Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Abooo o eteğin altında pijama da mı var???

Amanın bu ve bunun gibi şeyler çok guzel.benim kasteddigim normal penye kalpli uzun pijamA.bunlardan hiç yok bende.

alışkanlıklarınızı kırın yavaş yavaş başlayın
zayıf hoş bir hanımsınız belli
uzun taytınız illaki vardır bugün onu giyin üzerine de bir sweetsort tamamdır :)
hadi bakalım görelim sizi

Biz üç çocukla bu durumda değiliz Üstelik bizim çok nazlı Prematüre ikiz bebeklerimiz var. 2 senedir izindeyim.

Sanki içinizden gelmiyor sizin haliniz yok gibi. Çok mu eve tıkılıp kaldınız? Çıkıp dolaşın arkadaşlarınizla takılan belki havanız değişir.

Ben kıyafetle giderileceğini sanmıyorum sizin soğukluğun uzun ama gerçekten çok güzel penye elbiseler oluyor, rahatlık seviyorsanız salaş pantolonlar. Hem rahat hem de şık duruyor..

Ayrı yatmayın Bir de kesinlikle..ne bileyim azcik cilve naz pozla.. halledebilirsiniz belki. Olmadı ciddi ciddi konuşun.. belki eşinizin başka bir stres kaynağı vardırbelki eşinizin başka bir stres kaynağı vardır

Amanın bu ve bunun gibi şeyler çok guzel.benim kasteddigim normal penye kalpli uzun pijamA.bunlardan hiç yok bende.

Bunlardan giyin rahat edemezseniz birazcık daha uzun sortlulara bakabilirsin. Pijama temiz yeni ve modeli güzel olduktan sonra gayet giyilir.

Bence işe eteğin altındaki pijamayi cikartmakla başla. Alta şöyle güzel bir tanga giy

bu arada bunu bitek eşiniz için değil kendiniz için de yapacaksınız
utanıp sıkılmayın sonuçta bildiğiniz adam

Rahatsızlığınız varmış, başınızı açamıyormuşsunuz. Bu şekilde sürekli kapalı kalıp hava almaması da sağlıklı değil. Hiç mi açmıyorsunuz ?

Her şeyi geçtim, illa başınızı örtecekseniz de böyle yapmayın. Şu tarz modellerle hafif bir ruj sürseniz bile havanız değişir.

"İsteyen adam her türlü ister" deniyor ama çok saçma. İhtiyaç için istemek ayrı, gerçekten beğenerek, arzulayarak istemek ayrı.
Ama bunu sadece cinsel yaşam için değil kendiniz için yapın. Evde sürekli bu tarz kıyafetlerle ya da diz yapmış pijamalarla dolaşmak var olan enerjinizi de götürür.

İşte burada bir problem var . Sabah kalktığınız çocukla ilgilendiniz temizlik yaptınız yemek yaptınız . Üzerinize yemek vs koku siniyor işleri bitirince üzerinizi değişip başka birşey giyinseniz kendinize baksanız mesela nasıl olur

Bende tesettürlüyüm ama evde kapalı olmamızı gerektirecek bir durum yok.
Mesele sadece tayt falan değil,ben taytı ara sıra giyerim rahat edemediğim için ama mesela internet alışveriş sitelerinden çok uyguna ev için rengarenk elbiseler,etekler alın.Ben evde şortta giyiyorum,askılıda bazen hayattan bezdiğim günler oluyor o zaman da pijama giyiyorum ruh halime bağlı :) Evde saçlarımı boyuyorum mesela bu önce bana sonra eşime mutluluk veriyor.

Siz açık rahat edemem derseniz en azından evde koyu renk giymeyin,size ve karşınızdaki insana enerji verecek renkler tercih edin,böyle uzun ama şifon etekler var yarı astarlı yada midi boy,yırtmaçlı elbiseler.
Hiç yapamam derseniz bol paça ince kumaş pantolonlar var üzerine uygun bir tişört tamamdır.Bunlar çok büyük değişim değil aslında ama her haliyle yataktan çıktığımız pijamadan iyidir bence :)
Ne güzel fiziğiniz yerinde,sanırım maddi sıkıntınızda yokmuş.Ben şu an hem kilo vermeye çalışıyorum hem de maddi sıkıntılarımız var biraz ama para biriktirip alıyorum elbisede,iç çamaşırıda.
Anne olmak çok güzel bir duygu ama biz kendimiz içinde pek çok güzelliği hak eden kadınlarız,hayatı fedakarlıktan ibaret görmemek lazım acizane tavsiyem..
Karşınızdaki insan eşiniz,diğer yarınız.Adım atmaktan ve onun için emek vermekten çekinmeyin.Niye ben demeyin ilk adımı siz atın,o sizi gözünde 'klasik yorgun anne' kodlamasından çıkarıp 'benim güzel karım' heyecanına kapılsın,sonra siz istemeseniz o ister.
Yatakları da birleştirin bence karyola yan tarafınızda zaten,koyun bebeği gece uyandıkça alın,zorlanırsanız aranızda yatsın ama muhakkak eşinizde aynı yatakta olsun.Karı koca hayatını keserseniz cinsellik olmaz,bu da zaten eşler arasında muhabbeti epey etkiliyor.

Allah kolaylık versin :)

Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…