok iyiymiş. İçimin yağları eridi. Gidip en pahalı ustayı çağıracağım yarın

bu saydiginiz seyleri esim elektirikci iken yapmiyor evde biz karsilikli tembeliz o yuzden yormuyor bizi bu konular ..

Çağırın bir usta yapsın belki elinden gelmiyor belki üşengeç bir adam bilemeyiz. Benim eşim dün yatağın yanındaki komidini kırdı üstüne çıkıp perdenin çıkan kısmını takmak niyeti ile orası öyle duruyor ve bu olay saat 7 civarı oldu koca gece evde idi baaklım ne zaman düzeltecek bekliyorum. Kırık dediysem üst kısmı kırıldı alt sağlam üstteki tahta ters çevrilip yeniden monte edilecek sadece.

Bir tane de bende var bu kocadan bende çok dertliyim elli kere söylerim en son cildiririm öyle yapar..canı yapmak istemez tadilatci çağır, elektrikçi cagir, sucu çağır...tamam zor ise zaten çağırayım ama kalkıp bir vida takilcak ise de cagrilmaz be adam..
Artı tamir yerine yenisini alalimci kurutma makinem bozuldu yenisini al dedi adam 10 TL ye yaptı.. elektrik supurgem bozuldu yenisini alalım dedi meğer fisinde sorun varmış 50 TL'ye yaptırdık ..zengin miyim hayır kendi yagimizda kavruluyoruz..sadece uğraşmak istemiyor sebep bu bence... ailesi her işi kendi yapınca bizimki beyzade büyümüş elini hiçbir işe atmasın..
Erkek adam da biraz becerikli olsun anlasın bu islerden..ama yok hiç yok benimkinde

Esinize kendi yuklerinizden birkacini verin, evin tadilat isleri icin usta cagirmayi kendiniz halledin. Butceleriniz ayriysa usta paralarini da esinizden alin.
Ben bebeğe bakmak için işten ayrıldım. Bir bütçem yok. Olabilir ilk fikir. Çamaşır ve ütüyü ona vereyim. Tamir işi bende olsun.

bir ampul almak zor degil tum marketlerde var ekmek alirken onu da aliverin yiaa

Tadınızı kaçırmayın. Bu modeller düzelmez. En güzeli bir usta çağırın hepsini toptan yaptırın faturasını da koyun cebine bari onu halletsin.

Ay çok iyiymiş. İçimin yağları eridi. Gidip en pahalı ustayı çağıracağım yarın
Gerçekten öyle yapın, ne kendinizi yoruyorsunuz. Kafaya bile takılacak şey değil. Bir şey insana 1 kere söylenir 10 kere söylemenin anlamı yok. Ustalar daha fazla para alıyor belki ufacıcık bir şey siz yapsanız max 100 liraya patlayacak, usta işin içine girince sadece işçilik 200 lira alıyor zaten. Bir zamandan sonra o da adama koyuyor ' ulan ben bnu daha ucuza yaparım' diye..
Şimdi söylediğim çogu şey yaklaşık 3gün içinde yapılıyor.
Ha yapılmıyor mu ? Anında usta cağırıyorum, 1 gün öncede söylüyorm yarın eve usta gelecek şurayı yapmaya erken gel ya da para bırak dıyorum

İşte bende öyleyim. Çıldırıyorun ya. Resmen çıldırıyorum. Biz hiç kavga etmezdik. Şu son 7 ayda doğrulamıyoruz. Tek sebep tamir tadilat. Yani değer mi? Eve 60 metre uzaklıkta bi fükkan var. Gelip yapıyor her şeyi. Ara gelsin. Ama yok.

bu da çok saçma ama kusura bakmayın. dışarı çıktığınızda bir tane ampul alıp takamıyor musunuz? eşiniz yapmamasına rağmen sizin de buna katlanmanız enteresan geldi bana. bunu da eşime söyleyemem ben mesela. kendim alır takarım ampulü de.

