Eşimle aramızdaki tartışma boşanma ve daha bir sürü şey

Sudan sebeplerden kavga etmişsiniz her evlilikte olan şeyler ama büyüklerin araya girmesi herşeyi berbat etmiş. Bu yüzden her tartışma ailelere yansitilmamali. Siz barışır unutursunuz onlar unutmaz. Birde eşinin seni evden kovmasi olmamış, hiç olgun değil.

Bir çok erkek evlilikte çıkmaza giren bir sorun olduğunda terapiye gideceğim tedavi olacağım silahını kullanır. Bir iki gider sonra devam etmezler. inşallah siz devam edersiniz. Yaşadıklarıniz ile alakalı şunu söylemek isterim ki hem yeni evlisiniz hemde ikimizde yeterli olgunlukta değilsiniz. Bir kere tartışma konunuz çok saçma yerden büyümüş araya aileler karıştırılmış bundan sonra da her tartışmada bu böyle devam eder malesef. Üstelik eşiniz farkındaysanız size karşı oldukça ayıp etmiş parasını ben ödüyorum evden git diyerek. Baktığınızda çok kırıcı şeyler söylenmiş ve babanız haklı, altınlar devreye girince herkeste bir barışma hevesi doğmuş. Ne güzel ki aileniz sizi düşünüyor ve sizin arkanızda siz bu yönden çok şanslısınız. Terapiye devam edin en azından ikinizde bazı şeyleri sürec içinde anlarsınız ve ona göre yolunuza devam edersiniz

Altınlar kadının olayı kalkmıyor. Böyle sağdan soldan duyduklarınızı gerçek sanmayın aksine Yargıtay bu yönde kararlar veriyor

Hayır içtihat değişikliği değil bu. Haber kaynakları Reyting sebebiyle bu şekilde haber vermiş ilgili kararın künyesiyle aratıp okursanız tek bir karar olduğunu görürsünüz o da somut olayın özelliği sebebiyle. Yani böyle bir içtihat değişikliği yok tamamen Reyting sebepli girilmiş haber .

Yanlış anlamanı istemem ama söz konusu ne evin düzensizliği ne başka bişey bence konu ikinizde aşırı inatsınız ve alttan alan taraf yok hatta eşin fazlasıyla alttan almış sen diretmişsin hani Tabiki hayvanlar değerli ama bir kedi için hayat arkadaşınla yaşadıkların cidden çok tuhaf adamın niyeti altınlar olsa boşanmayı kafaya koysa inan yine bi şekilde alırdı bence sen çok art niyetli davranıyorsun eşine karşı öncelikle şunu anlaman lazım evlilik hemen öyle pata küte bitti gittiye getirilmez tabi şiddet ve aldatma yoksa bu fevri yapın eninde sonunda seni felakete götürecek gibi gözüküyor

Kesinlikle altınları verme hesabina yatir dursun bankada 500 binde az degil hakkin delirme lütfen belli ki dertleri altin araba aldiricak yarisi senin üstüne olucak boşanırken bölünecek bu adamdan ailesinden olmaz yurumez

Ya şu sitede asla anlamlandıramadığım şey anne baba arama işi. Çocuk musunuz siz ya. Her tartışmada o onun annesini arıyor, o onun babasıyla münakaşa ediyor, nnesi bilmem ne. Bu kadar ailenize yapışıksanız evlenmeyin. Bi de koca koca insanları düşman ediyorsunuz birbirlerine, yok yere strese sokuyorsunuz. 13 yıllık birlikteliğim, 2. yılımızda ailelerimiz ile tanıştık, daha iki tarafta hiç bir tartışmamızı, sorunumuzu bilmez. Çünkü sorun bizimde çözecek olan biziz, çözemiyorsak ayrılır yollar biter gider. Siz de boşanın gitsin. Zaten laçkalaşmış ilişki, işin içine altın, ev, araba bilmem ne girmiş. Size takılan takıları da bırakmayın, onlar sizin hakkınız.

