- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
siz de bi alemsiniz hem yardım istiyosunuz hem millete atarlanıyosunuz. Herkes kendince yardımcı olmuş, doğrudur yanlıştır işe yarar yaramaz... kim laf sokmuş ki bi anda atar gider yaptınız? Adem güneş virali mi yapıyorsunuz yoksa derdinize çare mi arıyorsunuz belli değil.Çağımızın hastaligi sanırım.ben çok sıkıldım kibirli insanlardan.muhatap olmiycam.ne de olsa sizler sizin gibiler her zaman en iyisini bilirler.
herkes pijamadan vurmuş sizi ama kesinlikle bununla alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum.. Tabiki evde de kendimize biraz özen gösterelim ama bunun cinsellikle hiç alakası yok.. Ayrı yatmayın olayın kilit noktası bu, ayrı yatmayın.Merhabalar evli iki çocuk annesiyim.31 yaşında eşim 40 yaşında.uzun zamandır cinsel soğukluk var birbirimize.ayri yerlerde yatıyoruz.cicuklar küçük.ben evde hep pijama başörtüsü takılıyorum.bundanmi bilmem ne o ne de ben yanasmiyoruz birbirimize.onun dışında iyi düzgün bir aileyiz.sakin bir adamdır.niye böyle olduk diye düşünüyorum.sonra eminim herkes bizim gibidir diyip vazgeciyorum...anlatabildim mi birazda olsa? Belki yardımcı olanınız olur bu duruma.kimseye söylenecek bir şey değil sonuçta...
İşte bu yüzden olmuyor. Pantolon kazak yerine tayt tişört swet te giyebilirsiniz onlarda rahat. Size öyle gelmiyor olması normal geldiğiniz sonuç ortada.Pantolon kazak giyinmekle çeki düzen verilmiş mi oluyor kendime.bana hiç öyle gelmiyor nedense.ztn eşim evdeyken de aynı yemek bulaşık topla.cocuklar fırsat vermiyorlar ki oturalım.konusalim.tum vaktimiz onlar.gurbetteyiz bu arada.akraba eş dost yok.bende de cilve vs.yok.
öyle gururla olmaz normalde istekli misinizdir?gururluyum bu konuda yada karakterin diyelim soğuk mizacliyim.istemiyorum bende ama onun da istemesinden rahatsız oluyorum.o bir el uzayda ben gidicem.
Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))O zaman anlatımınızı düzelteceksiniz.
Eşimi öyle karşıladığımı bilmem yerine, ben evde o şekilde gezmem, günlük rutinim budur.
Kendime saygımdan kaynaklı diye belirteceksiniz.
Eşimi saçımı taramadan, rimelsiz karşıladığımı bilmem derseniz, bunu kocanız için yaptığınızın algılanması normal, değil mi?
Sebep?
Eşinizi karşılarken niye rimel sürüyorsunuz?
Eşiniz evde sizin için ne yapıyor mesela?
Siz onu göreceksiniz diye sabah duş alıp saçlarını fönleyip, losyonlar sürüyor mu siz uyanmadan?
Saçını düzgün toplayıp gözüne bir kalem sürmek pijama değil de bi tayt yada bir elbise giyinince Bihter ziyagil mi olunmuş olunuyor ?Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))
Cinsellik şekille bitmiyor
En başta Adem Güneş.butun kitaplarinda der.
Buda mizaç meselesi sanirimBen birkaç gün bedensel çekimimizin azaldığını düşünsem anında tepesine biner mıncırır öper severim. Buna izin vermek vermemek sizin elinizde. Çocuğum yok ama ben de 31 yaşımdayım. İşimin çok çok yoğun olduğu günlerde bile sadece eşim için değil kendim için düzgün giyinirim. Uyumsuz renkleri bile beraber giymem. Göz kalemim olmadan dolaşmam. Ben eşinin adım atmasını bekleyenleri anlamıyorum. Adam sana dokunmuyorsa sen dokun. Mıncır suratını, gel git öp. Bilemedim.
Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki yaBöyle ip askılı veya kısa kollu penye elbiseler var vücuda oturan. Onlar hem spor, hem şık, hem seksi bence. Onlardan giyin evin içinde. Diz üstü, diz altı her çeşidi var. Hem kendinizi daha hoş hissedersiniz. Hem de eşinizin gözüne farklı görünürsünüz.
Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki yBöyle ip askılı veya kısa kollu penye elbiseler var vücuda oturan. Onlar hem spor, hem şık, hem seksi bence. Onlardan giyin evin içinde. Diz üstü, diz altı her çeşidi var. Hem kendinizi daha hoş hissedersiniz. Hem de eşinizin gözüne farklı görünürsünüz.
Tesetturluyum normalde.evde o şekilde nasıl gezebilirim.birde nereden alabilirim.pijama tarzı elbiseler mi diyorsunuz.yoksa namaz elbisesi gibi uzun kollu uzun fanila şeklinde.benim hiç yok elbisem.52 kiloyum sanırım giyinmeyi de bilmiyorum.hic birşeyi yakistiramiyorum kendime.cocuklara almaktan uzun zamandır kendime hiç birşey almadim.malum çok olsa da eskidilerde.of nediyim ki y
Tesettürlü olup evde neler neler giyiyorlar bir bilseniz... Tesettürlü olmanız engel değil ki... Sizin aklınız fikriniz pijama da kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?