Cenaze mi kalkıyor bu ne? Hiç hoş durmuyor. Evde de başınızı neden açmadığınız anlamadım, açın biraz saçlarınız başınız hava alsın. Eşiniz için söylemiyorum, kendiniz için biraz özen gösterin. Yaşlı duruyorsunuz.Eki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Abooo o eteğin altında pijama da mı var???Ben rahatım etekle altında da pijama var zatenhiç evde şort askılı giymedim.yakistiramiyorum kendime garip geliyor.kendimi iyi hissetmiyorum öyle şeylerle neden bilmem.aslinda gördüğünüz gibi resimde zayifimda.aliskanlik heralde benimkisi
Amanın bu ve bunun gibi şeyler çok guzel.benim kasteddigim normal penye kalpli uzun pijamA.bunlardan hiç yok bende.Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.
Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3
alışkanlıklarınızı kırın yavaş yavaş başlayınBen rahatım etekle altında da pijama var zatenhiç evde şort askılı giymedim.yakistiramiyorum kendime garip geliyor.kendimi iyi hissetmiyorum öyle şeylerle neden bilmem.aslinda gördüğünüz gibi resimde zayifimda.aliskanlik heralde benimkisi
evetTüm gün aynı kıyafetle mi oluyorsunuz gece yatana kadar
Çocukların yanında utanırım da valla alışkın değil onlarda.ilk evlendiğini Z zaman giyiyordum.iki küçük çocukla herşeyi onlara bağlamak gibi olcak ama gerçekten zor emzirmeyi uyuması yedirip icirmesi.kesin 2.dak.ya üzerinde lekeler olur :)
Amanın bu ve bunun gibi şeyler çok guzel.benim kasteddigim normal penye kalpli uzun pijamA.bunlardan hiç yok bende.
degil mi? Kahvaltiya, ogle yemegine, aksam yemegine farkli elbiseler giyiyordu.Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))
Cinsellik şekille bitmiyor
Bence işe eteğin altındaki pijamayi cikartmakla başla. Alta şöyle güzel bir tanga giyBen rahatım etekle altında da pijama var zatenhiç evde şort askılı giymedim.yakistiramiyorum kendime garip geliyor.kendimi iyi hissetmiyorum öyle şeylerle neden bilmem.aslinda gördüğünüz gibi resimde zayifimda.aliskanlik heralde benimkisi
bu arada bunu bitek eşiniz için değil kendiniz için de yapacaksınızalışkanlıklarınızı kırın yavaş yavaş başlayın
zayıf hoş bir hanımsınız belli
uzun taytınız illaki vardır bugün onu giyin üzerine de bir sweetsort tamamdır :)
hadi bakalım görelim sizi
Eki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Ayol havalansın yahuu
İşte burada bir problem var . Sabah kalktığınız çocukla ilgilendiniz temizlik yaptınız yemek yaptınız . Üzerinize yemek vs koku siniyor işleri bitirince üzerinizi değişip başka birşey giyinseniz kendinize baksanız mesela nasıl olur
Buna abooo vaaaaa diyenler var. ben de garibim demekki :))) ya da onlar.. bana bu kiyafet gayet normal gunduz kapi calar vs yani her daim askili sort firdevs yoreoglu gibi de dolasilmaz ki.Eki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki ya
Fark ettiyseniz o tepkiyi eteğin altındaki pijamaya vermişimBuna abooo vaaaaa diyenler var. ben de garibim demekki :))) ya da onlar.. bana bu kiyafet gayet normal gunduz kapi calar vs yani her daim askili sort firdevs yoreoglu gibi de dolasilmaz ki.
Yazdığım sadece size degil hatta sizin yazdiginizi bile bilmiyorum kirdiysam kusura bakmayin. cenaze evi diyen var o kadar da degil yani :))Fark ettiyseniz o tepkiyi eteğin altındaki pijamaya vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?