Esimle asiri problemlerimiz var

Ben seni o kadar o kadar iyi anlıyorum ki ben bekarım ama ablam da sizinle aynı durumda gerçekten suzi okuyunca onun durumunu okurum gibihissettm öncelikle yapmanız gereken şey dua ve daha sonra eşinizi güzelce karsiniza alıp konuşmak içinizi dökmek vurmayı ona unutturmak söz versin size kuram a el bassın ne bileyim bi şekilde onu ona unutturan boşanma konusunda karatsizsiz çünkü seviyorsun söz verdiğinde inanıyorsun bence bana kalırsa oturun enine boyuna konuşun son kez söz versin size ama yine sözü de tutmaz sa gerçekten boşanmak tek çare ama size diyeceğim şu ki bu durumda eğer ki çocuğunuz yoksa kesinlikle çocuk yapmayın çocuk emin olun evliliği kurtarmıyor sadece siz kavga ettikçe oda çok etkilenecek olan ona olacak yani en büyük tavsiyem çocuk yapmayın ve en en önemlisi elinize kuran i alın ve bol bol rabbim e dua edin sizde ona vurmayın hakaret etmeyin bakacağınız yüze tüküreyim birazcık ta alttan alın zamanabirakun ama baktınız olmuyor yapacak bi şey yok

Ben şeyi merak ettim nişanlılık yada flört döneminde nasıl biriydi. Araniz nasıldı size sevgisi saygısı ilgisi nasıldı acaba

Sakın çocuk yapma. Çocuk evlilik kurtarmaz, Maddi sıkıntın yok ise boşanmak daha mantıklı gibi geldi bana..

Düzelmez, şiddet varsa evlilik yoktur
Ama konuda dikkatimi çekti sürekli talaktan söz ediliyor, resmi nikahınız yok mu?

Yasadıgınz şey evlilik degilki zaten boşanın tabi....artı kocanız bile diyemicem yaratk tam ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…