Simdi neredeyse tum sayfalari okudum. Siz kendinizi cinsel anlamda cekici bulmuyorsunuz, bu sebeplerden en onemlisi. Bir digeri ise evli oldugunuz halde gurur yapiyorsunuz. Ben yaklasmam o yaklassin seklinde inata bindiren sizin kocaniz da olabilir. Bence iki tarafin yaptigi da cok anlamsiz, ve bu tur davranislar iliskiyi ve sevgiyi bitirip icten ice buyuyen bir nefrete donusturuyor. Baska bir sebep de kucuk cocuklar tabi, ama herkes bunun engel olmamasi gerektirdigini iddia etmis. Belki sac nakli yaptirabilirsiniz kendinizle daha cok barismanizi saglar. Esinize direkt cinsellik yasamak icin yaklasmaniz gerekmiyor, ama biraz sevgi gostermekten korkmamak lazim. 20 yasinda iliskiler hakkinda pek bir sey bilmeyen genc kizlar bu kafa yapisinda oluyor genelde, o benim pesimden kossun, ben cinsellik icin ne ugrasicam o yalvarmali kafasinda oluyorlar. Halbuki, bu sekilde davranildiginda o iliski omur boyu cekilmiyor, cok yorucu bir durum. Ve de bu kafa yapisini 30 yasindan sonra artik asmis olmaliydiniz. Kocaniz zamaninda cok pesinizden kosmus, o yuzden onun ilginizi hak etmedigini dusunuyorsunuz icten ice. Ama evlenince bir sure sonra ask bitiyor, dolayisiyla o durumun surekli olmasi mumkun degil, her sey karsilikli.