• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

Bu devirde kime nasıl güveneceğiz arkadaş yaaa. Deliriyorum.

E sen hala nasıl böyle sessiz kalabiliyorsun? Neyi bekliyorsun ben anlamadım?

ne diyebilirim ki şu aşamada?
zaten sorunlu bir dönemdeydik.
aynı evde ama yabancı gibiydik.
yine de asla saygımızı yitirmedik.
şüphelenmekten bana bir film gecesi düzenlediğinde vazgeçmiştim.
şimdi arkadaşımla konuşup aradan çekilmesini istemeyi düşünüyorum.
bir yandan da arkadaş bildim eşimle geziyorsun diye hakaret etmek geçiyor içimden :(
kötü biri olmaya başlıyorum sanırım.
cumaya kadar şirket dışındayım.
cuma günü onunla nasıl yüzleşeceğim bilmiyorum.
tamam çekiliyorum der de tekrar görüşürlerse naparım.
en açık ve net şekilde nasıl çözeceğim bu sorunu bilmiyorum...

cnm eğer iyi niyetle görüşmüş olsalardı seninde haberin olurdu kesinlikle bu kızla ilişkini bitir böyle arkadaşmı olur fırsat bulmuş değerlendiriyo eşinlede kendin konuş en iyisi bu dış kapının dış mandalı ne işi var sizin karı koca ilişkinizin içinde

Durumuna gercekten cok uzuldum canim. Boyle durumlarda biz kadinlar cogu zaman yanlis yolu seciyoruz. Kendini caresiz hissetmen ve yakinindan yardim beklemen cok dogal ve normal bir durum, ama keske icindeki seytana dur diyebilseydin, hic kimseyi karistirmadan bu problemleri asabilseydin demek isterdim ama olacagi varmis demekki. Ben herseyin ve her olayin sebepsiz olmadigina inaniyorum. Sakin beni yanlis anlama ama belkide ikiside birbirinden onceden hoslaniyordu, cunku nasil olduda birden bire bu kadar siki fiiki oldular. Esinizle araniz iyi olmasa bile cok yanlis yapmis, neticede evli bir adam o. Arkadasiniza gelince karakterini gostermis ve amacinin ne oldugunu sende gordun artik. Kimsenin gunahini almak istemiyorum, ve boyle yazmam senin suphelerinden dolayi. Belki icindeki suphe gercek olabilir belkide ikiside masumca bir arkadaslik kurmus olabilirler, bunu Allah bilir ve ileriki zamanlarda sizde ogrenirsiniz. Kimseye guvenme bu dunyada, en yakinin olsa bile. Tek bildigim dogru sey var oda esinle arana hic ama hic kimseyi karistirma, ne olursa olsun herzaman kendiniz bir yolunu bulun. Eger bulamazsanizda zorla olmuyor boyle seyler. Olmayinca olmuyor. Insallah hersey diledigin gibi olur canim. Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
bir yandan da arkadaş bildim eşimle geziyorsun diye hakaret etmek geçiyor içimden :(

eğer arkadaşınla ilgili eşinle konuşursan onu daha da cazip yaparsın, öncelikle eşinle kendi evliliğiniz üzerine konuş derim, ne olacak ne planlıyorsunuz, neden böyle oldu bunları konuş, sen arayı düzelt ondan sonra arkadaşını aradan çıkarırsın,

Görüştüklerini sizden gizliyorsa vardır bir sebebi... İyi niyetli olsa hemen buluştuktan sonra anlatabilirdi normal olan bu. Saklı ne var ki iki gün geçmesine rağmen hala anlatmamış...

bence de gizliyorsa bu kızda bir iş var.benim 3 farklı kız arkadaşım(bir tanesi lise ve diğer ikisi Üniversitede) beni beğenen arkadaşlara göz dikti.Çevrede o kadar insan varken benden hoşlanan çocuğa yaklaşmaya başladı. Ben senin yerine olsam arkadaş markadaş ama güvenmem.insanoğlunun bu devirde niyeti bozuk çıkabiliyor.malesef bizler öyle değiliz ama bazı bayan arkadaşlar enişte olarak görmesi gerekenlere sarkıyor.bu da karakterlerinin bozuk olduğunu gösterir.Sen o insanı arkadaş gibi görüyorsun ama o insan senin yaşam enerjini,sevdiğin insanı kıskanıyor.Neden?Kendisi sahip olamadığı için.O yüzden artık arkadaş edinirken çok seçiciyim.

Durumuna gercekten cok uzuldum canim. Boyle durumlarda biz kadinlar cogu zaman yanlis yolu seciyoruz. Kendini caresiz hissetmen ve yakinindan yardim beklemen cok dogal ve normal bir durum, ama keske icindeki seytana dur diyebilseydin, hic kimseyi karistirmadan bu problemleri asabilseydin demek isterdim ama olacagi varmis demekki. Ben herseyin ve her olayin sebepsiz olmadigina inaniyorum. Sakin beni yanlis anlama ama belkide ikiside birbirinden onceden hoslaniyordu, cunku nasil olduda birden bire bu kadar siki fiiki oldular. Esinizle araniz iyi olmasa bile cok yanlis yapmis, neticede evli bir adam o. Arkadasiniza gelince karakterini gostermis ve amacinin ne oldugunu sende gordun artik. Kimsenin gunahini almak istemiyorum, ve boyle yazmam senin suphelerinden dolayi. Belki icindeki suphe gercek olabilir belkide ikiside masumca bir arkadaslik kurmus olabilirler, bunu Allah bilir ve ileriki zamanlarda sizde ogrenirsiniz. Kimseye guvenme bu dunyada, en yakinin olsa bile. Tek ildigim dogru sey var oda esinle arana kimse ama sakin kimseyi karistirma, ne olursa olsun herzaman kendiniz bir yolunu bulun. Eger bulamazsanizda zorla olmuyor boyle seyler. Olmayinca olmuyor. Insallah hersey diledigin gibi olur canim. Allah yardimcin olsun

ben şüphelerimden emin oldum sayılır canım.
kızın -artık arkadaşım diyemiyorum-birkaç mailini gördüm.
benden habersiz tek görüşmeleri bu değil.
genelde aranada konuşmuşlar sanırım.
arkadaşım nişanlanmak üzere olduğu sözlüsünden ayrıldı.
eşime mail atmış herkesten önce.
işte eve bırakacağı akşam da arabada sözde içini dökmüş ağlamış.
aslında eşime konduramıyorum hala.
çok temiz incitmekten korkan biridir.
acaba hayır diyemiyor da arkadaşım mı üstüne düşüyor diye düşünüyordum.
ama bende bulamadığı aşkı onda bulduysa diye içim içimi yiyor.
eşim oturumlarını bile açık tutuyor bilgisayarında yola çıkmadan önce farkettim girsem maillerine bakarım yani
bir keresinde arkadaşımdan bahsederken fazla çocuk gibi samimiyetin sınırını bilmiyor demişti
offff içim içim içimmm

Belki katılmayanlar olacak ama ben bir erkekle kadının çok çok iyi arkadaş olabileceklerine inanmıyorum.İlla ki taraflardan biri bir süre sonra bir şeyler hissetmeye başlıyor.Hem kim hissetmez ki?Sizi anlayan,dinleyen,yargılamayan bir karşı cins var karşınızda.Evli bir insanın ve karşısındakinin bunu yapmasını asla onaylamıyorum.Sadece genel durum budur.
Keşke aracı olarak göndermeseydiniz arkadaşınızı demek faydasız şu saatten sonra.Bunu yapmaz ama yine de arkadaşınızla konuşup artık yardım istemediğinizi ve eşinizle görüşmesinden rahatsız olduğunuzu dile getirmelisiniz.Düşündüğümüz gibi bir şey varsa uzaklaşması çok zor ama bir umut...​

Son düzenleme:
2 gündür maillerimi yazışmalarımı kurcalıyorum detayları birleştirebilmek için
bana bir kere şöyle yazmış "siz iki enerjik barışır barışmaz çocuk yaparsınız herhalde ne zamandır ayrısınız ne de olsa di mi" demiş
ben de böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum demiştim
şok olmuştum çünkü
arkadaşım ama can dostum değil kardeşim annem değil ona ne ki diye kızmıştım
belki de merak etmiştir birlikte oluyor muyuz diye
eşim cidden hoş biridir
o da benim gibi yaşını göstermez
ikimizin de çıkmaya başlamadan önce etrafımızda çok dönen vardı
baya magazinel bir çift olmuştuk nişanlanınca

durdukça aklıma geliyor.
burç yorumlarıokurken sormuş bana "seninki balıktı dimi eşininki neydi?" ... "oo sizin yatak baya hareketli çıktı bugünkü falda"
insan o an hiç düşünemiyor gülüp geçiyor....
içim.....

Seni suçlamıyorum tabi can ciğer sandın, çünkü sen ona aynısını yapmazdın.
ne ona ne eşine bunu yakıştıramazdın.
ama sanırım aralarında bişeyler var. ha keşke başkasını araya sokmasaydın ama olmuş olan artık.
şimdi o arkdaşına ya sen aramızı bulmaya çalışıyordun ama alınma darılma artık aradan çekil de eşine de onunla görüşmeni istemiyorum de bakalım ne olacak.

