- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Onu da ben dedim ve o kadar benceNe
Yazdığım sadece size degil hatta sizin yazdiginizi bile bilmiyorum kirdiysam kusura bakmayin. cenaze evi diyen var o kadar da degil yani :))
Kazağımı değiştirdim.kirmizi yaptım.Onu da ben dedim ve o kadar benceBen de genelde tepeden tırnağa siyah giyinirim ama bu kombin çok ruhsuz ve mutsuz görünüyor.
Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.
Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
İlla askılı şort giymek değil aslında mesele siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle giyinmeye devam edin, neticede verilen öneriler size uymuyor anladığım kadarıyla.Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
Ben yatakta bile gitmedim böyle şeyler.2 çocuk yaptık ama bilmem giymedim iste.hem adamın gözü acilmasin.evdeji bunları giyiyordu disardakiler kimbilir...vs. bir yorum bu sadece.yanlis anlamasın kimse.Evin içinde pijamayla dolaşma deyince benim aklıma bu pijama gelmiyor. Bunu anca yatakta giyeriz...
Gerçekten mi o zaman tum mesajim.sizeymisOnu da ben dedim ve o kadar benceBen de genelde tepeden tırnağa siyah giyinirim ama bu kombin çok ruhsuz ve mutsuz görünüyor.
Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.
Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
Bence işe eteğin altındaki pijamayi cikartmakla başla. Alta şöyle güzel bir tanga giy
Evin içinde pijamayla dolaşma deyince benim aklıma bu pijama gelmiyor. Bunu anca yatakta giyeriz...
Bütün yazılarınızı okudum ve "helal be" dedim. Maşallah sabrinizda takdir edilecek şekilde.Okuduğunuz kitaplarda noksanlık var bana göre.
Çünkü bir bebeğe ancak ve ancak en erken 6 aylık uyku eğitimi verebilirsiniz, çünkü o zaman artık bebekliğe geçiş yapar.
Ayrıca benim çocuklarım da diş çıkardı, ilk dişle köpek dişi farkını yaşayarak göreceksiniz.
Ya moralinizi bozmamak adına yazmak istemiyorum ama 4 aylık bir bebeğe bir şey öğretemezsiniz, o bebekliğin gerekliğinden ve ayına göre uyumlu olarak öğrenerek gider.
Bunu söylemeye çalışıyorum, dolayısıyla şuan öyle uyumak hoşuna gidiyor deseniz anlarım ama yok alıştırdım, yok eğitim böyle rutin oluşturdum derseniz, ancak sinsice gülerim buna.
O sebeple siz kimseye bahsetmeyin, böyle devam etmesi için çaba elbette harcayın ama bunu bir başarıymış gibi anlatmanız komik oluyor.
Bu havada tangaŞşştttt ne yaptın sen
Konu sahibinin kalbine indireceksin valla...
Bu tarz şeyler yaz ayları için güzel ama yine yatarken giyinmelik bence. Pijama yatarken giyilir. Bu tip bişeyle bütün gün dolaşıp sonra yatağa giremem ben mesela. Bir kere hijyenik değil bence. Ev kıyafeti ve yatak kıyafeti ayrı olmalı. O tarz bu tarz çok önemli değil.
Ama gerçekten güzel olmaz mi. Oturur kalkarken eteğin açılıp firikik verdigini bi düşünseneŞşştttt ne yaptın sen
Konu sahibinin kalbine indireceksin valla...
Evin içinde pijamayla dolaşma deyince benim aklıma bu pijama gelmiyor. Bunu anca yatakta giyeriz...
Ama gerçekten güzel olmaz mi. Oturur kalkarken eteğin açılıp firikik verdigini bi düşünsene
Çok güzel fikir bence
Ne bileyim ben hamileyim bana ateş bastığı için hava çok sıcak geliyor. Hem bu hafta yağış var ondan sonra bahar geliyor allah'ın izniyle havalar sıcacık olacak.Bu havada tanga
Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
Sanırım içimden gelmiyor kızlar.cok yoruluyorum.ve deşarj olamıyorum.
Onu yazdım zaten sadece yatmak için almıyorum ben, evde giymek için de alıyorum. Bir sürü pijamam var aynı şeyleri giymiyorum gece gündüz. Bence tayttan çok daha güzel duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?