Eşimle aramızdaki problemler

Walla tedaviye yanaşmazsa ve durumu normal görürse normal ilgi alaka da yoksa otur ciddi ciddi düşün
Ben de 7-8 yıl çektim bu durumu ne salakmışım diyorum ayrıldım 3 yıl oldu yalnızım çok huzurluyum

Şiddet uygulama ihtimali yoktur inşAllah. Konuştuktan sonra buraya yazın merak ederim

Belki soruldu ama hepsini okuyamadım şimdi
Evlenmeden önce ne kadar çıkıyordunuz, ne zamandan beri birliktesiniz?
Eşin evlenmeden önce sana karşı nasıl davranıyordu?
Cinsellşk dışında sana olan davranışı nasıl, kalbine işliyor mu içini ısıtıyor mu gönlünü alıyor mu yoksa gerçekten zaten arkadaş gibi mi?

Sakın çocuk yapmayın şimdilik.

Konuyu okuyunca eşiniz sizi maddi anlamda kullanıyor gibi bir his oluştu bende. Arabanızı tatlı dille konuşup alın eşinizden. Güzel bir bahaneyle halletmeye çalışın. Maddi konularda da biraz kendinizi geri çekin. Hatta cinsellik konusunda da geri çekin kendinizi. İlgisiz, soğuk davranın demiyorum ama bir süre teklif etmeyin bakalım kendi bir adım atacak mı?

Bazı insanlar mükemmel eşleri hak etmez. Sizinki de onlardan sanırım. Eğer eşiniz sizdeki değişimi görüp adım atmazsa yavaş yavaş uzaklaşın koparın aranızdaki bağı. Anlattığınız sorunlar küçük sorunlar değil yani boşanmayla sonuçlanmasını kimse yadırgayamaz.

“Kendi işini kendin hallet” sözü çok sinir bozucu. Kafaya tavaylan vurmalık laf. Madem kendim halledecektim deli miyim evlendim ev arkadaşı istemiyordum ki diye düşünür insan. Ayrıca bence her şey cinselliktir

Sizin evliliğinizde tek sorun cinsellik değil. Size değer de vermiyor. Ne münasebet elin hanımlarını alışverişe, hastanelere götüreceksiniz. Eşiniz Amir, siz değilsiniz. Onlar sizin iş arkadaşlarınız da degil. Sanirim yazdiklariniz da beni en çok bu kısım rahatsız etti. Çok aşığım diyorsanız sorunlarınızı çözmek için profosyonel yardım almaya ikna edin.

Sanırım esin gizli escinsel

Herhangi bir rahatsızlığı yok sanırım haftada 1 olduğuna göre... fazla ilgi malesef kadın olsun erkek olsun biraz bunaltıyor sıkıyor... Bir süre umursamaz davranın süslenin ben çıkıyorum diyip dışarı çıkın takmayın, yani taktığınızı belli etmeyin... Üstüne düşmeyin... Belki tam tersi olur kaçan kovalanır taktiği gibi düşünün... umarım herşey sizin için güzel olur...

Bu kadar verici olursanız, istediğiniz hicbirseyi alamazsınız eşinizden...

Kendi şahsi arabanızı eşinizden alarak ilk adımı atın...

Bence senin sevdiğin kadar seni sevmiyo ve senin aşkını kullanıyo adam bu kadar çok artı yönün varken böyle davranıyosa...karşına al ciddiyetini belirt seni takmazsa bak git yoluna ne çekicen ki koca olmayan ilgisiz adamı.

Evlendikten sonra ilgisini düşüren erkeklere ne desek az, yazık.

Size tavsiyem çok sıkı korunun, çocuk olayını erteleyin.

Bu süre zarfında çabalarıniz sonuç vermezse sakın ola hayatınızı heba etmeyin.

Geçen yılların ardından ağlamak çözüm değil.

Yeniden de aşık olursunuz, bunu sakın unutmayın.

Yani adam belki cinsellikle ilgili sorun yaşıyordur. Ben para için evlendiğini düşünmüyorum.

Canım anlamadan da olsa kendi ailenin maddi üstünlüğünü ve sizin herşeyi yapmanızı ona söyledin mi yüzüne vurdun mu

Birde sen maddi desteğinin eşinin üzerinden çek maaş yatmadı de yada birine borç verdim veya taksidim vardı vs bir bahane bul ve hiç para harcama eve bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…