Eşimle annesi yüzünden ayrılmak üzereyiz

Mavis6145

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
19
3
1
28
Merhaba ben 1senedir evliyim eşimin annesi eşim bana telefon alacağım için benimle kavga etti eşime söyledim eşimde annenle gidelim dedi gitmeyelim dedim ama dinlemedi gecesi gittik bir iki gün sonra eşim annesine çağırdı beni evde babası vardı annesi şehir dışındaydı babasıyla masada oturuyorduk üçümüz babası bana şeytan suratlı sın falan gibi hakaret etti ben saygızlık olmasın diye sen öyledir baba dedim bu sefer bana saygısız takmıyormuş gibi sen öyle diyorsan öyledir diyorsun dedi sonra yine anneme gittik iç güvesi oldum falan dedi eşim ama ben sana gitmeyelim dedim dinlemedin dedim bi kaç gün geçti eşim geri dönelim dedi mecbur kabul ettim ama bi hafta kalalim burda babam kızar onunla konuşup öyle gidelim dedim her zamanki gibi ailemi karşıma alıp eşimn ailesine gidicektim iki gün geçti eşimin babasının telefonu eşimde kalmış o götüremeyince ben götürürüm dedim kardeşimi alıp gittim kapıya eşimin kardeşi çıktı kardeşim huysuz olduğu için içeri girmedi zaten barıstıgimizi bilmiyor du bende annemle selam söyle dedim telefonu alıp gittim annesi 5dk sonra beni aradı bana bağırmaya başladı seni kabul etmiyorum ayrılırsaniz ayrılın evli kalacaksanız kalın umrumda değil bnm evime adımını atamazsın dedi bende gece mesaj attım kötü niyetim yoktu sen yine istemezse isteme ama gerçekten özr dilerim kizcagini farketmeden dedim cevap atması eşim annesine gitti iki gün gelmedi üçüncü gün buluştuk tamam gelcem dedi yanına annesini aradı annesinde gidemezsin hakkımı helal etmem falan dedi eşim arada kaldı beni eve bıraktı gelmiyor annesini seviyor anlıyorum ama ben hep onun için aileme rest çektim bütün suçlu ben oldum eşim buraya gel diyo ama oraya gidemem o laflardan sonra askere gidecek ev tutamiyoruz bnm babam da salman oraya seni diyo tabi konunun hepsini anlatmadım eşimi kötü bilmesinler diye ne yapacağım bilmiyorum seviyoruz ama annesinin sözünden çıkıp gelmiyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız ayrı olalı 5gün oldu bugün yıl dönümüz çok zor durumdayım

Oooo o eve dönersen cok cekeğin var. Eşin annesinin sözünden cıkmıyor. Ev tutamıyorsunuz . Ayrıca askere gidecek . Yaşlarınız kaç?

19yaşındayım ben erken evlenerek hata yaptım ama seviyorum o eve gelen dedim eşim beni sevdiğini söylüyor ama barışamıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum

19yaşındayım ben erken evlenerek hata yaptım ama seviyorum o eve gelen dedim eşim beni sevdiğini söylüyor ama barışamıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum
Sanırım eşinde 20 yaşında askere gideceğine göre , evet hemde cok hata yapmışsın. Senin yerinde olsam , asla o eve dönmezdim. Hele de eşin askere gidecek . Seni hizmetci gibi kullanırlar , hakaretleride bitmez . Sakın dönme. Eşin seni savunamıyor . Anladığım kadarıyla. Yani sizin evliliğiniz pek sürmez gibime geldi. Ailenin yanında kal . Sakın cocuk filan yapıyım deme sakın.

Sanırım eşinde 20 yaşında askere gideceğine göre , evet hemde cok hata yapmışsın. Senin yerinde olsam , asla o eve dönmezdim. Hele de eşin askere gidecek . Seni hizmetci gibi kullanırlar , hakaretleride bitmez . Sakın dönme. Eşin seni savunamıyor . Anladığım kadarıyla. Yani sizin evliliğiniz pek sürmez gibime geldi. Ailenin yanında kal . Sakın cocuk filan yapıyım deme sakın.
Bende çocuk yapmak istemedim zaten ama eşimede çalıştım hiç bisey ilk gibi olmaz seviyorum ama eve dönmem dedim gelmek istiyor ama annesini dinliyor çok kızıyorum ona ben onu hiç yarı yolda bırakmadım

Konunu okurken anladım ,yaşının küçük olduğunu, gençler : eskiden ķüçük yaşta evleniliyordu bizler okuldan gelip,hem ev işi hem elişi birde kardeş bakıyorduk, şimdi gençlerin elinde bütün gün telefon, yada gezmede ,evlilik kolay değil aşk bir yere kadar sorunlar başlayınca

Eşinle niye barışamıyosun .
Annesi eşime hakkımı helal etmem gibi şeyler söyledi bir anne evladının yuvasını nasıl bozar anlamıyorum allahından bulsun eşim çok üzgün ailem gelsin buraya diyo ama gelemiyo bende gitmem bu saatten sonra bilmiyorum ne olcak

