Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Ben sadece sürekli eşinizin yaklaşmasına takıldım niye hep ondan bekliyorsunuz oda beklenti içerisine girmiş olabilir. Bazen burda da açılıyor konu ben başlatıyorum hep eşim istesin bşr kerede diyen kadınlar var aynı sekılde erkeklerde öyle düşünüyor olabilir.

Evet giyim kuşam illaki etkiler ama arada güçlü bir geçim olsa pijama falan hiç önemli değil insanın gözüne bile gelmez. Sizin sorununuz sadece pijama giymek bakımsız olmakla ilgili olamaz başka sorunlarda vardır bakımsız ilgisiz olmak da tetikliyordur

Böyle ip askılı veya kısa kollu penye elbiseler var vücuda oturan. Onlar hem spor, hem şık, hem seksi bence. Onlardan giyin evin içinde. Diz üstü, diz altı her çeşidi var. Hem kendinizi daha hoş hissedersiniz. Hem de eşinizin gözüne farklı görünürsünüz.

Çağımızın hastaligi sanırım.ben çok sıkıldım kibirli insanlardan.muhatap olmiycam.ne de olsa sizler sizin gibiler her zaman en iyisini bilirler.
siz de bi alemsiniz hem yardım istiyosunuz hem millete atarlanıyosunuz. Herkes kendince yardımcı olmuş, doğrudur yanlıştır işe yarar yaramaz... kim laf sokmuş ki bi anda atar gider yaptınız? Adem güneş virali mi yapıyorsunuz yoksa derdinize çare mi arıyorsunuz belli değil.

herkes pijamadan vurmuş sizi ama kesinlikle bununla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum.. Tabiki evde de kendimize biraz özen gösterelim ama bunun cinsellikle hiç alakası yok.. Ayrı yatmayın olayın kilit noktası bu, ayrı yatmayın.

İşte bu yüzden olmuyor. Pantolon kazak yerine tayt tişört swet te giyebilirsiniz onlarda rahat. Size öyle gelmiyor olması normal geldiğiniz sonuç ortada.

gururluyum bu konuda yada karakterin diyelim soğuk mizacliyim.istemiyorum bende ama onun da istemesinden rahatsız oluyorum.o bir el uzayda ben gidicem.
öyle gururla olmaz normalde istekli misinizdir?
insan sevdiğine bu konuda gurur yapmamalı
bugün yarın bir adım atın bakalım ne oluyor

Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))
Cinsellik şekille bitmiyor

Ben birkaç gün bedensel çekimimizin azaldığını düşünsem anında tepesine biner mıncırır öper severim. Buna izin vermek vermemek sizin elinizde. Çocuğum yok ama ben de 31 yaşımdayım. İşimin çok çok yoğun olduğu günlerde bile sadece eşim için değil kendim için düzgün giyinirim. Uyumsuz renkleri bile beraber giymem. Göz kalemim olmadan dolaşmam. Ben eşinin adım atmasını bekleyenleri anlamıyorum. Adam sana dokunmuyorsa sen dokun. Mıncır suratını, gel git öp. Bilemedim.

Sebep?
Eşinizi karşılarken niye rimel sürüyorsunuz?
Eşiniz evde sizin için ne yapıyor mesela?
Siz onu göreceksiniz diye sabah duş alıp saçlarını fönleyip, losyonlar sürüyor mu siz uyanmadan?

Sizin eşiniz yapmıyor mu bunları?
Sabahları görmüyorum iş günlerinde ama akşam eve gelir gelmez traşını olur, duşunu alır, deodorantını sıkar öyle gelir sofraya oturur. Evde pijamayla ya da atletle oturmaz, uygun ev kıyafetleri giyer. Yatarken pijama giyer.

Gerçekten karşılıklı güzel görünmek, temiz kokmak çok zor ya da ütopik bir şey mi?

Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))
Cinsellik şekille bitmiyor
Saçını düzgün toplayıp gözüne bir kalem sürmek pijama değil de bi tayt yada bir elbise giyinince Bihter ziyagil mi olunmuş olunuyor ?

Erkekten erkeğe değişecek bir durum bu pijama olayı. Kimi sever eşinin süslenmesini, kiminin umurunda olmaz. Sizin eşiniz ne sever ona göre davranın. Güzel giyinip hafif makyaj yapın, az bir parfüm sürün gidin yaklaşın yanına bakalım bişeyler değişiyormu?

Ben yaklaşmam giyer pijamamı otururum diyorsanız oda sizin bileceğiniz iş, hiç birşey değişmez...

En başta Adem Güneş.butun kitaplarinda der.

Adem güneş'in görüşleri pedagoji dünyasında çok eleştirilir. Tek bir yazarla kalmasaydınız keşke. İlk mesajınızda kesin adem güneş gelecek arkasından dedim.

Bence, benim görüşüme göre, okuduğum anladığım kadarıyla korkunç yanlış bir yöntemi var adem güneş denilen şahsın. Yabancı diliniz varmış, yabancı kaynakları daha çok okuyun. Uyku eğitimi nedir nasıl verilir? Güvenli bağlanma teknikleri nelerdir? Bunları daha iyi araştırın.

Buda mizaç meselesi sanirim
.

Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki ya

Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki y

Tesettürlü olup evde neler neler giyiyorlar bir bilseniz... Tesettürlü olmanız engel değil ki... Sizin aklınız fikriniz pijama da kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…