- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Bilemedimsimdi
Tatlıya bağlamanıza sevindim. Açıkca konuşmak her zaman işe yarar zaten. Madem artık hatasını anlamasını sağladınız, bu yoldan ilerleyin. Mutlu olursunuz inşAllahArkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün eşim akşam 7 gibi eve geldi (normalde yemeği hazır beni mutfakta onu beklerken bulurdu) ben de evin üst katında uyuyordum, telefonu da kapatmıştım. Koşarak üst kat geldi uyandırdı iyi misin çok korktum ulaşamadım vs diye. Her neyse kendisi ile her şeyi açık açık konuştum. Açıklaması şu oldu evlendikten sonra ben senin için şehir değiştirdim bütün düzenim her şeyim değişti buraya alışmaya çalışıyorum. İş de Çok stresli odaklanamıyorum. Çok yorulduğumdan cinsellik bile düşünemiyorum. Benim ekibim toplama ekip bir türlü düzen sağlayamıyorum sen de eşleri ile tanışırsan en azından ekipte biraz aile ortamı oluşur, bütün sorumluluklarını tek yapabiliyorsun onların eşleri öyle değilmiş eşimi hastaneye götüreceğim vs diye izin alıyorlar dedi orada zaten kıyameti kopardım ben yapabiliyorsam elin karısı da yapar düşünmek sana kalmamış dedim. Maaşını istediğin gibi haracayabilirsin. Benim ailemin maddi bir durumu yok bekarlıktan önce de hep onlara yardım ettim 32 yaşında adamım o ödediğimiz borçlar da sana takılan altınların borcu (burasını ailesine çektiği mesajlardan kanıtladı, bana takılan altınlar, düğün salonunun kirasını vs hep eşim babasına yollamış ve o süreçte bana hiç bi şey anlatmadı onları da biz ödedik zaten). Özür diledi baya bi, ağladı. Beni hak etmediğini yetemediğini ama kaybetmek istemediğini değişmeye çalışacağını söyledi. Bütün toleransları sıfırlayarak bir süre daha deneme kararı aldık. Aşk çok berbat bi duygu o öyle ağlarken sarılıp teselli etmeyi çok istedim ama biraz akıllı davranmak gerekli. Her neyse yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dün eşim akşam 7 gibi eve geldi (normalde yemeği hazır beni mutfakta onu beklerken bulurdu) ben de evin üst katında uyuyordum, telefonu da kapatmıştım. Koşarak üst kat geldi uyandırdı iyi misin çok korktum ulaşamadım vs diye. Her neyse kendisi ile her şeyi açık açık konuştum. Açıklaması şu oldu evlendikten sonra ben senin için şehir değiştirdim bütün düzenim her şeyim değişti buraya alışmaya çalışıyorum. İş de Çok stresli odaklanamıyorum. Çok yorulduğumdan cinsellik bile düşünemiyorum. Benim ekibim toplama ekip bir türlü düzen sağlayamıyorum sen de eşleri ile tanışırsan en azından ekipte biraz aile ortamı oluşur, bütün sorumluluklarını tek yapabiliyorsun onların eşleri öyle değilmiş eşimi hastaneye götüreceğim vs diye izin alıyorlar dedi orada zaten kıyameti kopardım ben yapabiliyorsam elin karısı da yapar düşünmek sana kalmamış dedim. Maaşını istediğin gibi haracayabilirsin. Benim ailemin maddi bir durumu yok bekarlıktan önce de hep onlara yardım ettim 32 yaşında adamım o ödediğimiz borçlar da sana takılan altınların borcu (burasını ailesine çektiği mesajlardan kanıtladı, bana takılan altınlar, düğün salonunun kirasını vs hep eşim babasına yollamış ve o süreçte bana hiç bi şey anlatmadı onları da biz ödedik zaten). Özür diledi baya bi, ağladı. Beni hak etmediğini yetemediğini ama kaybetmek istemediğini değişmeye çalışacağını söyledi. Bütün toleransları sıfırlayarak bir süre daha deneme kararı aldık. Aşk çok berbat bi duygu o öyle ağlarken sarılıp teselli etmeyi çok istedim ama biraz akıllı davranmak gerekli. Her neyse yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim.