Esimle asiri problemlerimiz var

Bir tane küçük kızım var.
Böyle konuları okuyunca onu düşünüyorum ve içim cız ediyor
Yapmayın kızkardeşlerim . Karşınızdaki adam, aşkından gözünüzü kör eden beyaz atlı prensiniz de olsa , hakaretİ, saygısızlığı, hele hele size el kaldırılmasını Sakın ama sakın kabullenmeyin
Allah yardımcınız olsun , umarım en yakın günde kurtulursunuz

Evlenmeden önce aklınız nerdeydi? Küçük de evlenmemişsiniz... bu tarz insanlar değişebilir mi? Evet değişebilir ancak çok büyük bir şey olacak büyük bir manevi değişim yaşayacak öyle olur. Ve bu zaman alır. O zamana kadar sizde kırılan şeyler düzelir mi bilemem. Sabır güzel şey de canınızı mı vereceksiniz? Anasının babasının adam edemediği erkekleri siz adam etmeye çalışarak kendinizi, kadınlığınızı unutuyorsunuz. Değer mi? Belki bir gün sonuç alırsınız ancak bu adama ve kendinize olan saygınız gittikten sonra bir anlamı kalacak mı? Düşünün kendiniz muhasebe edin.

Saygı bitmiş düzelmez demek bana düşmez ama siz önünüzü görebiliyor musunuz?İç sesiniz ne diyor onu dinleyin.Ben esimle uçurumlardan döndüm.Asla olmazdı ama oldu tabi ciddi manada kaybettiğini anladığı zamandan sonra.Siz resti cekin hatta ciddi anlamda resmiyete taşıyın ve izleyin oldu oldu olmadi kurtulmuş olursunuz

Benim de senelik sevgilim vardı öyle sinirlenince kaç kere vurdu hatırlamıyorum sonra özür dilerdi ağlardı gözüm körmüş resmen aralıklarla devam ettirdi şiddetini olur olmaz vurdu vücuduma.en son dank etti ayrıldım sende kaç kurtul çocuk olmadan

27 yaşındasın bir evin tek evladısın.senden başka ailenin tutunacak bir dalı yok ve sen devamlı şiddet görüp buna susup bundan daha önemliymiş gibi nereye yerleşmeliyim diye düşünüyorsun.Bacım sen kendinde misin?

Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Off sürekli bir kapalı hava da olan karanlik his gibi evliliğiniz
Lütfen boşanın kolay kolay yazmam burda ama ciddi anlamda içim daraldı anlattıklarınızdan
Siz nasıl yaşıyorsunuz anlayamadım

Şiddet olduğu zaman asla düzelmez.. Yol yakınken ya tedavi görüp iyileşmesini söyle ya da bırak ne hali varsa görsün

Yani 1 kere siddet görseniz, duzelir mi sizce, bir sans daha veriyim mi sorusunu BELKI anlayabilirim de, yazdığınız mesajda en az 3 sans saydim. Ozurler pismanliklar, ama eve gelir gelmez yine kavga kiyamet siddet. Ben size sorayim duzelir mi bu adam?

Bu olaydada anladığımız gibi üniversite mezunu olmak bilinçli mantıklı olmayı insana vermiyor. Eşek gibi dayak yiyip yiyip evlilik adı altında beraber kalabiliyor insanlar. Bide talak malak bisey ler sayıklıyor lar. Dayak atan herife üni mezunu ama ne öğrenmiş o sıralarda adi yaratık. Kocaman bir hiççç. Yazık sana boşan aklını basına al.

elin delisini akilli edecem ,duzeltecem, evliligim bozulmasin ,el gun diye yillarini heba mi edeceksin?
yazik gunah degilmi ? gencligine,harcadigin emeklere ..
sen boyle bir evliligimi layik goruyorsun kendine ..lutfen henuz cocugunuz yokken kendinize bir iyilik yapin ve
en kisa zamanda kurtarin bu sacmaliktan ..
bunun adi evlilik degil batak..

Durumuna çok üzüldüm. Bende 19 yaşında evlendim şiddet sebebiyle boşandım.:Şuan yaşadıklarım aklıma geldi...

Belki kurtarilabilir belki siddeti birakir diye umut ediyorum. Bu umut sadece benimkisi. Siddet tedavi gorulunce birakilir mi.
Şiddeti bıraksa nolcak ya senin yedigin dayaklar, aşagılanmalar ne olacak!! Nasıl gururuna yedirebiliyorsun pes dogrusu!

bende sadece siddet yokdu ama nerdeyse yni hikaye gibi diye biliriz yani nereye kadar cekeceksin yapip yapip sonra ozur diliyo 1 hafta sonra yine aynisini ediyo bidaha ozur yani nereye kadar katlancaksin annenin evine gittin daha ne diye dondun geri bende ayni hatayi ettim dondum geri ama 2 ci cikisimda bitti dedim kapima kac defa geldi birdaha olmicak tartismicaz diye ne kadar laflar sozler ama birseye karar verince net olarak odur bitti dedimmi bitmsidr ve suan inanki cok mutluyum ikinci baharimi yasiyorum ayrildim 1 yil sonra suanki esimle tanidim keske ilk basda tanisaymisim seni dedim cok gec olmadan ayril bacim cekilmez o dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…