Eşimle aramızdaki tartışma boşanma ve daha bir sürü şey

Ne oldu aranız duzdlttiniz mi erkeklerin çoğu boyke

Merhaba. Çok kırgınım ona karşı aşırı soğudum. Kedim ailemde babam vermiyor çıkıp gidecek gibi olursam ayak bağı olmasın diye. Çok özledim onu en çok o zoruma gidiyor. Eşimle aramızdaki duruma gelince çözülen bişey yok gibi. Terapiye gidiyorduk ancak ben aşırı mutsuz olduğum için terapistle konuştum bi süre kendimi dinlemek istiyorum boşanmak istiyorum bekar zamanlarımı özledim dedim geçen hafta gittim en son. Bu süreçte annesi aradı özür diledi ben de ağzıma ne geliyosa söyledim böyle nasıl konuştunuz dediniz vs diye. O da kocan öyle söyledi çünkü dedi çıktı doğru aslında. Eşime çok öfkeliyim sürekli sinir harbi aralıklı cinnet geçiriyorum. Yeter boşanacam dayanamıyorum dedikçe eşim düzeltecez diyor ama hiçbir şey yapmıyor. Bi tatile götür bişey yap ama yok. Geçen hafta avukata vekalet verdim yalvardı yakardı yapma diye. Ben de şart koştum yaşadığımız ev onun bekarken yaşadığı evdi. Ev eşyalı site içinde güzel bir ev. Ben de dedim bu evden başka siteye çıkıp eşyalarımızı alacağız ve ailemin yanına gidip ellerini öpeceksin kedimizi alacağız. O da tamam dedi ama benimde ailemin yanına da gideriz. Hiç gitmek istemiyorum aslında. Ailem bu süreçte eşimin aramalarını açmadı asla ailesinide engellediler. Annem yaşadığım şehre geldi evimi hiç görmedi kardeşimin yanında kalıyor bana gel diyorum burda iyiyim başka zaman inşallah dedi. Ne kadar kötü zor bir durum. Oysaki ben bişey yapmadım ama ben çekiyorum her şeyi.
Tek istediğim bir çaba göstermesi esasen. Bak ben ortalığı batırdım toparlamaya çalışıyorum şunu mu istiyosun tamam demesiydi. Şimdi ev bakıyoruz güya ama hevesim yok. Allah hayır etsin bakalım.
Merak edip sorduğunuz için teşekkürler içimi dökesim varmış.

Kediyi boşver sen kedinin keyfide yerindedir güvendedir de , eşin düzelmiyorsa bu olay böyle gitmez tatil olaylarına gelirsek bir çift beraber çalışıp birikimler yapmalı ileriye dönük planları olmalı ben sizde bunu göremedim hiç ..öyle fikirleriniz yok sanki sadece duygusal bir açlık hissediyorsunuz. Eşiniz tek mi çalışıyor? Psikolojik durumu nedir ? Çift terapistiniz ne söyledi size bunlardan hiç bahsetmemişsiniz Belkide çözülecek bir şey vardı siz yanaşmıyorsunuz.

Altınları kurtarmakla iyi yapmışsın onları ailene ver onlar saklasın, mehirin onlar senin. Ev alırken bozdurucam diye karar verdiysen kimse karışamaz, aksine bu düşüncenden dolayı seni takdir etmeliler. evlilikte seni evden kovan bi adam bu sonuç olarak bunu unutmamalısın kendini koruman gerek fakat bundan dolayı gemileri de yakma insan öfke anında herşeyi söyleyebilir. bu arada bunu söylememin sebebi paragözlük değil erkekler daha acımasız kadınları acizleştirip boyun eğdirmek istiyorlar kadının altınlarını alarak zayıflatmak istiyorlar. Mühür kimdeyse süleyman o... 1 yılınız dolsun zaman verin evliliğe 6. ayda evliliklerde bi kriz çıkar biraz bekleyin. Altın ile araba alma konusunda ısrar ederlerse ''benimle altınları geri almak için barışmışsın demekki evliliğin de benim de bi kıymetim yokmuş demekki'' deyip çek git. Yine barışmaya gelecek ve o zaman bir daha altın lafı etmemesini şart koş barış. Eşine hiç ailesinin ağzına bakıyor deme çünkü eşlerin birbirini tanıması zaman alıyor, her insan ister istemez anne baba etkisinde kalır. Kiminle evlenirsen evlen bu böyle ya adamın çok olgun olması lazım ya sana çok güvenmesi lazım buna da zaman lazım. Eşinden bağımsız düşün bu bir evlilik, evliliğine saygı göstermek hedefin olsun kendini de koruyarak. Nikahtan önce kadının kocasına görevleri neler kocanın kadına görevleri neler bu eğitim verilmeli, bu eğitimi almayan evlenmemeli aslında.

fevri karar veriyorsun her evlilikte olur bunlar en son ne zaman sarıldınız eşinle, seviyorsun gurur inat yapmayın uzaktan bakın. o onu dedi bu bunu dedi geçin önünüze bakın. Bende evliyim hep ben çaba gösteriyorum diye çook kavga ettim öyle öyle düzelicek eline iş vermek gerekiyor erkekler böyle. Filmlerde oluyor onlar süprizler vs.. planları beraber yapacaksınız.

Yoo,oluyor. Erkekler öyle falan değil. Eşini çok sevmeyenler veya daha olgunlaşamayanlar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…