• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Bence sizde istek ve arzu yok eşinize karşı olsa evin içinde böyle dolaşsanız bile yatarken bi yolunu bulup baştan çıkarırsınız gözümü kapalı sizce eşinizin hiç sanmam soğukluğu bundan olmasin zaten beni istemeyen bi eşim var deyip gözü kaymasın dışarı içinizi bi yoklasaniza ben eşimi seviyormuyum diye
Evet artık istemiyorum sanırım.seviyorum iyi bir baba sadece.nasil tekrar seçebilirsiniz isteyebilirim.hatta yaşlı bile geliyor bana

Ikinizde durumdan şikayetçi değilseniz problem yok. Herkes istediği gibi yaşar evliliğini, "ay bizde niye cinsellik yok" diye sevisilmez.

40 yaşında adamın nesi yaşlı geliyor ki gencecik adam işte. 60 olsa anlarım ama bu yaşlarda cinsel soğukluk girmemesi gerek bence.
size öneri sunuluyor ama üşengeç gibisiniz bahane üretiyorsunuz. eşinizle yaklaşmak istiyorsanız o da siz de kendinize dikkat etmelisiniz bakım yapmalısınız.

Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali

Takmissiniz disardakileri dusunur diye sizin internetten filan haberiniz yok desem forum kullanıyorsunuz. Eşinizin mi dünyadan haberi yok? Tv, internette binbir çeşit şey var. Şimdiki el kadar çocukların bile herseyden haberi var masallah siz 40 yaşında kocanizin hayatinda hiçbişey görmediğini, bilmediğini mi sanıyorsunuz gercekten?

Hiç mi alışveriş merkezine gitmedin esinle? İç çamaşır mağazalarıyla dolu etraf çarşaf çarşaf reklamlar oluyor, millet deli gibi alışveriş yapiyor. Eşin herkesin uzun elbise altına pijamayla oturduğunu düşünmüyor zaten bence. :) Dışarda bile sırtlarında etekler giyilir yaz boyu adam görmüyor mu?

Ayrıca sen pijama giydiginde disardakiler ne giyiyor diye düşünen adam sapıktir zaten.
Asıl evde karisindan gormemiş adamın dikkatini ceker böyle şeyler.

O beni sevsin istiyorum.hep çocukları seviyor.gormuyor duymuyor beni.bende mutsuz mutsuz takılıyorum.

evet yaş farkınız çok fazla yani bana göre kimi olgundan hoslanir ama 9 yas cok benden en fazla bes yas buyuk yada 5 yas kucuk olabilirdi neyse konu bu değil zamanla deforme oluyor zaten ilişkiler alışkanlık oluyor ama hayati zehir etmenin alemi yok kendinize bi çeki düzen verin bakalım belki adamın içinde ki cevher dışına çıkar sunuda unutmayın size cazip gelmeyen bi başkasına cazip gelebilir sonra vah tuh etmeyin

Bir de konu sahibi arkadaş, eşine karşı sevgin isteğin bitmiş gibi hissediyorum... Zaten yazmışsın da yukarıda yaşlı geliyor bana diye... Eşin yaşlı değil bence, en verimli zamanında.. Bu kafayla gidersen senden ayrılıp başka bir kadınla evlenecektir.. Bilgine sunulur..

Bir de konu sahibi arkadaş, eşine karşı sevgin isteğin bitmiş gibi hissediyorum... Zaten yazmışsın da yukarıda yaşlı geliyor bana diye... Eşin yaşlı değil bence, en verimli zamanında.. Bu kafayla gidersen senden ayrılıp başka bir kadınla evlenecektir.. Bilgine sunulur..
Çocukları düşünür ayrılmaz o.bana çektirir.yada kendince beni çeker çocuklar için.

Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.

Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
Bunu hangi sitede buldunuz? BA-YIL-DIMM

Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Arkadaşlar lütfen forumu sarhoşken kullamayınız. Bir ayılın kahve falan için sonra yazın. Yoksa kafanız güzelken yazarsanız sonuç bu şekil a daki gibi oluyor :/
Zira "evdeki böyleyse kimbilir dışarıdakiler nasıldır diye düşünür" şeklinde bir mentalite uydurup kocasına gerçek bir kadın gibi davranmamak ayık bir kafanın ürünü olamaz.
Gencecik adama yaşlı demesi başlı başına bir hezeyan zaten.

Çok afedersin eşle beraber olmak ayıp değilde senin için iç çamaşırı seçmek mi ayıp 😑

Çocukları düşünür ayrılmaz o.bana çektirir.yada kendince beni çeker çocuklar için.
Arkadaşlar lütfen forumu sarhoşken kullamayınız. Bir ayılın kahve falan için sonra yazın. Yoksa kafanız güzelken yazarsanız sonuç bu şekil a daki gibi oluyor :/
Zira "evdeki böyleyse kimbilir dışarıdakiler nasıldır diye düşünür" şeklinde bir mentalite uydurup kocasına gerçek bir kadın gibi davranmamak ayık bir kafanın ürünü olamaz.
Gencecik adama yaşlı demesi başlı başına bir hezeyan zaten.
Haklısınız düşünmeden yazdım.40 yaş gencmi sizce.sakallari ve saçları beyaz ama o beni çok sevdi istedi evlenirken.ben onun beni sevmesini sevdim.simdi sevmiyor.bende onu sevemiyorum o sevmediği için.

yaşlı değilde yaş farkları epey var zaten soğumuş kadın gençte olsa eşi ona içi geçmiş gelecek. diğer mevzuda eşimle seçmeyeceğim de kimle seçeceğim demesi lazımdı ama nasıl despot yetiştirildiyse arkadaş garip geliyor herşey

Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
Kendi evinizde, seviştiğiniz adamdan mı utanıyorsunuz?
Kusura bakmayın da çok dar kafalısınız.
Eşiniz dışarda, internette her tür kadın görüyor zaten. Onların gözü hep açık merak etmeyin.
O yüzden evde haminne modundan çıkıp eşinizin gelmesine yakın askılı, şort tarzı şeyler giyin. Ve beraber uyuyun mutlaka.

Back