Hatta sürekli hatırlatmak gerekiyor onun sorumluluğunda olan yapılacak işleri, ama bunların dışında mükemmel bir eştir, bir dediğimi iki etmez kalp kırmaz
Şimdi geçen salona avize aldık 3-4 hafta önce eşim taktı, ampullerden biri yanıp sönüyordu eşim o gün yorulduğu için bıraktı. Daha sonra 2 hafta önce babamlar geldi babam dediki oğlum böyle kaçak olur yanar birşey olur ihmal etme. Dün yine babamlar geldi o ampul hala yapılmamıştı Babamlarla birlikte başka misafirlerden gelecekti onlara ayıp olur diye çıkıp yaptı Bilmiyorum yani söylesemde farketmiyor işine geldiği vakit yapıyor anca, bunun için kavga etmek istemiyorum. Bende bu tarz şeyleri yok sayıyorum. Sizin gibi bende tamirci çağırsam birşey demez bana.

Valla sizde bırakacaksınız o değişecek ampulu sürekli, siz değiştirirseniz daha çok gerilirsiniz. Elzem şeylere de tamirci çağırın artık.

Sizin yorumlarınız bana hep ters. Benim gibi insanlar içinde sizin gibi insanlarla yaşamak çok zor.

Sen bu işleri kocana yükleyeceğine 70 metre uzaktaki hırdavatçıya sen gitsene. bu dediklerini kendin yapsana. 7 aydır adamın başının etini bu anlamsız şeyler için mi yedin? ikiniz bir hırdavatçıya birlikte gidip bir günde halledebileceğiniz işleri 7 aydır tartışma konusu mu yapıyorsunuz? ha sen ha kocan ikinizde tembelsiniz ve üşengeçsiniz. gidin bir yapı markete istediklerinizi alın iyi bir gün geçirin. 7 ay adama söyleyip kavga çıkaracağına kendi işini kendin hallet ya da birlikte halledin. İnatla adamın yapması için çeneni neden yoruyorsun?

Evet onu da biz yapalım herşeyi biz yapalım herşeyi.
Offf çok dertlendim gene...çünkü yukarida yazdım bende çok sikintiliyim bu konudan..insan dört yıldır bir anahtar yedeğini yaptırmaz mi...kapının kilidi bozuk yaptırmaz mi...yok anlattıkça neler var da susayım en iyisi

Neden söyleyemiyorsunuz? Ben eşime her şeyi söyleyebiliyorum. Çünkü o benim elim. Söylemem değil de söyleyemem demeniz enteresan geldi bana.

Ama öyle düşünmeyin evde bi iş bölümü varsa dediğiniz olmaz. Basit bi ampul, basit bi ıvırzıvır derken herşey kadının omuzlarına kalır. Yoksa hanımefendinin yapmayacağını sanmıyorum

Ne demek kocaya yüklemek..erkek işini de biz yapalım evde ..oh ne ala memleket....yemeği çamaşırı bulaşığı ütüyü eşi yapıyorsa amenna birşey demem...ama bırakın da erkek işlerini de bı zahmet kocalar yapsin

Sensin tembel. Aynı anda bebeğe bakıyorum, ona ayrı bşze ayrı yemek yapıyorum. Bunları asla durmayaj uyumayan bir bebekle yapıyorum. 2 dk boş kalsam 2 cümle tez yazıyorum. Çamaşır ütü temizlik bunlara girmiyorum bile. Bana tembel diyenin alnını karışlarım. Kıçım yer görmüyor tüm gün.

Diğer konuya gelince dolap kulbu 7 aydır sabit bozuk. O alınabilirdi 7 ayda. Ama diğer konular farklı zamanlarda ortaya çıkıyor. Yani sizin hesabınıza göre benim bir kere değil 2 haftada bir düzenli olarak hırdavatçıya gitmem lazım. Örneğin buzdolabı led ışığı 4 hafta önce patladı. Aspiratör 10 gün önce falan bozuldu. Salonunki de yeni 5 gün oluyor.

Sizin diğer mesajlarınıza baktım maşallah hatalı erkekleri aklama merkezi gibi çalışıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…