Hadi;

Şimdi "kadınla erkek kanka , arkadaş, dost olabilir" diyen MEDENİ(!) arkadaşlar buyursun bakalım.

ben şüphelerimden emin oldum sayılır canım.
kızın -artık arkadaşım diyemiyorum-birkaç mailini gördüm.
benden habersiz tek görüşmeleri bu değil.
genelde aranada konuşmuşlar sanırım.
arkadaşım nişanlanmak üzere olduğu sözlüsünden ayrıldı.
eşime mail atmış herkesten önce.
işte eve bırakacağı akşam da arabada sözde içini dökmüş ağlamış.
aslında eşime konduramıyorum hala.
çok temiz incitmekten korkan biridir.
acaba hayır diyemiyor da arkadaşım mı üstüne düşüyor diye düşünüyordum.
ama bende bulamadığı aşkı onda bulduysa diye içim içimi yiyor.
eşim oturumlarını bile açık tutuyor bilgisayarında yola çıkmadan önce farkettim girsem maillerine bakarım yani
bir keresinde arkadaşımdan bahsederken fazla çocuk gibi samimiyetin sınırını bilmiyor demişti
offff içim içim içimmm

tatlım bence bu kız ya nişanlısını kıskandırmak istiyor,ya da eşin destek olmaya çalıştıkça onun yardımı hoşuna gidip,içindeği boşluğu doldurmak için ona asılıyor.O nedenle eşini özlediğini,sevdiğini belli et.O bile söylemiş bu kızın sınır bilmediğini.o nedenle bu kıza güvenme.eşine süprizler yap,barış derim.Araya da kimseyi sokma hep daha da kötüleştirir durumu.Kıza da arkadaş gibi yaklaş,iyilikle hakkından gel sınır dışı et derim.politik davranmazsan ,duygusal davranıp kıza sert tepkiler gösterirsen iyice inada bindirir bu kız elde etmeye çalışır gibi geliyor. parmağında yüzük olan erkeğe bazı hemcinslerimiz bayılıyor. o nedenle bu kızla güzellikle baş et.

Belki katılmayanlar olacak ama ben bir erkekle kadının çok çok iyi arkadaş olabileceklerine inanmıyorum.İlla ki taraflardan biri bir süre sonra bir şeyler hissetmeye başlıyor.Hem kim hissetmez ki?Sizi anlayan,dinleyen,yargılamayan bir karşı cins var karşınızda.Evli bir insanın ve karşısındakinin bunu yapması asla onaylamıyorum.Sadece genel durum budur.
Keşke aracı olarak göndermeseydiniz arkadaşınızı demek faydasız şu saatten sonra.Bunu yapmaz ama yine de arkadaşınızla konuşup artık yardım istemediğinizi ve eşinizle görüşmesinden rahatsız olduğunuzu dile getirmelisiniz.Düşündüğümüz gibi bir şey varsa uzaklaşması çok zor ama bir umut...​

ben de inanmıyorum artık.
inanmayı çok istiyorum. keşke çok samimi kardeş gibi arkadaş olmuş olsalar.
yine de devam etmesini kabul edemem.
eşimle benden çok konuşan benden çok vakit geçiren bir arkadaş olmasın mümkünse.

yazışmalarımızın hepsini topladım.
akşam okuyacağım.
başım çatlıyor.

Hadi;

Şimdi "kadınla erkek kanka , arkadaş, dost olabilir" diyen MEDENİ(!) arkadaşlar buyursun bakalım.
Ben arkadaş olabılecegini düşünüyorum, ama insanın içini bilemezsin benim evli erkek arkadasım var cok ıyı anlasırız. Allah bozmasın evlı ve bır tanede cocugu var arada sırada gorusuruz , ama bu durum cok farklı bence kızla aralarında bır yakınlasma vardır yoksa arkadasından gorustugunu gızlemezdı ...

"artık benim için aramızda kalmana gerek yok. biz bu konuyu birlikte aşacağız. arada kimse olmadan. birbirimizle konuşarak çözeceğiz. çabaların için sağol. ama artık faydadan çok zarar veriyor" yazıp yollamak istiyorum.
aralarında birşey varsa aptal konumuna mı düşerim?

Sen ona aradan çekil desen de o görüşmeye devam edecek :(

"artık benim için aramızda kalmana gerek yok. biz bu konuyu birlikte aşacağız. arada kimse olmadan. birbirimizle konuşarak çözeceğiz. çabaların için sağol. ama artık faydadan çok zarar veriyor" yazıp yollamak istiyorum.

Faydadan çok zarar veriyor kısmını yazmayın.Bilmesin böyle olduğunu.Sadece sizin çözmek istediğinizi bilmesi yeterli.​

ben de inanmıyorum artık.
inanmayı çok istiyorum. keşke çok samimi kardeş gibi arkadaş olmuş olsalar.
yine de devam etmesini kabul edemem.
eşimle benden çok konuşan benden çok vakit geçiren bir arkadaş olmasın mümkünse.

yazışmalarımızın hepsini topladım.
akşam okuyacağım.
başım çatlıyor.

Cnm sen boyle bır sey hıssedıyorsan dogru olma ıhtımalı cok yuksek yoksa arkadasın san bunu hıssettırmezdı emın ol bence bır an evvel tedbırını al................

Peki o gidip eşine; ben seninle normal arkadaş gibi yakınlaştım, eşin beni senin casusun zannediyor aramızdan çekil, dedi derse ne yapacaksın?

kesinlikle yapma, eşinle şu an iyimisiniz, düzeldimi herşey eğer öyleyse eşine onla görüşmemesini söyle, tek çözüm budur, eğer eşinle aranız düzelmediyse o kızı aradan çıkarman çok zor, önce eşinle aranı düzelt arkadaşım

Back