- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
Ben evde giyiyorum çirkin görünmüyor bence evde giymek için. :)
2 kız olunca evde olmuyor, anlıyorlar benim kız 7 yaşında ben senin babam için süslendiğini biliyorum diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde giyiyorum çirkin görünmüyor bence evde giymek için. :)
Hay sen çok yaşa.... yemin ederim harika tespit. Sesli güldüm. Gerçekten konu sahibi kızma lütfen ama arkadaş doğru söylüyor.Yalnız konu sahibinin eteğinin açılması için amuda kalkması lazım
Aynen dediğiniz gibi benim içim geçmiş.bu nasıl düzelecek bilmiyorum.hic akraba estetik dost yok çocuklarla gidebileceğiniz.yada benim gorusebilecegim.
Ben yatakta bile gitmedim böyle şeyler.2 çocuk yaptık ama bilmem giymedim iste.hem adamın gözü acilmasin.evdeji bunları giyiyordu disardakiler kimbilir...vs. bir yorum bu sadece.yanlis anlamasın kimse.
Taytla kulvarları farklı bi kere. Bunu kışın giysem zaturre olurum ben, taytı da yazın giysem pişik olurum.
Kışın bir tayt bir hoodie, yazın bir şort bir atlet uygun ev kıyafetidir bana göre. Ama pijama ı ıh. Yazın bile yatakta gşyilir bu. Açıklığı ya da kısalığı değil mesele ki daha kısa şortları sokakta giyiniyorum ben. Tarz olarak ev kıyafeti olmaya uygun değil bence.
Bir önceki mesajda dedim benim için ideal ev kıyafeti sokağa çıkabilecek olduğumdur. Bununla sokağa çıkılmaz.
2 kız olunca evde olmuyor, anlıyorlar benim kız 7 yaşında ben senin babam için süslendiğini biliyorum diyor
Canım bunlar bahane olmamalı. Benimde burda hiç kimsem yok. Ama giydiğim kıyafetten yada eşimle olan özel durumumdan sorumlu tutacagim en son durum gurbetlik olur herhalde. Gerçi benim çocuk henüz birtane o yüzden bu kadar rahat konusabiluyorum. Ikinci olunca ne olacak hiç bir fikrim yok. Ama yine de ne olursa olsun böyle şeylerin içten gelen birşey olduğunu düşünüyorum.Aynen dediğiniz gibi benim içim geçmiş.bu nasıl düzelecek bilmiyorum.hic akraba estetik dost yok çocuklarla gidebileceğiniz.yada benim gorusebilecegim.
Konu resmen sapmış, konunun temeli çoluk çocuk olmadığı için şaşırmış olabilir miyim aceba cinsel soğukluğu nasıl gideririm diye soruyorya hani konu sahibicunku konu cocuklardan ve yuklenen sorumluluklardan dolayi eslerin arasina cinsel anlamda sogukluk girmesiyle alakali. Bu yuzden olabilir mi acaba =) uykusuz yorgun insanin onceligi sevismek olamiyor, bundan bahsediyoruz...
Benim ev için tarzı diye bişey yok kimsenin önüne çıkmiyorum sonuçta rahat ve göze hitap ediyorsa giyerim. Eşim de beğeniyor. Ben tayttan güzel buluyorum bunları.
Sokağa çıkarken evet uzerimi değiştirmek zorundayim ama ben disari cikarken tayt, esofman da giymem dolayisiyla onlari da giydigimde yine ustumu degistirirdim. Kapıma habersiz gelen olmaz zaten.
