- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 43
İşte benim anlamadığim nokta tam da bu.. Babanız sayesinde bazı şeyleri deneyimlemişsiniz. Üniversite de okumuşsunuz. Çalışıp, meslek sahibi olmayı , daha sonra evlenmeyi düşünmek yerine neden evlilik? Hepimizin küçüklüğümüzden gelen yaraları var ama bu yaraları bir ders yapmak gerekmiyor mu kendimize? Ben de mutlu bir ailede yetişmedim ama hedefim tam tersi bir hayattı vetam tersini istiyorsam önce okuyup, meslek sahibi olup kendi ayaklarımın üzerinde durduktan sonra evlilik düşünmeliydim. Mantıklı olan oydu. 4 senelik birlikteliğimi sırf karşımdaki adam çalışmamı istemiyor diye bir dakikada bitirdim. Geçici süre acı çekmek ömür boyu acı çekmekten daha mantıklıydı çünkü. Hayatta dönüm noktaları vardır, bu noktalarda duygusal seçimler değil mantıklı seçimler yapmanız gerekir ki içinden çıkamadığınız döngüyü kırabilin. Sizin de duygusallığı, çaresizliği, hayalkırıklığını, ezilmişliği bir kenara bırakarak mantıklı bir karar verme vaktiniz çoktan gelmiş. Kalbinizi susturup, kafanızı çalıştırın. Bu hayata bir kere geliyorsunuz. Hayatınız bi kadar degersiz değil.Bana kizginliginizi anliyorum.ben cok mutsuz ailede buyidum. Babam hic sevgidini gostermedi surekli kavga ortamindaydim.ben ona cok guvendim. Yillarfir gormedigim sevgiyi buldum sandim. Biliyorum bu bendeki belkide saplanti. Ailemin yanina gittigimde ailem sahip cikmadi . Acizlik belki ama suan yapayalniz farkli bir sehirde bu derdi tadiyorum.derdimi anlatip sohbet edebilecegim kimsem bile yok. Lutfen hak etmissin diye hakaret etmeyin.iyi degilim hic