Bu eklediğim görsel gibi diyorum. Bunu bulabildim şu an. Bunlardan penye kumaştan basic çeşit çeşit renklerde oluyor. Daha ince askılısı kısa kollusu vs. her çeşidi var. Evin içinde böyle giyebilirsin sadece eşin görecek zaten. Kotonda vs çok uyguna oluyor.Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki y
Ben hiç gitmedim böyle şeyler.sanirim şimdide gibi.hem tarzım değil hem fazla açık ev için.rahat edemem.Bu eklediğim görsel gibi diyorum. Bunu bulabildim şu an. Bunlardan penye kumaştan basic çeşit çeşit renklerde oluyor. Daha ince askılısı kısa kollusu vs. her çeşidi var. Evin içinde böyle giyebilirsin sadece eşin görecek zaten. Kotonda vs çok uyguna oluyor.
Eki Görüntüle 2250914 Eki Görüntüle 2250914 Eki Görüntüle 2250914
Ben hiç giymedim böyle şeyler.sanirim şimdide giyemem.hem tarzım değil hem fazla açık ev için.rahat edemem.
Yaz da geliyor gayet rahat amaBen hiç gitmedim böyle şeyler.sanirim şimdide gibi.hem tarzım değil hem fazla açık ev için.rahat edemem.
Evde açık giyilmez de nerede giyilir ki?Ben hiç gitmedim böyle şeyler.sanirim şimdide gibi.hem tarzım değil hem fazla açık ev için.rahat edemem.
Eşofman altı nekadar dağınık pasaklı oluyosa oda okadar bihter oluyo.Saçını düzgün toplayıp gözüne bir kalem sürmek pijama değil de bi tayt yada bir elbise giyinince Bihter ziyagil mi olunmuş olunuyor ?
Ben ruj rimel kullanıyorum gayet değiyor bu kadar insan söylüyor işteEşofman altı nekadar dağınık pasaklı oluyosa oda okadar bihter oluyo.
Umarım değiyodur arkadaşların verdiği emeğe. Rujla rimelle sex çağrışımı olacağını sanmam
Ayrıca eşortman altı var altı var hepsi aynı değil . Millet konu sahibine Sexsi gez şöyle böyle demiyor biraz daha düzgün giyin diyor zor değil . Herşeye bahane uyduruyor fark ediyorsanızEşofman altı nekadar dağınık pasaklı oluyosa oda okadar bihter oluyo.
Umarım değiyodur arkadaşların verdiği emeğe. Rujla rimelle sex çağrışımı olacağını sanmam
Kuzum altina bir tayt giy etekle nasıl rahat ediyorsun bende kapalıyım ama etek giyemiyorum ya tunik ve kot pantolon yada kumaş pantolon...Eki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Tüm gün aynı kıyafetle mi oluyorsunuz gece yatana kadarEki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Ev ortamında bence dışarıdaki gibi olmanız gerekmiyor. Kapalı değilim fakat birçok kapalı arkadaşım var ev de biz varken bile şortlar VS giyiyor şıkır şıkır efenim:)Eki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
evin içinde neden böylesiniz anlamadımEki Görüntüle 2250924 şuan böyleyim mesela
Pijama giyince paspal tayt tsort giyince suslu mu oluyoruz hanimlar ben meseleyi anlamadim :)
Pijamayla taytin nasil bir farki var mesela?
Biri biraz daha dar diye mi yani
Kadin basma donla geziyorum dememis pijamayla geziyorum demis
+Aaa olmaz canim ben suslu puslu karşilarim assslaa pijamayla dolaşmam
+E ne giyiyorsun?
+Tayt
Ben rahatım etekle altında da pijama var zatenevin içinde neden böylesiniz anlamadım
bende kapalıyım ama evin içinde gayet rahat giyinirim :)
içiniz geçmiş sanki biraz kusura bakmayın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?