Konunu okurken anladım ,yaşının küçük olduğunu, gençler : eskiden ķüçük yaşta evleniliyordu bizler okuldan gelip,hem ev işi hem elişi birde kardeş bakıyorduk, şimdi gençlerin elinde bütün gün telefon, yada gezmede ,evlilik kolay değil aşk bir yere kadar sorunlar başlayınca
Evet ama ben evliliğimi sürdürmek istiyorum ailelerimiz bizi arada birakiyor

Bende çocuk yapmak istemedim zaten ama eşimede çalıştım hiç bisey ilk gibi olmaz seviyorum ama eve dönmem dedim gelmek istiyor ama annesini dinliyor çok kızıyorum ona ben onu hiç yarı yolda bırakmadım
E
Bende çocuk yapmak istemedim zaten ama eşimede çalıştım hiç bisey ilk gibi olmaz seviyorum ama eve dönmem dedim gelmek istiyor ama annesini dinliyor çok kızıyorum ona ben onu hiç yarı yolda bırakmadım[/QUOTEşin gelmek istese zaten gelir. Annesini dinliyecekse , evlenmicekti canım eşinde cocuk , sende böyle evlilik olmaz . Anasının sözünü dinleyen hiç bir erkek evlilik yürütemez. Ben asla o eve dönmezdim . Ay bide eşin askere gitcek . Ailenin yanında kal , gitme. Eşin seni seviyorsa , askere gitsin , gelsin ve ev tutsun böyle olmaz ki valla işin zor . Ailen ne diyor?

Annesi eşime hakkımı helal etmem gibi şeyler söyledi bir anne evladının yuvasını nasıl bozar anlamıyorum allahından bulsun eşim çok üzgün ailem gelsin buraya diyo ama gelemiyo bende gitmem bu saatten sonra bilmiyorum ne olcak
Yaw eşin nası bi erkek anasının lafını dinliyo . Evcilik mi oynuyorsunuz ?

Yaw eşin nası bi erkek anasının lafını dinliyo . Evcilik mi oynuyorsunuz ?
Yani bu iş oyuncak değil ki işte eşime çok şaşıyorum açıkçası hiç beklemezdim ondan bunu ben kız halimle annemle kavga ettiğinde ona gittim yine sonra yine barışık annemle ama ben anlamadım eşim neden bunu yapıyor dövesim geliyor onu arada arıyo sesimi duymak için açmıyorum anlasin degerimi diye inşallah çok geç olmadan anlar

Babam o eve gidersen aramızda seçim yap diyo o gelsin diyo doğal olarak o gelsin bnm oğlum ben ona bisey demem diyo ama bu hafta sonuna kadar gliyosa gelsin falan dedi
Kesinlikle babanı dinle , ikinci bi hata yapma. Yani eşini annesi izin vermiyor mu? Evde tutamoyorsunuz . Eşin daha cocuk ondan kocalık bekleme yawrum . Sakın dönme , eşin varken neler yaşamıssın eee bide askere gitcek . Seni didik didik yaparlar. Eşin daha anasının sözünden cıkamıyo , üç yaşında mı? Sana nasıl kocalık yapcak .

Yani bu iş oyuncak değil ki işte eşime çok şaşıyorum açıkçası hiç beklemezdim ondan bunu ben kız halimle annemle kavga ettiğinde ona gittim yine sonra yine barışık annemle ama ben anlamadım eşim neden bunu yapıyor dövesim geliyor onu arada arıyo sesimi duymak için açmıyorum anlasin degerimi diye inşallah çok geç olmadan anlar
Eee anasını dinliyor işte cocuk ya ondan sana koca olmaz . Aileni dinle kendini ezdirme.

Kesinlikle babanı dinle , ikinci bi hata yapma. Yani eşini annesi izin vermiyor mu? Evde tutamoyorsunuz . Eşin daha cocuk ondan kocalık bekleme yawrum . Sakın dönme , eşin varken neler yaşamıssın eee bide askere gitcek . Seni didik didik yaparlar. Eşin daha anasının sözünden cıkamıyo , üç yaşında mı? Sana nasıl kocalık yapcak .
Dönmem zaten ama kimsenin beni düşündüğü yok bu kızı aldın bak demiyo ailesi kendide annesini bırakıp bu kız namusum diyip gelemedi

Haklısınız gitmicem o eve kesinlikle
Aferin sana yawrum işte böyle güçlü ol ve verdiğin kararın arkasında dur . Erkek adam karısını ezdirmez . Onun ailesi sensin artk . İnsanlar niye evlenir , kendi ailelerini kurmak için . Ama senin ki maşallah ana sütü emiyor hala.... Pes valla evlen , ondan sonra ana sözü dinle . Sen onu sevdiğin için , ailesiyle yaşamayı kabul ettin ama o anasının sözünü dinliyo . Bundan sana koca olmaz bebeğim cok iyi düşün . Bunlar başlangıç daha bence . Bi yıllık evlisiniz güllük gülüstanlık olmanız lazım . Gezip , tozup aşkınızı yaşamanız lazım iyki bu cocuktan cocuk yapmamışsın.

Back
X