Eşimle aramızdaki tartışma boşanma ve daha bir sürü şey

altınlar size ait zaten bişey alırsanız yanındakı de ortak olacak hata en başta yapılmış yaşlar 30 değil sankı 20 lerde ikinizinde hemen aileleri dahil etmişsiniz ve ortalık yice karışmış bu düzen bozulmuş toplanmaz artık

zaten altinlar alininca adam da ailesi de kudurmus,
E konu sahibi de altinlarin peşine düşmüş
Yani benim olayim, ALTINi her seyin onune koymaları.

Ortada ne yuva var, ne ask ne sevgi ne saygi ne adap, herkes olabildigince cirkinlesmis ve tek soru altinlar kimin olacak:)

Bilemiyorum, begenmeyen begenmesin, bana gore bir durum değil.

En son baba evinde eşinizin gelip sizinle konuşmasını bekliyodunuz. Gelmemiş konuşmaya.
Altınları alınca da tutuşmuş.
İlk konunuzda da yazdık. Kocanız kavgalarınızı ailelere taşıyarak hata yapmış. Bu hatanın ötesinde aslında. Ailesi de kocanız gibi. Babanıza katılıyorum kültürsüz tipler.
Ara yolu bulacaklarına hakaretlere varan triplere girmişler.

Eşinizin sizi sürekli evden kovması, ailesine yalan söylemesi, kendi gitti demesi, babanı ara gibi saçma sapan teşebbüslere girişmesi… Olmaz işte ya. Yol yakınken ayrıl. Ortada sadece sevgi varsa ayrıl, ya çocuk olsaydı. Ha sevgi dediğin şey de boşanma aşamasında yapacağı çirkinliklerle bitecektir zaten ömürlük değil merak etme

Madem barışcaktınız niye aileleri karıştırdınız?
Evden git kirasını ben ödüyorum diyen biriyle madem barıştınız bari şart koysaydınız ailenle görüşmek istemiyorum diye. Ailen çok kibar davranırken onlar babana ve sana saydırıp altın derdine düşmüşler. Buarada eşinin derdide altın. Altın satalım şunu yapalım bunu yapalım akıllıya bak sen. Sakın satmayın.
Malesef bu kadar yüz göz olunduysa bu evlilikten hayır gelmez artık.

Yol yakinken ayril. Ailen arkanda, isin var. Bu adamla sorun bitmez.

ben altınları alınca kudurmalarına çok bozuldum zaten kimse aman evlilikleri bitiyor demedi. Ailesiyle görüşmeyi düşünmüyorum. Ama eşimde şu an olayların durulmasını bekliyor bi faaliyet yok. Araba 1.7 ye alınacak ben boşanma durumunda yine daha karlı olacağım ama ne altınmış allah kahretsin hiç bişey takılmasıydı bu hale gelmesini sağladılar hakkımı helal etmiyorum. Şuan onlar için milli gelinim güya altınlar için evlenmişim altınlada bişey yapalım ki ben aklanayım kafasında eşim biliyorum. Ama ben zaten bişey yapmadım aklanması gereken birileri varsa eşim ve ailesi.
Evet geri döndüm yalvardı yakardı ağladı seviyorum dedi. İşler çorbaya döndü ama. Konusunu açmayacağım. İçim çok huzursuz. Adamı evire çevire dövmek istiyorum. Ne gerek vardı ya ne gerek vardı huzurumuzun içine etti.

adamın tek derdi altınlar. adam evlilik adamı değil ikiniz de olgun değilsiniz ama o senden daha beter. böyle saçma sebeplerden buralara geldiyseniz yarın öbürgün ciddi bir tartışmada adam seni boşar. nerden biliyorum çünkü yaşadım

Ya hazır altınlar da sendeyken boşanmada bir de altınları geri almak için uğraşmadan boşan.

Benim tanıdık 3 yıldır 200 gram altınını geri almak için uğraşıyor mahkemede. Alamayacak da adam bisürü borç yapmış altınları sahte öylesine taktık demiş.

O parayla da bir araç al kendine.

Sonra bakarsın tekrar barışırsın.

