Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki ya
Bende tesettürlüyüm ama evde kapalı olmamızı gerektirecek bir durum yok.
Mesele sadece tayt falan değil,ben taytı ara sıra giyerim rahat edemediğim için ama mesela internet alışveriş sitelerinden çok uyguna ev için rengarenk elbiseler,etekler alın.Ben evde şortta giyiyorum,askılıda bazen hayattan bezdiğim günler oluyor o zaman da pijama giyiyorum ruh halime bağlı :) Evde saçlarımı boyuyorum mesela bu önce bana sonra eşime mutluluk veriyor.
Siz açık rahat edemem derseniz en azından evde koyu renk giymeyin,size ve karşınızdaki insana enerji verecek renkler tercih edin,böyle uzun ama şifon etekler var yarı astarlı yada midi boy,yırtmaçlı elbiseler.
Hiç yapamam derseniz bol paça ince kumaş pantolonlar var üzerine uygun bir tişört tamamdır.Bunlar çok büyük değişim değil aslında ama her haliyle yataktan çıktığımız pijamadan iyidir bence :)
Ne güzel fiziğiniz yerinde,sanırım maddi sıkıntınızda yokmuş.Ben şu an hem kilo vermeye çalışıyorum hem de maddi sıkıntılarımız var biraz ama para biriktirip alıyorum elbisede,iç çamaşırıda.
Anne olmak çok güzel bir duygu ama biz kendimiz içinde pek çok güzelliği hak eden kadınlarız,hayatı fedakarlıktan ibaret görmemek lazım acizane tavsiyem..
Karşınızdaki insan eşiniz,diğer yarınız.Adım atmaktan ve onun için emek vermekten çekinmeyin.Niye ben demeyin ilk adımı siz atın,o sizi gözünde 'klasik yorgun anne' kodlamasından çıkarıp 'benim güzel karım' heyecanına kapılsın,sonra siz istemeseniz o ister.
Yatakları da birleştirin bence karyola yan tarafınızda zaten,koyun bebeği gece uyandıkça alın,zorlanırsanız aranızda yatsın ama muhakkak eşinizde aynı yatakta olsun.Karı koca hayatını keserseniz cinsellik olmaz,bu da zaten eşler arasında muhabbeti epey etkiliyor.
Allah kolaylık versin :)