• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızda cinsel soğukluk

Biri 4 diğeri 6 aylık kızım var evet beni gerçekten çok yoruyorlar ve biri emiyor. Bende gün içinde tayt tişört giymeyi tercih ederim. Gün sonunda eşimle başbaşa bir kahve yada Nescafe yapar bı çerez yada bisküvi eşliğinde muhabbet ederiz yada birbirimize zaman ayiririz.

Çocuklarımız var yada küçük diye bahane aramıyorum benimde kendime vakit ayırmaya hakkım var ve eşimden daha çok hakkım olduğunu düşünüyorum. Ev işi yemek ve çocuklar insanı gerçekten çok yoruyor birde çalışan insanlar var Allah yardım etsin.

Ne
Yazdığım sadece size degil hatta sizin yazdiginizi bile bilmiyorum kirdiysam kusura bakmayin. cenaze evi diyen var o kadar da degil yani :))
Onu da ben dedim ve o kadar bence :KK70: Ben de genelde tepeden tırnağa siyah giyinirim ama bu kombin çok ruhsuz ve mutsuz görünüyor.

Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.

Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3

Evin içinde pijamayla dolaşma deyince benim aklıma bu pijama gelmiyor. Bunu anca yatakta giyeriz...

Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
İlla askılı şort giymek değil aslında mesele siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle giyinmeye devam edin, neticede verilen öneriler size uymuyor anladığım kadarıyla.

Cinsellik için de hem şikayet edip hem adım atmamak hicbirseyi çözmez. Adım atmıyorsanız şikayet etmeyin, şikayet ediyorsanız adım atın :)

Evin içinde pijamayla dolaşma deyince benim aklıma bu pijama gelmiyor. Bunu anca yatakta giyeriz...
Ben yatakta bile gitmedim böyle şeyler.2 çocuk yaptık ama bilmem giymedim iste.hem adamın gözü acilmasin.evdeji bunları giyiyordu disardakiler kimbilir...vs. bir yorum bu sadece.yanlis anlamasın kimse.

Cidden pijama diyince herkes bir yok paspal, pasakli yok pijamayla gezilir mi? Hiç pijama modellerini görmemisler herhalde veya gündüz sözde bakımlı takılıp geceleri yatarken paspal giyiniyorlar diye düşünüyorum artık.

Benim giydiğim pijama takımları Tayt ve tişörte bin basar. Çeşit çeşit elbiseli, şortlu, tulum şeklinde pijamalarim var.
Pijama sırf yatmak için değil evde giymek için de alıyorum ben mesela bu tarz şeyler.
Ben de giyiyorum bazen tayt ama pijamalar favorim <3

Bu tarz şeyler yaz ayları için güzel ama yine yatarken giyinmelik bence. Pijama yatarken giyilir. Bu tip bişeyle bütün gün dolaşıp sonra yatağa giremem ben mesela. Bir kere hijyenik değil bence. Ev kıyafeti ve yatak kıyafeti ayrı olmalı. O tarz bu tarz çok önemli değil.

Hah aynen, bence de.

Benim için uygun ev kıyafeti acil bir durumda üzerimi değiştirmeden dışarı çıkabileceğim şekilde olmalıdır. Gerçi acil duruma da gerek yok, bir bakkala gideceksem kıyafet değiştirmek istemem, üstüme bir mont alır çıkarım. Bununla kapı bile açılmaz ki.

Okuduğunuz kitaplarda noksanlık var bana göre.
Çünkü bir bebeğe ancak ve ancak en erken 6 aylık uyku eğitimi verebilirsiniz, çünkü o zaman artık bebekliğe geçiş yapar.
Ayrıca benim çocuklarım da diş çıkardı, ilk dişle köpek dişi farkını yaşayarak göreceksiniz.
Ya moralinizi bozmamak adına yazmak istemiyorum ama 4 aylık bir bebeğe bir şey öğretemezsiniz, o bebekliğin gerekliğinden ve ayına göre uyumlu olarak öğrenerek gider.
Bunu söylemeye çalışıyorum, dolayısıyla şuan öyle uyumak hoşuna gidiyor deseniz anlarım ama yok alıştırdım, yok eğitim böyle rutin oluşturdum derseniz, ancak sinsice gülerim buna.
O sebeple siz kimseye bahsetmeyin, böyle devam etmesi için çaba elbette harcayın ama bunu bir başarıymış gibi anlatmanız komik oluyor.
Bütün yazılarınızı okudum ve "helal be" dedim. Maşallah sabrinizda takdir edilecek şekilde.

Benimde kızım var daha 3 aylık. Doğduğundan beri 9 da yatar sabaha kadar bir kere falan emmeye kalkardı. Uyku düzeni çok iyi falan derdim.
Iki haftadır aynı şeyleri yapiyorum ama uyumuyor. Gece 1 e kadar kök söktürüyor.
Daha bu aylarda ne uyku eğitiminden bahsediyorlar anlamıyorum. Sakin, uykuyu seven bebekleri olanlar uyku eğitimiyle yaptıklarını sanıyorlar. Her bebek asla aynı değil!

Bu tarz şeyler yaz ayları için güzel ama yine yatarken giyinmelik bence. Pijama yatarken giyilir. Bu tip bişeyle bütün gün dolaşıp sonra yatağa giremem ben mesela. Bir kere hijyenik değil bence. Ev kıyafeti ve yatak kıyafeti ayrı olmalı. O tarz bu tarz çok önemli değil.

Onu yazdım zaten sadece yatmak için almıyorum ben, evde giymek için de alıyorum. Bir sürü pijamam var aynı şeyleri giymiyorum gece gündüz. Bence tayttan çok daha güzel duruyor.

Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.

İlla pijamam diyorsanız desenli,önden düğmeli,farklı pijamalar var onları tercih edebilirsiniz eşinizin yanında.Gece farklı gündüz farklı iki kıyafet giymiş olursunuz hem :)
Balkona çıkarken yada kapıyı açarken üzerinize ferace şal alabilirsiniz,ben antreye asıyorum gelen olunca oradan giyiniyorum hemen zor değil.
Tabii istemek önemli yani sizde pek heves yok gibi.

Onu yazdım zaten sadece yatmak için almıyorum ben, evde giymek için de alıyorum. Bir sürü pijamam var aynı şeyleri giymiyorum gece gündüz. Bence tayttan çok daha güzel duruyor.

Taytla kulvarları farklı bi kere. Bunu kışın giysem zaturre olurum ben, taytı da yazın giysem pişik olurum.
Kışın bir tayt bir hoodie, yazın bir şort bir atlet uygun ev kıyafetidir bana göre. Ama pijama ı ıh. Yazın bile yatakta gşyilir bu. Açıklığı ya da kısalığı değil mesele ki daha kısa şortları sokakta giyiniyorum ben. Tarz olarak ev kıyafeti olmaya uygun değil bence.

Bir önceki mesajda dedim benim için ideal ev kıyafeti sokağa çıkabilecek olduğumdur. Bununla sokağa çıkılmaz.

Back