Çok ortalığa dökülmüş
Durduk yere aileleri kötü etmişsiniz
Evlilik olgunluğu bazen geç geliyor insanlara
Seviyorsanız oturun konuşun ama eşiniz düzelsin terapiye devam edin
Bu kadar altın kavgası bana hoş gelmiyor evet altın gelinin ama ilk kavgada altınımı alıp giderim diyen kadın da gözü hep parada gibi

Cevaplar için teşekkürler. Dün 2. Seansımızı gerçekleştirdik. Psikologda benim dediklerimi söyledi. Bu evin kirasını ben veriyorum ve aileleri karıştırmanız yanlış dedi. Sizin ailenizin hanımızı arayıp arayı yumuşatması gerekiyorda dedi.
Eşim terapi harici bişey yapmıyo. Evin eşyalarını evi değiştiricem dedim söz verdi tamam diye şimdi ev sahibine sorayım kirayı verirken diyor. Hiçbir çabası yok. Yani diyebilir bayram tatili için çok yorulduk yıprandık süpriz tatile gidelim diye. Ama yok. Bıktım artık. Ben dönünce de altınların kavgası oldu neden gelirken getirmemişim. Salağım çünkü getirecektim. Sevgim de saygım da azaldı.
Şu an 1 yılı bekleyip anlaşmalı boşanma dönemine geçmeyi düşünüyorum. Kendi o süreçte çabalafı çabaladı yoksa içimde kalmadı bişey zaten

Siz diyin tatile gidelim diye. Karşılıklı çabalayın. Onun evine gitmişseniz bırakın onun düzeni olsun siz de ay ben bilmiyorum ki canım bu evi dersiniz iş yaparken herşeyi ona sorup işi ona yaptırırsınız ay o kremin yeri mi vardı tamam bi daha dikkat ederim, ütü mü yapim haklısın sen de yoruluyorsun ama hiç zaman bulamıyorum görüyorsun diyin. Biraz adamların karşısında susmak gerekiyor. Ben de topluyorum topluyorum sonra kafam atıyo o yapsın diyorum 1 hafta ev dağınık sonra beraber topluyoruz. Ama dırdır etmiyorum hep ben topluyorum ben de çalışıyorum vs diye görüyolar salak değiller.
Altınlara bu kadar takılmaya gerek yok sizin hakkınız zaten. Hatta benimkiler annemde duruyo ikimiz de evde yokuz Allah korusun bişe olur diye. Geçen kv eve abla geldiğinde bırakıp gidiyoruz takıları nerde diye sordu eşim annesinde dedi iyi yapmışsınız kızın altınlarına birşey olmasın dedi. Hatta altınlarımın yarısını eve verdim. Verirken bak Mihrim ödüceksin he dedim :) niye sok oldu eşin altınları almana anlamadım. Biraz biraz söylemek gerek alışsınlar

Konunuzu tamamen okumadım.
basit sebeplerden dağ gibi kavgalar yaşayıp ayrılmayı düşünen eşler olarak sadece iki şey yaptık

1-ailelere hiçbir meselemizden söz etmedik.
2-terapiste gittik.

Lütfen evinizdeki sorunları milletin çözmesini değil profesyonel birinin çözmesini isteyin.
…..
Şimdi gördüm terapiste başlamışsınız çok sevindim. Birkaç aydan önce kişiliklerinizi toparlayamazsınız. Denemeye devam

Evi terk ederken altınlarımı niye almışım. Benim dedim zaten, e bizim değil mi neden geri altınları getirmedin diye bi turda öyle kavga ettik. Dün de tartıştık. Eskisi gibi olamıyorum hırsım geçmiyor. O eskisi gibi hemen her şey unutulsun kafasında çünkü kendisi berbat etti.

Bu kadar büyümesinin sebebi annesine söylemesiydi zaten baştan dediğiniz çok doğru. Terapi size nasıl geldi süreç nasılsı.

Evim düzenim değişti diye rahatsız olan da evlenmeyecek arkadaşım. Adam sırf vaktim geldi, e vasat herifin tekiyim, gökten de kadın yağmıyor, düzenli seks yapacak bir kadın olsun evde, donumu yıkasın yemeğim yapsın diye evlenmiş. Bunu da böyle diyemeyeceğine göre aşk boyası sürecek üstüne tabi, başka türlü boğazdan geçmez, ne sanıyorsunuz ki.

Terapiye gittiğine şükür edin. Koştur koştur gidip, peşinize düşen olmayınca arkanıza baka baka geri dönmüşsünüz. Başkası onu bile yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…