Merhaba ben 1senedir evliyim eşimin annesi eşim bana telefon alacağım için benimle kavga etti eşime söyledim eşimde annenle gidelim dedi gitmeyelim dedim ama dinlemedi gecesi gittik bir iki gün sonra eşim annesine çağırdı beni evde babası vardı annesi şehir dışındaydı babasıyla masada oturuyorduk üçümüz babası bana şeytan suratlı sın falan gibi hakaret etti ben saygızlık olmasın diye sen öyledir baba dedim bu sefer bana saygısız takmıyormuş gibi sen öyle diyorsan öyledir diyorsun dedi sonra yine anneme gittik iç güvesi oldum falan dedi eşim ama ben sana gitmeyelim dedim dinlemedin dedim bi kaç gün geçti eşim geri dönelim dedi mecbur kabul ettim ama bi hafta kalalim burda babam kızar onunla konuşup öyle gidelim dedim her zamanki gibi ailemi karşıma alıp eşimn ailesine gidicektim iki gün geçti eşimin babasının telefonu eşimde kalmış o götüremeyince ben götürürüm dedim kardeşimi alıp gittim kapıya eşimin kardeşi çıktı kardeşim huysuz olduğu için içeri girmedi zaten barıstıgimizi bilmiyor du bende annemle selam söyle dedim telefonu alıp gittim annesi 5dk sonra beni aradı bana bağırmaya başladı seni kabul etmiyorum ayrılırsaniz ayrılın evli kalacaksanız kalın umrumda değil bnm evime adımını atamazsın dedi bende gece mesaj attım kötü niyetim yoktu sen yine istemezse isteme ama gerçekten özr dilerim kizcagini farketmeden dedim cevap atması eşim annesine gitti iki gün gelmedi üçüncü gün buluştuk tamam gelcem dedi yanına annesini aradı annesinde gidemezsin hakkımı helal etmem falan dedi eşim arada kaldı beni eve bıraktı gelmiyor annesini seviyor anlıyorum ama ben hep onun için aileme rest çektim bütün suçlu ben oldum eşim buraya gel diyo ama oraya gidemem o laflardan sonra askere gidecek ev tutamiyoruz bnm babam da salman oraya seni diyo tabi konunun hepsini anlatmadım eşimi kötü bilmesinler diye ne yapacağım bilmiyorum seviyoruz ama annesinin sözünden çıkıp gelmiyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyız ayrı olalı 5gün oldu bugün yıl dönümüz çok zor durumdayım