hangisi? nolmuş?Bu üyenin konusu var. Yeni açmış.
Eski konusuna bakarken yazmadan duramadım bu sefer..
Eşinin memleketinde yaşamak istemiyormuş.hangisi? nolmuş?
Ayyyyy bu konu o kişiye mi ait
Saygı bitmiş düzelmez demek bana düşmez ama siz önünüzü görebiliyor musunuz?İç sesiniz ne diyor onu dinleyin.Ben esimle uçurumlardan döndüm.Asla olmazdı ama oldu tabi ciddi manada kaybettiğini anladığı zamandan sonra.Siz resti cekin hatta ciddi anlamda resmiyete taşıyın ve izleyin oldu oldu olmadi kurtulmuş olursunuzIyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
Benim de senelik sevgilim vardı öyle sinirlenince kaç kere vurdu hatırlamıyorum sonra özür dilerdi ağlardı gözüm körmüş resmen aralıklarla devam ettirdi şiddetini olur olmaz vurdu vücuduma.en son dank etti ayrıldım sende kaç kurtul çocuk olmadanIyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
HayırBelki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
27 yaşındasın bir evin tek evladısın.senden başka ailenin tutunacak bir dalı yok ve sen devamlı şiddet görüp buna susup bundan daha önemliymiş gibi nereye yerleşmeliyim diye düşünüyorsun.Bacım sen kendinde misin?Iyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
Off sürekli bir kapalı hava da olan karanlik his gibi evliliğinizBelki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Şiddet olduğu zaman asla düzelmez.. Yol yakınken ya tedavi görüp iyileşmesini söyle ya da bırak ne hali varsa görsünIyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
Durumuna çok üzüldüm. Bende 19 yaşında evlendim şiddet sebebiyle boşandım.:Iyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
Şiddeti bıraksa nolcak ya senin yedigin dayaklar, aşagılanmalar ne olacak!! Nasıl gururuna yedirebiliyorsun pes dogrusu!Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Iyi gunler 27 yasinda 15 aylik evli bir bayanim. Esimde bende universite mezunuyuz. Ailemin istemedigi bir evlilik yaptim. Esimle kultur farki ve asiri karakter olarak zitiz. Esim tatar turku kultur farki sorun olmaz diye dusundum. Ama evlenince fark ettim cok farkli seyler var.ben asiri duygusal panik bir insanken esim ise rahat asiri rahat mantiksal biri. Evlendigimiz ilk haftadan beri kavgalar bitmedi. Surekli siddet goruyorum. Ilk zamanlar siddeti ofke aninda ya da ben bagirinca yapip asiri pisman oldigunu belirtiyordu. Simdi ise ben sakin olsamda cok rahat vurabilior. Eski pismanligida yok. Isim kotusu artik bende ona vurup cok rahat hakaret edebiliyorum. Boguluyorum cunku. Kirildigimda uzuldugumde sessizce kenara cekildigimde kavga etmeyelim diye sustukca beni sucluyor yapici degil yikici oldugumu soyluyor. Olayi olay aninda cozdurtmeye calusiyor ve devaminda hakaret siddet geliyor.1 kere siddetten bikip ailemin yanina gittim farkli sehire. Pesimden geldi defarca ozurler yeminler etti yapmayacagina aile uzmanina gidecegine sozler verfi.ama degisen bir sey yok. Uzman destegini tek ben aliyorum.gene siddet. Annem buraya geldiginde haksiz olarak esimin ailesine birsey dedi. Annemle bana etmedigi hakareti birakmadi.sonra ozur dileyip pusman oldugunu soyledi ama kalpler kirildi.en son kavgamizda talak haklarini vermeye kalkti. Sirf soyleyip bizi ucuruma suruklemesin diye onu evden zor cikardim. Sonra evi birakip gittim. Bu sefer yaptigi cok agrima gittigi icin. Bundada eve gelmessen senin talaklarini veririm diye gene tehtid etti. Eve gelincede vurmaya basladi .bir yerden sonrada ben ona vuruyorum. Sonra ozurler dilio ama gonlum sogumuyo.bir haftadir kendi ic dunyami dinlemeye calisiom. Onada izin vermiyor. Aksam gene geldi kavga etti benimle. Madem ayrilmadik uzatma evlilige zarar veriyorsun. Gene beraber uyuyacagiz muhabbet edecegiz susma soguk davranma. Bu evlilige zarar veriyor dedi. Isine gelmeyen birsry duydugunda sacimi cekti. Yoruldum. Duzelir mi bu evlilik. Bir seyler soyleyin. Iyi degilim. Napabilirim. Bosanmaktan baska care var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?