Esimle asiri problemlerimiz var

Baskin karakterli mi ? Sizi yönetmeye calisir mi ? Her sey mukemmel olsun der mi? Ailesi nasil soguk insanlar mi genelde tatarlar icinn soguk insanlar derler benim nisanlim da tatar ve bizde aşırı çekişmeler var
Baskin karakterli ve mukemmelliyetci biri.kavgalarin bazi sebebi de karakteri.pecete.katlamadan acele ile getirdigim icin icin kavga etmistik.ben ailesi ile farkli sehirde yadiyorum.ama bu karakter meselesi. Cunku laf arasinda espri ile karisik bu huyunu dem vurdular Yilda 1 1 bucuk ay goruyorum. Tam bilmiyorum geneldr tatarlar soguk mu diye. Ama esimin ailesi tam tersi cok sicak kanlilar birbirlerine cok baglilar.cok sasiriyordum asiri bagli olmalarina ilk zamanlar.

boşan hemen üzüldüm çok

Boşanın
Ama gerçekten boşanın
Sizi hor görüp aşagılayan şiddet uygulayan biriyle daha ne yapıyorsunuz
Babanızın bir fiske bile vurmaya kıyamadığı size neden başka birisinin bunu yapmasına izin veriyorsunuz ki
Şimdi sakın bana o benim kocam demeyin
Kim olursa olsun size vuramaz aşagılayamaz
Bu yaşınıza kadar illaki bi birikimiz olmuştur sadece para olarak algılamayın ayrılın
Evlilik kocam istedigini yapar ben susarım affederim degildir.
Her yerde olduğu gibi önce saygı sinra sevgi eşiniz size saygı duyuyor mu acaba
Şimdi buraya yazdığınız mesajı tane tane bi kendiniz okuyun
Siz onu affede affede alışmış beyefendi.
Artık pişmanlık da duymuyormuş tabi duymaz siz izin vermişsiniz ona ilk bu davranışları yaptıgında karşı çıkıcaktınız.
Unutmayın sizden önemli kimse yok özgüveninizi kaybetmişsiniz resmen

Sözlümn ailesi soguklar ben oraya gidine asiri kasiliyorum ama sebebi beni istememisler en basta

Defalarca kez şans verilmiş ama düzelmemiş evliliği bitirmemek sadece sizi yıpratır. O kişi asla ama asla düzelmez. Siz de sorunlardan bir an önce kurtulmak yerine daha da üzülürsünüz. Bi de istemeseniz de çocuk falan olursa daha kötü. Saç çekmek nedir ya ?

Sizin gözünüz hep birbirinizde hep kusur arıyorsunuz kendiniz gibi olmasını istiyorsunuz kişisel konuşmayın genel şeylerden sohbet edin

Defalarca şiddet görüp neden hala evliliğe devam ediyorsunuz anlamış değilim. Normalde terapiste gidin derdim ancak işin icinde siddet var. Akliniz varsa bir an once bosanma davasi acin ve uzaklaştırma kararı çıkartın

Cok haklisiniz. Ozgucenli biriydi zaten. Ona gidemeyecegimi gosterip iyice simarttim. Ben ne yaptiysam kendime yaptim aslinda

o nasil sey oyle yahu, anasinifi cocuklari gibi atistikca vur sac cek sonra ozur dile arkadasindan bakayim hiimmmm der gibi baris devam et hayata...

Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Peki kimse sana soylemedi mi o el bir kez kalkarsa bir daha inmez diye. Hayir siddet tedavi olsa da bitmez. Adamin karakteri bu.
Yasadiginiz sey evlilik degil. Icim sisti okurken. Neyi bekliyorsun? Ölmeyi mi? Adamda vicdan merhamet yok. Hayvan bile dovulmez. Bu adamdan baba bile olmaz, cocugunu da dover. Bosanmaktan baska care yok. Umarim darp raporun vardir. Eger mirluklarin varsa morluklarin gecmeden git darp raporu al. Savciliga git sonra, esine uzaklastirma karari cikart. Savcilik adliyenin icinde bu arada. Sonra da kendine bir avukat bul. Boylesi karaktersiz kadina el kaldiran adamdan adam olmaz. Adamin gucu bir tek sana yetiyor. En kisa surede hayatindan cikart. Bu arada hakaret, kufur ve siddet uyguladigi icin tazminat talep et. Tum haklarini iste. Ama once o evden ayril, canini kurtar. Telefon numarani degistir. Onu heryerden engelke. Tum iletisimini kes. Adam seni sindirmeye calisiyor.

Olmayani oldurmaya calisma. O adamla olmaz. Defalarca denemissin zaten. Adamda duzelne yok, caba da yok. Duzelmez de zaten. Genler degismez. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Ben de bosandim bu arada. Ilk bosanan da sen degilsin.

Bana cok dua edin lutfen. O eli bir kere kaldirttim inmiyor simdide. Ben kendimd yaptim ne yaltiysam.ona zayif tarafimi onu birakamayacagim tarafi gosterdim. Oda ezdikce ezdi beni.zaten baskin karakterliydi

Şereflikochisarli. Tatarlar onceden disaridan kiz almaz kizda vermezlermis. Simdi kiz alma var ama gene kiz vermek istemiyorlar siz nerelisiniz
Evet oyleymis bende oyle duydum kendi dislarini cok benimsemezlermis. Ben ailesini hic sevmiyorum buzdolabi gbiler nerden bulastiysam tatrmis . Bide hep okur caliskan insanlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…