Evet artık istemiyorum sanırım.seviyorum iyi bir baba sadece.nasil tekrar seçebilirsiniz isteyebilirim.hatta yaşlı bile geliyor banaBence sizde istek ve arzu yok eşinize karşı olsa evin içinde böyle dolaşsanız bile yatarken bi yolunu bulup baştan çıkarırsınız gözümü kapalı sizce eşinizin hiç sanmam soğukluğu bundan olmasin zaten beni istemeyen bi eşim var deyip gözü kaymasın dışarı içinizi bi yoklasaniza ben eşimi seviyormuyum diye
ŞikayetçiyimIkinizde durumdan şikayetçi değilseniz problem yok. Herkes istediği gibi yaşar evliliğini, "ay bizde niye cinsellik yok" diye sevisilmez.
Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Çok tatlısınızŞikayetçiyim
Bunu eşinize söylemelisiniz.O beni sevsin istiyorum.hep çocukları seviyor.gormuyor duymuyor beni.bende mutsuz mutsuz takılıyorum.
Çocukları düşünür ayrılmaz o.bana çektirir.yada kendince beni çeker çocuklar için.Bir de konu sahibi arkadaş, eşine karşı sevgin isteğin bitmiş gibi hissediyorum... Zaten yazmışsın da yukarıda yaşlı geliyor bana diye... Eşin yaşlı değil bence, en verimli zamanında.. Bu kafayla gidersen senden ayrılıp başka bir kadınla evlenecektir.. Bilgine sunulur..
Bunu hangi sitede buldunuz? BA-YIL-DIMMCidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.
Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
Arkadaşlar lütfen forumu sarhoşken kullamayınız. Bir ayılın kahve falan için sonra yazın. Yoksa kafanız güzelken yazarsanız sonuç bu şekil a daki gibi oluyor :/Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Bunu hangi sitede buldunuz? BA-YIL-DIMM
Çok afedersin eşle beraber olmak ayıp değilde senin için iç çamaşırı seçmek mi ayıpEşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Çocukları düşünür ayrılmaz o.bana çektirir.yada kendince beni çeker çocuklar için.
Haklısınız düşünmeden yazdım.40 yaş gencmi sizce.sakallari ve saçları beyaz ama o beni çok sevdi istedi evlenirken.ben onun beni sevmesini sevdim.simdi sevmiyor.bende onu sevemiyorum o sevmediği için.Arkadaşlar lütfen forumu sarhoşken kullamayınız. Bir ayılın kahve falan için sonra yazın. Yoksa kafanız güzelken yazarsanız sonuç bu şekil a daki gibi oluyor :/
Zira "evdeki böyleyse kimbilir dışarıdakiler nasıldır diye düşünür" şeklinde bir mentalite uydurup kocasına gerçek bir kadın gibi davranmamak ayık bir kafanın ürünü olamaz.
Gencecik adama yaşlı demesi başlı başına bir hezeyan zaten.
Çok güzelmişşşş
Kendi evinizde, seviştiğiniz adamdan mı utanıyorsunuz?Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?