Eşimle aramızdaki adını koyamadigim şey

Yorgunluğu uykusuzluğu çoğu zaman bahane ediyorlar. Canları isterse yorgun da olsalar, uykusuz da olsalar oluyor o iş. Libidosu düşüktür. Eşler arasındaki bu denge çok önemli ya. Biz o dengeyi bir türlü sağlayamadık. Onun canı ister benimki istemez, benim ister onunki istemez. Ben yeni evli sayılırım. Başlarda yanaşmaya utanıyordum, reddedilmekten korkuyordum. Şimdilerde enerjim yüksekse yorgunluk falan dinlemiyorum artık. Hadi kalk diyorum ya şimdi ya hiç. Biz gülüyoruz halimize. Çoğu zaman da gülmekten yapamıyoruz.

Kalp krizi geçirteceksin kadıncağıza az yavaş ol.bildiğin damardan girdin bacım nazar değer sil bence.

Yani tabiki öyle insanlarda var, ama yazmaları saçmalık. Dişim çok ağrıyor ne yapacağım diyen insana ' benim inci gibi dişlerim var, hiç ağrımaz herkes beğenir' demek gibi bişey yaptıkları.
Sen bir de eşini doğumdan sonra 300 defa reddeneni, şimdi de hergün cinsellik yaşayan üyeyi oku.ne kadar iyi niyetli değil mi buraya dert falan anlatılmaz insan daha beter oluyor. Ondan sonra kadının düşmanı yine kadın deyince linç yiyorsun.bence bu tarz şeyleri herkes kendine saklasın ya. Sanki istediğin zaman iatediğin tarzda adam bulabilecek misin hayır.eee o zaman milletin multi cinsel hayatını okumak sana ne katacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
O dediğin şekilde olsaydı dünyadaki herkesin llipidosu aynı olurdu. Dünyanın en değişken konusu diye boşuna demiyoruz.bu konu öyle kanında enfeksiyon olmaması tarzi birşey değil ki. Aseksüel olan, biseksüel olan, lezbiyen olan, seksi sevmeyen bir sürü profilde insan var. Hepsi mi hasta, sağlıksız .bu sadece biyolojil bir durum değil.ki çoğu zaman da biyolojik kökenli çıkmıyor.robot değiliz ki değerleri normale çekince adamlar fişeğe dönsün.keşke öyle bir dünyada yaşasak.

Evet bence de alışkanlık önemli.

Kalp krizi geçirteceksin kadıncağıza az yavaş ol.bildiğin damardan girdin bacım nazar değer sil bence.
Neyin nazarı? Evlendiğimiz günden beri her gün seks yapıyoruz mu dedim? Hamile kaldım 9 ay seks yapmadık. Doğurdum beynime pıhtı attı 1 yıl nerdeyse 10 kez seks yapmamışızdır. Şu aralar düzenli cinsel hayatımız var diyorum sadece. Çünkü cinselliği etkileyen sorunlarımızı çözdük. Konu sahibine de onu anlatıyorum ama maşallah siz konu sahibinden daha fazla dertlisiniz bu konuda belli ki. Ayrı bi konu açmanızda fayda var

yedikleri mi ictiklerimi yoksa stres mi bilmiyorum ama erkeklerin cogu sanirim böyle bizde cocuk yok bizdede durumlar ayni belki daha kötü cozum bulursanız banada yazin lütfen

Çok mu istiyorsunuz acaba? Bende eşiniz gibi reddediyorum da

Gerçekten yorgun olabilir ama siz adım attığınızda hayır diyorsa sıkıntı başka . Aradaki çekim gücünü artırmak lazım.
Ya ben şunu da kendi adıma söylemek istiyorum , şimdi bakımlı bı kadınım deniyor tabiki güzel bir şey eleştirmiyorum da ama cinsellik böyle bir şey değil diye düşünüyorum , yani siz en pahalı parfümü sikarsiniz adam etkilenmez ama gider pavyonda en adi parfümü sıkan kadından etkilenir yani cinsellik çok farklı şeylerden beslenen bir şey . Bence farklı frekanslarda gezinme zamanı gelmiştir.

Valla benim eşimde istemese aynen böyle düşünürdüm. Bu kadar erkek isteksiz olacak değil ya karılarına isteksizler sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…