Tanga bir iç çamaşırı ya hani hava ile ne alakası var acaba ? Tanga ile evde gezmiyoruz herhalde değil mi ? Bence içiniz geçmiş cidden ruhunuzda bu tarz şeyler yok o yüzden size ne yazılsa boş netBu havada tanga
Konu resmen sapmış, konunun temeli çoluk çocuk olmadığı için şaşırmış olabilir miyim aceba cinsel soğukluğu nasıl gideririm diye soruyorya hani konu sahibi
Sizin anlattiginizin çocuklu versiyonu bizimki ölüyorum uykusuzluktaannnnYa çocuk istiyoruz Anne olmak da çok istiyorum ama biraz daha evliliğimize doyalım istiyorum her şey vaktinde güzel diye düşünüyorum. Benim eşimin annesi hasta benim ailem ile aram iyi değil bize onay vermemişler di evlenirken, eşim memur olduğu için farklı şehirdeyiz yanımızda akrabamız yok arkadaşlarımız yok kimsemiz yok yani bebek olduğunda bir destek alabileceğim kimse yok, eşim bazen gecede çalışıyor tek başıma kalacağım bebekle. Bilmiyorum ne olacak
Kız dışarı çıkarken ne giyorsun ki? Kalem etek topuklu falan mı?
Ben taytla da çıkarım, şortla da çıkarım valla. Özel bir yere gitmiyorsam bir sahile inmek ya da alışverişe gitmek için kot pantolon giyip saç baş makyaj yapmam mesela. Çekerim taytı sneaker'ı saçımı şöyle bir tepede toplar sırt çantamı alır çıkarım.
Tayti disarda giymeyi sevmiyorum ben oyuzden kot pantolon giyerim saç baş yapmasam da. Yazın ben de şort, spor elbiseler giyerim ama evde giydiğimle dışarda giydiklerim farklı yine.
Kot tam bir işkence aleti bence ya. Dolaşımı engelliyor
Herkes öyle değil . Cinsel anlamda detay vermeyeceğim ama evde asla pijamayla dolaşmam . Hem de asla . Eşim için değil kendim için .Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
:) sakin bir bebeğiniz varmış ve kendinizi de yoracak yıpratacak yöntemlere başvurmanıza gerek kalmamış ve bu tamamen sizin şansınızdan.ayakta sallayan anneler bile bile sürünmek istedikleri için mi sallıyor sanıyorsunuz? Her bebeğin ihtiyaçları,yapısı farklı.bazılarına hiçbir yöntem kesmiyor.kimisinin alerjik yapısı huzursuzluk veriyor,kimisinin gaz problemi vs..uzar gider..ama siz kitapta okuduğunuzu uyguladığınız ve bebeğiniz de buna uyum sağladığı için herkeste bunun böyle olacağını düşünmeniz ayrıca birtakım talihsizlikler nedeniyle bunu uygulanamayan annelere beceriksiz imasında bulunmanız oldukça yanlış.tabiki bahsettiğiniz yaş grubu çok büyük,dışardan bakınca bişeylerin yanlış olduğu belli ama altta yatan neden ne ona da bakmak lazım yargılamadan önce.bebekler robot değil herzaman kullanma klavuzu ile büyütemezsiniz maalesef sevgiler saygılar benden :)Kesinlikle bu konuya katiliyorum. Ayakta sallamaya alistirmadim. 4 aylik su an bebegim. Besigine koyarim poposuna pat pat yaparim ee ee pis pis derim, ya da babasi sirtini sivazlayarak pispisler hemen uyuyor zaten. Insallah bu duzeni de birakmaya niyetimiz yok. Inanilmaz rahatiz. En azindan uyku saati gelince eziyete donmuyor biseyler. Sallamak cok yoruyor insani. Ve birakilmiyor. Komsum 2.sinifa giden kizini hala dizinde sallayarak uyutuyor. Birisi 5 yasindakini hala park besikte salliyor. Sallanmak aliskanlik. Bir sure sonra cocuk sallanmadan uyumuyor. Anneye eziyet gercekten
Valla haklısınız gerçi niye şaşırıyorsam :)Burda konular her yöne sapabilir şekerim. Dün düzgün erkek konusu bakire ve bakire olmayan savaşına dönüverdi.