Eşimle aramızdaki problemler

Arkadaşlarının eşleri arasında, özellikle ilgilenmenizi istediği biri var mı?
Hayır yok o tanışmamış bile. Eşim biraz böyle bir insan mesela bizim bir borcumuz ödememiz var ve nakit paramız var diyelim ama bir arkadaşı borç istedi oraya veriyor parayı. Ya da kendisi hasta hastaneye gitmiyor diyelim kalkıp başkalarını götürüyor. Hayatı başkaları için yaşıyor yani ama o başkası evlendiğimiz günden itibaren hiç ben olmadım.

Böylesine verici insanlar ömür törpüsü oluyor. İşiniz iş ama cinsel birlikteliğin bu anlattıklarınızla alakası yok. Başka bişey olmalı. Daha dikkatli gözlemleyin bence

Sevgili konu sahibi,
Evliliğn amaçlarından biride fizyolojiktir. Bunu istemeniz en doğal hakkınız. Bu isteğinizin karşılanmaması boşanma sebebidir.
Aşk bir yere kadar idare ettirir. Sonrasında psikolojiniz iyice çökecek.
Yaşınız çok genç, eğitimli ve maddi olanaklara sahipsiniz hiç bir kadın bunu hakketmez. Size para kaynağı ve çalışanlarının yaveri olarak gören, sorunlarınızı dile getiriğinizde sizi ciddiye almayan bir adamla ömür geçirmeyin, ayrılın. Ve lütfen bu süreçte korunun.

Olabildiğinizce kararlı bir şekilde ( ve lütfen ağlayıp sızlamadan) karşınıza alın, işin maddi boyutuna girmeden burada bizimle paylaştıklarınızla ilgili ciddi bir konuşma yapın. Bunu yapabileceğinize inanıyorum
Nedenini sorun. Gerekiyorsa yardım almayı teklif edin.

Hem kendini hem sizi yipratir bole giderse yok daha neler eve cagir yardim et gibi solemler tabikide yeri gelince cagrilirda yardimda edilir ama herseyin bi siniri var ozel harekat kuzenlerim var cok zor gercekten halen bekarlar surekli operasyon gorev vs onlar normal emniyetten kat kat dsha stres ve sikintililar Allah yardimciniz olsun ne diyeyim hepimiz severek gonul vererek evlendik yillarca emek koyduk ortaya fedakarliklar umutlar bole giderse cok ama cok yipranirsin olmzsa biraz kisa bi tatil yap ozlem iyi gelir belki esine:)

Birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz keşke ailenize yalan söylemeseydiniz de erken evlenmeseydiniz neyse olan olmuş bence maddi desteğinizi çekin bir an önce. neden kendinizi bu kadar feda ediyosunuz ki bu adamın hiç sorumlulukları yok mu kaç yaşına gelmiş amirmiş kendi borcunu kendi ödesin kirayı kendi ödesin arabanızı da geri alın mümkünse. Adamın ruh hali hiç normal gelmedi bana iki günde evlenme teklifi mi edilir. Sizi gerçekten sevdiğinize inanıyormusunuz? Maddi olarak destek vermeyin bakalım napıcak. Çocuk asla düşünmeyin. Adam sizi sevmiyor gibi geldi hani maddi olarak her şeyimi karşılasın ekmek elden su gölden olsun diye yalan söylemiş gibi nasılsa bana aşık faydalanıyım her dediğimi de yapıyo diye düşünmüş bence. Cinsel ilgisizliğini bilemedim

Biraz zamana bırakın belki düzelir daha yeni evli sayılırsınız.
Çocuk için bir müddet bekleyin, çünkü çocuk olunca işler rayından çıkıyor ve sağlıklı bir karar verilemiyor.
Sorunlu evliliklerde çocuk alınan en yanlış karar bana göre.

Olan oldu artık ne yazık ki. Beni gerçekten sevdiğine inanmıştım çünkü gerçekten içten davranıyordu bana bakınca gözleri gülüyordu. Evlendikten sonra da gerçek yüzünü göstermiş oldu işte. Maddi konuda her desteğimi çekeceğim zaten arabamı da alacağım altından o aracı bana ailem aldı. Bugün de tekrar konuşacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Çevremdeki herkesi birer birer yok ettiği için anlatacak birini de bulamadım. Aileme desem zaten direkt boşan diyecekler. Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın.

Boşanacaksınız çünkü sevilmiyorsunuz.

Herseyi yaptığınız herseye yettiginiz için değer görmüyorsunuz haberiniz olsun .birde 25 yaşındasınız çok Gencsiniz daha iyi düşünüp net bir karar verin .bu güzellikle ,gelirle kiymetinizi bilen birini bulursunuz .yıllar sonra vah denemek lazım

Kesinlikle dr gidin böyle şeyleri kendiniz cozemezsiniz gerçekten çok zor aile terapisti üroloji vs kesinlikle gidin ikinizde ne kadar iyi insanlar olursanız olun böyle durumlarda işveli cilveli olmak kıyafetler vs işe yaramıyor

Bunu okumamıstim şimdi gördüm .cidden bu adamla kendinizi yakmayın. Ki aşırı Gencsiniz daha .yolunuza gerçekten seven düzgün bir çıkacaktır

Cinsellik çok önemli, iki tarafta istemiyorsa sorun yok. Ama bir tarafa “işini kendin gör diyorsa” ve bunu duyan taraf kadınsa gerçekten çok can sıkıcı. Ayrıca eşiniz çok değer veren biri gibi gelmedi. Bence sizin güzel, kültürlü ve maddi olanaklarınızın iyi olmasını mantıklı bulup bu yola girmiş gibi geldi anlattıklarınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…