Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Bu eklediğim görsel gibi diyorum. Bunu bulabildim şu an. Bunlardan penye kumaştan basic çeşit çeşit renklerde oluyor. Daha ince askılısı kısa kollusu vs. her çeşidi var. Evin içinde böyle giyebilirsin sadece eşin görecek zaten. Kotonda vs çok uyguna oluyor.

Ben hiç gitmedim böyle şeyler.sanirim şimdide gibi.hem tarzım değil hem fazla açık ev için.rahat edemem.

Çocukların yanında utanırım da valla alışkın değil onlarda.ilk evlendiğini Z zaman giyiyordum.iki küçük çocukla herşeyi onlara bağlamak gibi olcak ama gerçekten zor emzirmeyi uyuması yedirip icirmesi.kesin 2.dak.ya üzerinde lekeler olur :)

Saçını düzgün toplayıp gözüne bir kalem sürmek pijama değil de bi tayt yada bir elbise giyinince Bihter ziyagil mi olunmuş olunuyor ?
Eşofman altı nekadar dağınık pasaklı oluyosa oda okadar bihter oluyo.
Umarım değiyodur arkadaşların verdiği emeğe. Rujla rimelle sex çağrışımı olacağını sanmam

Umarım değiyodur arkadaşların verdiği emeğe. Rujla rimelle sex çağrışımı olacağını sanmam
Ben ruj rimel kullanıyorum gayet değiyor bu kadar insan söylüyor işte

Ayrıca eşortman altı var altı var hepsi aynı değil . Millet konu sahibine Sexsi gez şöyle böyle demiyor biraz daha düzgün giyin diyor zor değil . Herşeye bahane uyduruyor fark ediyorsanız

Tüm yorumlara göz attım.
Siz içinde bulunduğunuz durumdan rahatsız olmakla birlikte kurtulmak için yeterli motivasyona sahip değilsiniz.
Adeta içiniz geçmiş.
Keşke pijamaya bu kadar aşkla bağlanacağınıza odağınızı azıcık kendinize vakit ayırmaya yöneltseniz,
belki bu sayede,sorunlarınızı çözmeniz mümkün olabilir.
Bir yarım saat de mi boş vakit bulamıyorsunuz kendinize ayıracak,düşünecek,okuyacak,
kocanızla kahve içip sohbet edecek?
'Pijama-ev işi-çocuk bakımı' üçgeninde,
yok olup gitmek üzeresiniz benden söylemesi.
Bir kendinize gelin,rica ediyorum.
En güzel yıllarınız,gençliğiniz böyle mi geçsin istiyorsunuz?

Kuzum altina bir tayt giy etekle nasıl rahat ediyorsun bende kapalıyım ama etek giyemiyorum ya tunik ve kot pantolon yada kumaş pantolon...
Basımı evde kapatmam ben saçların da sürekli kapalı havasız kalır canım bir tayt birde tülbenti çıkart işte bu kadar basit.

Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.

Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-27-12-07-53-1.png
    156,7 KB · Görüntüleme: 93
Aynı yaştayiz. Bende kapaliyim. Ama hayatta böyle birşey giydigimi hatırlamam. Mümkünse de giyilmesin zaten. Arkadaşım bu ne. Senin için mi geçti ruhun mu çekildi. Gencecik kadınsın. Fizigin de güzel. Bunları giyecegine bi pantalon giy üstüne uzun bir hırka giy bundan bin kat iyi. Allah rızası için çıkar at şu ustundekileri. Gerçekten çok kötü

evin içinde neden böylesiniz anlamadım
bende kapalıyım ama evin içinde gayet rahat giyinirim :)
içiniz geçmiş sanki biraz kusura bakmayın da
Ben rahatım etekle altında da pijama var zaten hiç evde şort askılı giymedim.yakistiramiyorum kendime garip geliyor.kendimi iyi hissetmiyorum öyle şeylerle neden bilmem.aslinda gördüğünüz gibi resimde zayifimda.aliskanlik heralde benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…