Burda Aykadarguzel üye de altınlarını vermemek için uğraştı adam altınları ver barışalım dedi kabul etmedi.

Hiç değilse çekişmesiz boşandı.

Hazır kurnazlık edip altınları almışken tekrar verip zaten hırsıza çıkan adını boşuna verip de hırsız olarak kaldırtma.

Altınları verip sonra tekrar ayrılıp bir de almak için mahkemelerde uğraşma.

Yeni evli adamın kahve de cırcır olmuş karısı için bizde bozuk kari aldık dediğini, her kavga da ailelerin leş olduğunu, konu sahibinin ve kocasının gibi tartıstıklari evlilik biliyorum.

Bak konu sahibi de ev aldırıcam diyor boşanmaz.
Bunlar yüz göz oldular artık ikinci seviye başlayacak daha ileri boyut seviyesizleşecekler.
5 seviye var zaten 5. ye gelen boşanıyor.
Az zaman da çok işler başaracaklar inanıyorum.

Arada da kedi kaynıyor kedi gurbet ele gitti…

ben kadinin ailesine üzüldüm en çok, o kadar lafi yediler/yuttular, kizlari da seviyorum diye geri döndü.

ayrıca ailen bu kadar arkandayken sende iş bulmuşken geri adım atmamalıydın.
Şöyle söyleyeyim avukatla konuştum çekişmelide 2 yılı bulur boşanman 1 yılı tamamlayabilirsin dedi. Eşimde çok yalvardı. Bir şans vereyim dedi. Altınları elletmicem.

Ev alalım dememde ortak bişeyimiz olsun bi çaba olmuş olsun diyeydi. Yoksa gözümde zaten bişey yoktu evlenirkende ne eşya aldırdım ne ev sevdim evlenelim zaten olur dedim.

ben kadinin ailesine üzüldüm en çok, o kadar lafi yediler/yuttular, kizlari da seviyorum diye geri döndü.
Eşim aileme bişey demedi ailesi terbiyesizlik yaptı. Kendimden çok onlara üzülüyorum babam yollarda perişan oldu. Şuan bile burnum sızlıyor. Çok kötüyüm kimse yaşamasın böyle bişeyi.

Eşim aileme bişey demedi ailesi terbiyesizlik yaptı. Kendimden çok onlara üzülüyorum babam yollarda perişan oldu. Şuan bile burnum sızlıyor. Çok kötüyüm kimse yaşamasın böyle bişeyi.
Ailenizi dusunupde kotu oldugunuz cok belli

siz çocuk yapmayın madem barışmak istiyorsanız. çünkü adam olgun bir adam değil.

Konu sahibine bir soru sordum yorumumda cevap yazmadı.

Evin çok mu düzensizdi, kedi bahanesi mi oldu acaba adamın…..

(Ben çok yakın arkadaşımda şahit oldum. Arkadaşımın evi ciddi anlamda pis, düzensiz…. ütü mütü hak getire zaten.
Kocası doluyor doluyor bir şeyden patlıyordu…
Eğer böyle bi durum varsa bilemiyorum.
Hepimiz çalıştık ama bi düzen oturttuk bu da bizi wow yapmadı olması gerekini yaptık.)
Olayın burada yazılmayan perde arkasi varsa ….

Ben kaç yıllık evliyim ailemi hiç bir olayımın içime sokmam, annem bazı olaylara kendini can hıraş atmak ister asla müsade etmem, baktı o da olmuyor bu sefer eşimin yanında beni olmadık konuşmalarla alta çeker eşimde tepkisizce yüzüne bakar o da patlar elinde. Tabi bunlar hep acı tecrübelerle edinildi.Evlendiğimiz günden itibaren, ne ben ne eşim ikinizde ailelerimize ne olursa ne yaşanırsa yaşansın sır vermeyiz.

Konu sahibi ve kocası koştur koştur gitmiş ama bir ömür buz gibi soğuk açılan ve kapanmayacak kapıyı açmışlar…

Efendime söylim bir arabanın beygir gücü, çekiş gücü, otomatik olması, ülke meşei evlilik kalitesi ile doğru orantılı mı oluyor acaba, konu sahibi onu mu vurgulamak istiyor.
Çok ilginç…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…